Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prežila som toto všetko
2018-INFARKT MYOKARDU
2019-NAŠITIE AV FISTULY(kvôli dialýze)
2019-OTRAVA OXIDIM UHLIČITÝM (pri jednoduchom neinvázívnom zákroku, na rozšírenie ciev)
2019-DIALÝZA
2020-SRDCOVÉ ZLÝHAVANIE (SRDCE MI PRACOVALO NA 30%)
2020-EPI. ZÁCHVAT (NIKDY PRED TÝM SOM HO NEMAL.10 MIN MA OŽIVOVALI)
2020-TRANSPLANTÁCIA
V roku 2023 sa mi narodil synček. Odvtedy mi je naozja zle od žalúdka. Ciitm nevoľnosť. Su dni ked dostanem krce a idem 5× po sebe na wc. Je pravda ze prežívam stres dost vyrazny, mam strach ci robim vsetko OK. Snzim sa vsetko robit doma aby bolo OK doma. Mal niekto nieco podobne s travenim? A co vam pomohlo? Odbrry, sono OK. Uz len to gastro ale neviem bojim sa toho.
Stres má určitě vliv na trávení… nicméně bych možná podle toho co píšeš spíš zkusila nějakou psychoterapii. Máš někoho, ke komu si můžeš zajít pro radu? Co muž? Tvoje rodina, kamarádka?
Zkus se snažit uklidnit, proč máš pocit, že děláš něco špatně? Myslíš taky na sebe, na svůj odpočinek?
Me treba porod spustil intoleranci na laktozu, cokoli co nejak obsahuje mliko mi taky dela křeče, je mi zle, břicho nafouklé, tak jestli taky nemas neco podobného ![]()
@Kika541996 tak to je těžké, překonala jsi několik smrtelných nemocí, jsi po transplantaci, přes to všechno jsi nedávno porodila, máš úzkostné stavy a manžela, který je sobec a nic ti nepomáhá - to může být gastro problém anebo psychika, ta spíš
Taky bych začala tou psychikou. Ta mi přijde velmi pravděpodobný důvod.