Tričko pro batole k moři
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tričko pro batole k moti
Maminky mam dotaz. Pojedeme s ročním dítkem k moři. Přemýšlela jsem, že nakoupím bila trička. Ale všude jsem viděla akorát klasická, krátká. Sice jsem si toho moc nevšímala, ale mám pocit že jsem dycky děti viděla v dlouhých tričkách. Existují, nebo je to jen má falešná vzpomínka? ![]()
A mmj. co je nezbytné pro dítě na dovolenou k moři. Ocením praktické zkusenosti.
Děkuji za tipy a rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslis dlouhe na delku zad nebo dlouhy rukav? a je mysleno jako na plaz?
ono za me „bile“ rocni dite nezvykle na jizni slunce, na tom slunci nema byt dyl jak 10 min
jinak ted frci UV tricka, ale ja nejsem jejich extra fanda, davam je max na 10 min, kdyz jsou deti ve vode, jinak stridam bavlnene.
sebou rozhodne sun-block, pantenol, pripravek proti hmyzu, fenistil gel (dobry na stipance i spaleninu), nekolik kloboucku, zakladni leky, slunecnik nebo uv clonu na kocar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo My jsme byli ted s temer rocni u more a koupili jsme ji k vode tricko s UV50 v Decathlonu. Maji k tomu i ksiltovku. Je to s dlouhym rukavem koupaci tricko. Jinak jsme ji oblekali podle pocasi i do kratkeho, jen jsme mazali opalovakem. Byli jsme s ni u more uz v necelem pul roce a pokazde v pohode. Nedelali jsme nic extra oproti opatrenim proti slunci. Jen jsem do lekarnicky zabalila vse, co by se mohlo hodit i v tom nejmene pravdepodobnem pripade.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo kup trička s uv (seženeš např v lékárně).. barva je fuk, ale dítě bude chráněné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych spíš brala nějaká barevnější. Na bílém bude vidět každá svačinka
Jinak letní klobouček, kvalitní opalovák, léky, drogerie, kosmetika, alespoň dvě tři české skleničky ( kdyby nechtělo místní nebo hotelové jídlo), popříadě večerní kaši…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali
Měla jsem na mysli delku zad. ÚV trička mi přijdou asi jako sluneční brýle. Existuje vůbec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo píše:
@Ali-Ali
Měla jsem na mysli delku zad. ÚV trička mi přijdou asi jako sluneční brýle. Existuje vůbec?
co jestli existuje? UV tricko nebo UV zareni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@summersun píše:
Ano, UV oblečky jsou fajn, ale ne na celodenní nošení.
asi tak, ja je pro deti mam (bydlime ve Spanelsku). ale predstava, ze me do toho nekdo navlikne na pul dne, jak to obcas vidim kolem, tak chytnu osypky…
za me lepsi na hrani a pobihani kolem to bavlnene a samozrejme kvalitne namazat a UV jen do vody. ono totiz pry dost rodice koupi UV tricka a pak mazani flakaji a ve vysledku to je horsi, protoze si dite spali ten kousek krku nebo usi atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SKgirl můžete mi prosim napsat obsah tě lékárničky. Děkuji. Mam strach, že nedomyslim vše. Manžel je v klidu, že neletíme na pustý ostrov ale já mam cestovní horečku už ted. A to tričko jste koupila na netu, můžu odkaz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo píše:
@Ali-Ali
nějak nechápu dotaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lékárnička - např. Nurofen, Fenistil gel, něco na průjem (Enterol), na kašel, Panthenol ve spreji, náplasti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@summersun píše:
Lékárnička - např. Nurofen, Fenistil gel, něco na průjem (Enterol), na kašel, Panthenol ve spreji, náplasti…
doplnila bych i Fenistil kapky - pripadna alergie nebo reakce na cokoliv s cim se doma nesetkava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo Tričko jsme koupili na Čerňáku v Decathlonu. Lékárničku si také potřebuji sepsat, za 2 měsíce odlétáme, tak to zkusim: paralen pro děti, panadol extra, teploměr, černé uhlí, smecta na průjmy, fenistil gel na štípance, fenistil kapky na rýmu, excipial mast, magnosolv na žaludek, libenar a odsávačku kdyby náhodou, acylpyrin, betadine (dezinfekce), akutol (tekutý obvaz), náplasti, klasický obvaz, repelent, panthenol.
To asi vše, nebo mě teď už nic dalšího nenapadá…většinou ještě do odletu něco přidávám. Lepší mít toho víc, než nic (naposledy jsem na dovolené musela na operaci zlomeniny a byla jsem hodně ráda, že aspoň léky na bolest mám své, neboť tak nás jen zbylé léky stály 100 euro)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ještě do lékárničky přibalila i něco na zácpu, kinedryl na zvracení a kapky do nosu.
Jinak u moře počítej spíš s volnějším programem, určitě nejde s tak malým dítkem být jen celý den na pláži. Chce to prostřídat s procházkami, hřištěm a odpoledním odpočinkem někde v klidu třeba na hotelu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit