Třes rukou v 17

Anonymní
21.9.24 16:12

Třes rukou v 17

Zdravím,, potřebovala bych radu.
Je mi 17 a tak před týdnem, jsem si všimla, že se mi třesou ruce (bylo to pravděpodobně dřív, ale tehdy mě na to upozornil kamarad.
Někdy se mi ruce třesou když jsou v klidu, jindy když něco tezsiho (500ml omáčky) zvednu. Většinou to netrvá dlouho, ale mám z toho obavy.
Na internetu na mě vyjelo ALS (což mě teda pořádně vydesilo), Parkinson atd., vím, že internet v tomhle není úplně ten nejlepší zdroj, ale mám z toho šílený strach. Začala jsem brat hořčík, ale zatím pořád nic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
21.9.24 16:26

K lékaři si sama dojít umíš nebo máme jít někdo s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
21.9.24 16:28
@Cenarius píše: Více

Tak předpokládám, že by to měla řešit nejprve s rodiči. U nás odborné poradny chtěly do 18 doprovod zákonného zástupce. Ale tady to nevyřeší, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
21.9.24 16:48
@Anonymní píše: Více

Může to být neuróza, jsi ve stresu, může to být neurologické, také to bývá u dětí, jejichž matka pila v těhotenství atd. Chtělo by to lékaře. Ale rozhodně nemá smysl stresovat se dopředu a strašit samu sebe nějakými šílenými chorobami. Často to je jen ze stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.24 16:55
@Kipa22 píše: Více

No jenže teď ten stres vůbec nemám, toto je možná to jediné co mě stresuje… :(

• Citovat
  • Upravit
11791
21.9.24 17:45

Proč se zbytečně stresuješ těmito nemocemi. Určitě ti tam vyjelo i něco jiného jako esenciální třes, psychika apod.

I když tvrdíš, že stres nemáš, tak já tvrdím, že vliv psychiky aspoň trochu tam bude vzhledem k tomu, že pomýšlíš na ALS aspoň.

Vzhledem k tomu, že syn má něco podobného, tak nikdy neřešil tyto a ani jiné nemoci, které lékař napsal na papír kvůli VYLOUČENÍ.
Prošel si kolečkem vyšetření, nic nenašli a je to.
Někdo prostě třes má trvale bez žádné vážné nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.24 20:17
@Evkad píše: Více

Tak snad máte pravdu, děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie