Třebíč - zajímavosti, restaurace, ubytování

1845
15.9.14 09:03

Třebíč - zajímavosti

Prosím poraďte co zajímavého vidět v Třebíči? Nějaké památky, něco pro děti a třeba i dobrou restauraci. Možná tam pojedeme na víkend, tak ať víme kam zajít. A ještě jestli někdo byl ubytovaný v hotel Grandhotel v Třebíči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
stroužek
15.9.14 09:40

Ahoj, já tu bydlím, je tu hezky. Určitě se běžte podívat na zámek, je tam i nějaká výstava (myslím) pro děti, že si mohou vyzkoušet různé stroje, ale nejsem si jistá, jestli to nebylo jednorázově. Vyjděte si na věž, jsou odtud pěkné výhledy. Taky si projděte židovské město a vyjděte po schodech na hrádek, tak jsou také hezké vyhlídky přes Masarykovu rozhlednu dolů. Restaurace buď Panoráma (restaurace na střeše s výhledy) a určitě Holiday a běžte až do zadní části, krásné prostředí, výborná kuchyně. Nebo Vinohrádek nad Babou, to je to samé, má to stejný majitel, ale v hezčí lokalitě. Pohledej na netu. Pro děcka ještě je to aquapark, za hodně lidové ceny. 1 min 1 kč. Je tam myslím i rodinné vstupné.

• Citovat
  • Upravit
1845
15.9.14 10:24

@stroužek ahoj a díky za podrobný popis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
15.9.14 10:25

@lucik2011 hlavně nejezte v tom Grandu. Majitel je Srb (šílený hovado). Všichni od nás ho nesnáší, nikdo tam nechodí…, takže kvalita a čerstvost jídla musí být nula.

• Citovat
  • Upravit
1845
15.9.14 10:27

@stroužek aha, no já jsem chtěla koupit pobyt v tom hotelu s polopenzí, nabízí ho teď ve slevě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
15.9.14 10:32

@lucik2011 tak to nevím, jestli bych do toho šla, ale hotel je moc pěkný. Já jsem tam dělala asi měsíc na recepci, než jsem s pláčem utekla, když mi majitel poručil, ať mu objednám k.urvy…

• Citovat
  • Upravit
1845
15.9.14 10:37

@stroužek Právě ten hotel se mi líbí, je tam i bazén, ale je dost drahý, tak abychom nebyli zklamaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
15.9.14 10:38

@lucik2011 hotel je opravdu luxusní, recepce, vše je hezké i ta restaurace. Jen Třebíčáci tam prostě nechodí. Možná si ale turisty hýčká, tak tě nechci odradit. Je tam bazen i bowling i diskoteka.

• Citovat
  • Upravit
1845
15.9.14 11:26

@stroužek I na ten hotel jsem našla dost negativních recenzí na internetu, tak mě to dost odradilo. Asi najdu jiné ubytování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
15.9.14 16:14

Tohle je pecka, tady je nádherně a do Třebíče to máte 10km http://www.pepa.cz/…ebice-13623/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix