Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je úplně jedno jakou mas antikoncepci.zadna ochrana není 100 procentní.
To je mi jasné, že není 100%, ale četla jsem že je u ní prostě větší pravděpodobnost. ![]()
Co píšou v příbalovém letáku? Je to tam většinou uvedené v průměru.
@Anonymní píše:
Dobrý den, tuto antikoncepci už beru nějakou dobu, ale začala jsem žít sex. život až teď. Dřív jsem ji brala kvůli zde. problému a nakonec ji už nevysadila. Někde jsem četla že je u ní větší pravděpodobnost otěhotnění, je to pravda? Já jsem z toho teď úplně na nervy…
Moc děkuji za reakce
Brala jsem ji od 15 cca do 24 let a zadny tehotenstvi se nekonalo.Brala jsem ji pravidelne i skoro ve stejnej cas. Plus minus pul hodina. ![]()
Brala jsem ji od 16 do 21 a fungovala, jak mela. Nicmene musim rict, ze casem mela vliv na mou psychiku a libido. Kdyz jsem ji vysadila, ulevilo se mi a chut na sex se vratila.
Ahoj, nikdy jsem HA nebrala a první den jsem si vzala Tri-regol 14.5 a menstruaci mám 5 dní., na druhý den se přítel do mě… Jaká je šance otěhotnění? Beru od prvního dne ve stejný čas
Dobrý den, tuto antikoncepci už beru nějakou dobu, ale začala jsem žít sex. život až teď. Dřív jsem ji brala kvůli zde. problému a nakonec ji už nevysadila. Někde jsem četla že je u ní větší pravděpodobnost otěhotnění, je to pravda? Já jsem z toho teď úplně na nervy…
Moc děkuji za reakce