Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Ilorin píše:
A je v okolí nějaká pěkná rozhledna?
V Třeboni a okolo Třeboně není klasická rozhledna.
Na náměstí je možno (za vstupné) vystoupat na radniční věž. Krásný rozhled na město.
Na západním okraji Třeboně jsou lázně Aurora. Z lázeňského parku je možné (bez vstupného) proskleným výtahem vyjet na střechu lázní na úrovni 9. poschodí. Nádherný rozhled na Svět a Novohradské hory. Na Auroru se dá i po schodech.
@Ilorin píše:
Obnovuji, chystáme se do třeboně, prosím vaše tipy co nevynechat-?
Na náměstí v Třeboni - od letošního února - nově opravení dům rybníkáře Štěpánka Netolického. Je tam expozice o něm a rybníkářství. Funkční modely, na které mohou děti sahat, točit kolem, napumpovat vodu. Děti si mohou razítkovat. Po domě ŠN jezdí výtah.
@EMicina píše:
Na náměstí v Třeboni - od letošního února - nově opravení dům rybníkáře Štěpánka Netolického. Je tam expozice o něm a rybníkářství. Funkční modely, na které mohou děti sahat, točit kolem, napumpovat vodu. Děti si mohou razítkovat. Po domě ŠN jezdí výtah.
No moc tam toho není. Kluk byl dost zklamaný. Jediný, co se nám tam líbilo, tal byl jeden model na dvoře. Interaktivní obrazovky fungovaly jen na každý asi 20 pokus, takže nás to rychle přestalo bavit
@lucenka píše:
No moc tam toho není. Kluk byl dost zklamaný. Jediný, co se nám tam líbilo, tal byl jeden model na dvoře. Interaktivní obrazovky fungovaly jen na každý asi 20 pokus, takže nás to rychle přestalo bavit
Byla jsem tam 2× na jaře, jak otevřeli. Žádné děti jako návštěvníci tam nebyly.
@EMicina píše:
Byla jsem tam 2× na jaře, jak otevřeli. Žádné děti jako návštěvníci tam nebyly.
My tam byli před dvěmi týdny. A ani mě to za ty peníze přišlo dost slabý ![]()