Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Cenarius píše: Více
Tak předpokládám, že by to měla řešit nejprve s rodiči. U nás odborné poradny chtěly do 18 doprovod zákonného zástupce. Ale tady to nevyřeší, to je fakt.
@Anonymní píše: Více
Může to být neuróza, jsi ve stresu, může to být neurologické, také to bývá u dětí, jejichž matka pila v těhotenství atd. Chtělo by to lékaře. Ale rozhodně nemá smysl stresovat se dopředu a strašit samu sebe nějakými šílenými chorobami. Často to je jen ze stresu.
@Kipa22 píše: Více
No jenže teď ten stres vůbec nemám, toto je možná to jediné co mě stresuje… ![]()
Proč se zbytečně stresuješ těmito nemocemi. Určitě ti tam vyjelo i něco jiného jako esenciální třes, psychika apod.
I když tvrdíš, že stres nemáš, tak já tvrdím, že vliv psychiky aspoň trochu tam bude vzhledem k tomu, že pomýšlíš na ALS aspoň.
Vzhledem k tomu, že syn má něco podobného, tak nikdy neřešil tyto a ani jiné nemoci, které lékař napsal na papír kvůli VYLOUČENÍ.
Prošel si kolečkem vyšetření, nic nenašli a je to.
Někdo prostě třes má trvale bez žádné vážné nemoci.
Zdravím,, potřebovala bych radu.
Je mi 17 a tak před týdnem, jsem si všimla, že se mi třesou ruce (bylo to pravděpodobně dřív, ale tehdy mě na to upozornil kamarad.
Někdy se mi ruce třesou když jsou v klidu, jindy když něco tezsiho (500ml omáčky) zvednu. Většinou to netrvá dlouho, ale mám z toho obavy.
Na internetu na mě vyjelo ALS (což mě teda pořádně vydesilo), Parkinson atd., vím, že internet v tomhle není úplně ten nejlepší zdroj, ale mám z toho šílený strach. Začala jsem brat hořčík, ale zatím pořád nic.