Tři děti rychle za sebou

292
5.3.20 18:22

Tri deti rychle za sebou :)

Zdravim,
Chtela jsem se zeptat, zda je tu nejaka maminka, ktera ma tri porody za sebou v docela kratke dobe. :) Mam dcerku narozenou v srpnu 2016, pak dcerku cervenec 2018 a v dubnu mam termin porodu treti cacory. :mrgreen: Zajimalo by me hlavne, jaky byl treti porod - vsichni mi rikaji, ze kdyz je to tak rychle po sobe, ze to bude pohoda, ale nejak se mi tomu nechce verit. :lol: Prvni dcera porod 21 hodin, nakonec sla zvonem, no dost katastrofa. Druhy porod skvely, 6 hodin, bez poraneni, bez leku a jen s PA. Kez by byl takovy i treti, klidne i drobatko rychlejsi. :D Budu rada za postrehy, nasla jsem jen diskuze, kde byl vetsinou treti porod az za dlouha leta, coz mou zvedavost, obavu a strach neuspokojilo. Diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1772
5.3.20 18:32

Ahoj, nechci tě děsit, ale myslím, že vůbec nic se nedá predikovat. Může to být úplně v pohodě. Já mám děti od sebe 2r a 3m a druhý od třetí 2r a 7m. První dva porody přirozeně ve Vrchlabí a třetí akutní císař pro obličejovou polohu v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 18:33

@Bííí
Mam rozestup 2,5roku a necele 4. Prvni dlouhy od prasknuti vody 19 hodin. Druhy od prasknuti vody 13 hodin. Pohodovy, slo to skoro samo. Treti od prasknuti vody 22 hodin zakonceny cisarskym rezem. Kazda to mame jinak a zkusenosti jsou neprenosne. Kazda rodime jinak ;)

• Citovat
  • Upravit
9148
5.3.20 18:41

22 a 32 mesicu maj deti rozestup, hukot ale da se…dva sli normos, treti cisarem, snura pres hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.20 18:43

První tři děti jsem měla během šesti let. Třetí porod byl můj nejrychlejší, taktak jsme dojeli. Za pár let následoval čtvrtý, ten se zase relativně táhl. Čímž chci říct, že nikdy nevíš, to jsou věci nepředvídatelné. Ale čistě statisticky máš rozhodně šanci, že bude rychlejší než ten první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
5.3.20 18:47

Mam děti 2014, 2016 a 2019. První porod trval cca 17 hodin, druhý asi 7 a třetí zase okolo 17. Ale na rozdíl od prvního jsem u toho třetího začátek prolezela v posteli a až se to začalo horšit, balila jsem děti (nebyli jsme doma), jeli jsme autem je předat hlídání a pak do porodnice, takže to nejhorší jsem si odbyla během spousty jiných činností, že jsem si ani nestihla všimnout :) dcera se pak narodila asi 20 min po příjezdu do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
5.3.20 18:49

Mam 3 deti s rozestupy cca 2,3 roku, vsechny porody vyvolavane, ale vzdycky byly o chlup rychlejsi, nejhorsi byl prvni cca 15h, druhy cca 8h a treti cca 7h. :lol: :mrgreen: ;) 8) Preju hodne stesti, ale nespolehala bych se na to, ze to bude nejak, muze se dost veci prohodit, ale preju, at to probehne dle predstav a v poradku. :palec: :pankac: :kytka: :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
5.3.20 18:53

Kamaradka pri tretim porodu ani nedojela do porodnice, rodila v aute a bez poraneni a vse ok.mezi detmi ma rozestup vzdy cca 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
5.3.20 18:59

Já má teda první dvě s rozdlem 16 měsíců a druhou třetí s rozdílem 22 měsíců. Všechny mám sekcí, něco plánované a něco ne. Co vim tak od kamarádek, tak úplně to není pravidlo, že ten třetí porod je vždy super. Budu držet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 19:01

U mě porod po odtoku plodové vody cca 7h, Další po 19 měsících příjem kolem 10h pro začínající porod a v poledne bylo miminko na světě. Nejmladší, je 2 roky a 2 měsíce po prostředním, příjem do porodnice po 6h, opět začínají porod, miminko se narodilo chvíli po 9h. Protože jsem měla nepravidelné bolesti dostala jsem kolem 8:30 klystýr a potom už to byla rychlovka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.20 19:22

@Bííí ahojky, tak sice tři dětí mám za sebou až po narození dvou straších, ale třetí porod byl dlouhý, bolestivý. Čtvrtý byl krásný, dá se říct, že bezbolestný. Pátý hrůza, nepostupující. Nakonec vyvolávání, ale pak to šlo rychle tedy. Jinak první porod trval 9 hodin, druhý asi 1 hodinu( překotný), třetí 18 hodin ( z toho většinou bolest, která nikam nevedla: vyvolání a pak bolest, která sice přivedla dítě na svět, ale já málem umřela), čtvrtý byl opravdu nádhera, trval 4 hodinky a vzpomínám na něj s láskou a ten pátý jsem již psala, ten trval nějakých 16 hodin

• Citovat
  • Upravit
1429
5.3.20 21:10

První porod katastrofa, bolestivé kontrakce do zad cca 12 hod, pak cca 1,5 hod tlačení - malé klesaly ozvy, takže mi musely skočit na břicho - malá mi natrhla i konečník, šití trvalo přes 3/4 hodiny. Za cca 2,5 roku následoval druhý porod, do porodnice jsem se sama dovezla a byla jsem otevřená na 5 cm (bolesti se daly snést), po protrhnutí plodové vody byly kontrakce bolestivější, nicméně otevřená na deset centimetrů jsem byla v celku rychle a malý se narodil na druhé zatlačení. Když jsem byla potřetí těhotná (cca 32M po druhém porodu), tak mi laktační poradkyně řekla, že prý třetí porod se spíše podobá prvnímu, takže jsem se zhrozila. Nicméně když na mě přišly bolesti (nepodobaly se předchozím porodům), tak jsem ani nechtěla ještě do porodnice. Po příjezdu do porodnice jsem byla otevřená na 8,5 cm a malý se narodil za 1,5 hodiny. Nástřih byl minimální, tlačení trvalo 7 minut, ale on měl větší hlavičku a skoro 4 kila. Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 22:02

Mám tedy jen dva porody krátce po sobě, ale druhý trval ani ne hodinku. V nemocnici mě upozornili, že když se rodí v krátké době za sebou, může to být fofr, ale takový jsem fakt nečekala :lol: Rozestup máme 19 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
292
6.3.20 12:05

Moc vsem dekuji za odpovedi. Snad to bude dobry, se snad bojim vic, nez u predchozich dvou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.3.20 12:21

@Bííí to je asi normální, já celý těhotenství jsem byla taková nesvá a bála jsem se…pořád jsem si říkla, že v dnešní době tři zdravé děti, to bych chtěla asi moc…ale vše v pořádku, holky jsou krásný, zdravý a vesele zkouší denně moje nervy :mrgreen: taky to určitě u vás vše dobře dopadne, pokuste se myslet pozitivně a určitě i porod bude v rámci možností v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí