Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sansanka fakt? Taky dobrý
fotku jsem naštěstí dostala automaticky
a video mi přišlo hrozně zbytečný utrácení, ale těšil se na to, tak sem si o DVD řekla
měla to nachystany než dopsala zpravu ![]()
Nahlodaly jste mě. Volala jsem si do ordinace, udělají mi alespoň projasnění nosní kůstky a šíje. Jdu v pondělí.
Příspěvek upraven 03.04.20 v 09:11
@Samina007 super…ať makají. Platíme platíme tak máme dostat veškeré možné vyšetření ![]()
@Samina007 super, já si myslím, že to je důležité. Mně tedy taky brali krev dřív než jdu na ultrazvuk.
Ahoj, holky. Kdyby jste některá chtěla pořídit Angel sounds- prodávám letos kupovaný.
Koupila jsem před třemi měsíci a využila cca 6krát.
Od té doby co cítím pohyby jsem ho nevyndala ze skříně a ráda bych jej předala nějaké další nastávající mamince. ![]()
Ahoj, včera jsem šla na screening a tam mi řekli, že těhotenství bylo zamlklé už 3 týdny, dnes jsem potratila. Nejhorší je, že jsem den před tím byla u svého gynekologa a ten se tvářil, že je vše v pořádku.
@VelkaMys To je mi líto…hodně sil ![]()
To doktor nekontroloval srdíčko? ![]()
@Sansanka Kontroloval mě strašně rychle. Já uz k němu nemůžu. Musím na kontrolu po potratu, ale půjdu jinam.
@VelkaMys Tomu se nedivím…ale asi bych se neudržela a něco mu šla říct i když to na věci nic nezmění ![]()
@Sansanka Já ho už nechci vidět. Ono by to na věci nic nezměnilo, ale když jdeš na kontrolu a den potom na screening a zjistíš tohle, tak to fakt bolí.
@VelkaMys Rozumím Ti…o první miminko jsme taky přišli a doteď na něho myslím… Ale snad se co nejdříve zadaří a budeš zase šťastná ![]()
@VelkaMys píše:
Ahoj, včera jsem šla na screening a tam mi řekli, že těhotenství bylo zamlklé už 3 týdny, dnes jsem potratila. Nejhorší je, že jsem den před tím byla u svého gynekologa a ten se tvářil, že je vše v pořádku.
To je mi líto
Doktor pěkný idiot. Hlavně ať je vše bez komplikací.
@Sansanka @Samina007 Děkuji. My jsme čekali hodně dlouho na tohle těhotenství, tak mě to strašně mrzí. Alespoň snad nebudu muset na revizi, tak to pak zkusíme znovu.
Ahoj všem ![]()
Přidávám se k Vám s TP na manželovi narozeniny 25. 10. 2020 ![]()