Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@AdaNaty Já už jsem ji koupila. Dvakrát. A přemýšlím, že si ji koupim i já pod stromeček
. Mám na tu stavebnici moc krásné vzopomínky z dětství
.
@mischelinmisa jo já taky, jsem si s ní dost vyhrála ve školce.
@Holma píše:
Ahoj maminky,chtěla bych se Vás zeptat, co považujete za tradiční hračky. Já osobně za to považuji pohádková leporela, dřevěné kostky s obrázky (sestavením vznikne obrázek jako puzzle)…napadá Vás ještě něco?
Dohadujeme se trochu se známou
Děkuji za vaše názory.
Tak já taky tohle.. a k tomu ještě třeba tahací zvířátko dřevěný na provázku.. to měla moje holka a byla to snad její neoblíbenější hračka..a ještě takový ty kosty co se stavěj na sebe od největší po nejmenší..
…třeba takový ten had, nemůžeme si vzpomenout, jak se to jmenovalo, složený z kosetk, spojený mezi sebou a šlo to různě kroutit…
vzpomínáme na starý časy a vybíráme vánoční dárky, chceme pořídit něco, co bylo za „nás“
@Holma píše: …třeba takový ten had, nemůžeme si vzpomenout, jak se to jmenovalo, složený z kosetk, spojený mezi sebou a šlo to různě kroutit…vzpomínáme na starý časy a vybíráme vánoční dárky, chceme pořídit něco, co bylo za „nás“
Jo a bylo to složený do koule v takový plastový kouli že jo??
@mischelinmisa tak jsem se včera koukala na tu Sevu a mají víc druhů, ale prej sou tam malinký díly, mám strach že to mladší bude dávat do pusy. mají tam pro holky v růžové krabici nebo obyč v modré s domkem na přední straně, tak která bude lepší?
@AdaNaty Já jsem oboum koupila Seva 416. Ty myslíš Seva 1239? Já si nejsem jistá, jestli si s tím děti budou hrát, tak jsem koupila zatim malý balení a kdyžtak dokoupim. Mám děti 2 a 3roky a nebojim se, že by mi něco snědli, stejně budu stavět s nima ![]()
@mischelinmisa tak na číslo jsem se nedívala, taky mi říkaly že se to může dokoupit. malá má 20měs. a druhá 4.no uvidím, ještě se pořádně na to mrknu. zatím jsem dala za dárky skoro 2000,kupuju levnější věci a víc toho.
@AdaNaty Tak zkus tu seva 416 a uvidíš, je tam 416 kusů, tak si myslím, že to zatim bude stačit, možná budeš stavět jen ty a malá bude ničit ![]()
@hofka píše:
https://www.sparkys.cz/…tabule-grafo co třeba Grafo?:-)
Jinak mě napadá Igráček, ale ten je pro starší..
Tahací dřevěnné zvířátko, které se při jízdě pohybuje a bubnuje do bubínku
s tou si děti vyhrály hodně
Určitě panenky pro holčičky jsou tradiční. To dostane snad každá slečna. Také plyšáci, a autíčka pro chlapečky ![]()
SEVA a MERKUR!
A pak taky elektrický vláček PIKO z NDR… (prodává se dodnes. Akorát je pekelně drahý…)