Tradiční hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1402
29.11.12 12:08

@AdaNaty Já už jsem ji koupila. Dvakrát. A přemýšlím, že si ji koupim i já pod stromeček :). Mám na tu stavebnici moc krásné vzopomínky z dětství :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.11.12 12:21

@mischelinmisa jo já taky, jsem si s ní dost vyhrála ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.11.12 12:24
@Holma píše:
Ahoj maminky,

chtěla bych se Vás zeptat, co považujete za tradiční hračky. Já osobně za to považuji pohádková leporela, dřevěné kostky s obrázky (sestavením vznikne obrázek jako puzzle)…napadá Vás ještě něco?

Dohadujeme se trochu se známou :-)

Děkuji za vaše názory.

Tak já taky tohle.. a k tomu ještě třeba tahací zvířátko dřevěný na provázku.. to měla moje holka a byla to snad její neoblíbenější hračka..a ještě takový ty kosty co se stavěj na sebe od největší po nejmenší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
29.11.12 13:45

…třeba takový ten had, nemůžeme si vzpomenout, jak se to jmenovalo, složený z kosetk, spojený mezi sebou a šlo to různě kroutit…

vzpomínáme na starý časy a vybíráme vánoční dárky, chceme pořídit něco, co bylo za „nás“

• Citovat
  • Upravit
15074
29.11.12 13:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.11.12 13:47
@Holma píše: …třeba takový ten had, nemůžeme si vzpomenout, jak se to jmenovalo, složený z kosetk, spojený mezi sebou a šlo to různě kroutit…vzpomínáme na starý časy a vybíráme vánoční dárky, chceme pořídit něco, co bylo za „nás“

Jo a bylo to složený do koule v takový plastový kouli že jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.11.12 06:30

@mischelinmisa tak jsem se včera koukala na tu Sevu a mají víc druhů, ale prej sou tam malinký díly, mám strach že to mladší bude dávat do pusy. mají tam pro holky v růžové krabici nebo obyč v modré s domkem na přední straně, tak která bude lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
30.11.12 08:27

@AdaNaty Já jsem oboum koupila Seva 416. Ty myslíš Seva 1239? Já si nejsem jistá, jestli si s tím děti budou hrát, tak jsem koupila zatim malý balení a kdyžtak dokoupim. Mám děti 2 a 3roky a nebojim se, že by mi něco snědli, stejně budu stavět s nima :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.11.12 11:44

@mischelinmisa tak na číslo jsem se nedívala, taky mi říkaly že se to může dokoupit. malá má 20měs. a druhá 4.no uvidím, ještě se pořádně na to mrknu. zatím jsem dala za dárky skoro 2000,kupuju levnější věci a víc toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
30.11.12 12:12

@AdaNaty Tak zkus tu seva 416 a uvidíš, je tam 416 kusů, tak si myslím, že to zatim bude stačit, možná budeš stavět jen ty a malá bude ničit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.11.12 12:19

@mischelinmisa no to spíš :P, tak dík za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
30.11.12 12:21
@hofka píše:
https://www.sparkys.cz/…tabule-grafo co třeba Grafo?:-)
:palec: To jsem zbožňovala!

Jinak mě napadá Igráček, ale ten je pro starší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
30.11.12 20:22

Tahací dřevěnné zvířátko, které se při jízdě pohybuje a bubnuje do bubínku :) s tou si děti vyhrály hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zora.vselichova
30.11.12 21:47

tradiční

Určitě panenky pro holčičky jsou tradiční. To dostane snad každá slečna. Také plyšáci, a autíčka pro chlapečky :))

• Citovat
  • Upravit
18305
1.12.12 02:46

SEVA a MERKUR! :palec: A pak taky elektrický vláček PIKO z NDR… (prodává se dodnes. Akorát je pekelně drahý…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí