Tříkolka Boby - nebo doporučte jinou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tříkolka
Ahoj, jaký máte zkušenosti s tříkolkama?jaký máte vy?Mě se třeba líbí tahle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… co na ní říkáte?Díky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkušenost zatím nemám, a ani nevím jestli jí budu někdy mít.
Ale u téhlé tvé vybrané by mi vadilo že tam není místo kam si dítě nohy jen tak položí když nechce šlapat.
EDIT - třeba tahle to má http://www.obchod-detem.cz/…velka-1.html
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tříkolka je hezká, hlavně ta barvička. Ale šlapky na předním kole nejsou zrovna ideální, děti to prý neušlápnou, navíc šlapat takhle do zatáčky … My máme tuhle . Je dobrá, ale nemá brzdu
Snad poradí někdo líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidíte holky jaký máte postřehy,ještě že jsem se zeptala,bych zase koupila kravinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tuhle bych nekupovala, za prvý jak píše PetkaK, že tam není to stupátko, kam si dá dítě nohy, když nešlape, to by mi hodně i malému by to hodně vadilo, tříkolku máme už téměř rok a půl a už jsme ji docela odrovnali, používáme velmi často.
A za druhé, ta vodící tyč, kterou tříkolku ovládáš, vypadá, že je plastová, takže když budeš chtít najíždět na chodníky a nadzvedávat přední kolo, tak aby se ti čase nezlomila, když budeš mít v tříkolce dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám že máš stejně starou holku jako já, to už pro ní chceš na toto léto? Mě se to teda zdá brzy.
Já jdu koupit jen odrážedlo a i tak se myslím že na něm bude jezdit až příští rok v létě venku, přes zimu možná doma.
- Citovat
- Upravit
PetkaK píše:
Koukám že máš stejně starou holku jako já, to už pro ní chceš na toto léto? Mě se to teda zdá brzy.Já jdu koupit jen odrážedlo a i tak se myslím že na něm bude jezdit až příští rok v létě venku, přes zimu možná doma.
No já nevim napadlo mě to k narozeninám,nebo myslíš že je brzo?Nemyslim aby šlapala,ale mohlo by se jí tam líbit když jí budu vozit nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme tuhle:
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
teda starší model a oranžovou, ale to je jedno. Stříšku jsem moc nepoužívala, ale hodně jsem používala tu kapsu, co je nahoře u vodící tyče. Kupovala jsem ji přes inzerát od jedné paní asi za tisícovku, oni ji moc nevyužili, byla jak nová a ještě měla před sebou rok a půl záruku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Hauck, vypadá hodně podobně, a hrůza. Špatně se ovládá a dcera na ni neuměla šlapat, a pásy byly strašně malé, v 16 měsících už nešly dopnout. Teď jsme ji vytáhli pro syna a půjde zpátky na půdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme od Smart Trike, zatím jen malou tlačím. Jezdí na ní 3-letý prcek a sám šlape v pohodě. Má velký nafukovací kola, takže s ní jezdíme i do lesa na prochajdy se psem - vlastně to máme trochu místo golfek. Má i polohovací opěrku, takže když mi malá 2× usla, tak jsem jí to trochu sklopila, než jsem dojeli k autu. Ale pořizovací cena byla vyšší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:PetkaK píše:No já nevim napadlo mě to k narozeninám,nebo myslíš že je brzo?Nemyslim aby šlapala,ale mohlo by se jí tam líbit když jí budu vozit nebo ne?
Koukám že máš stejně starou holku jako já, to už pro ní chceš na toto léto? Mě se to teda zdá brzy.Já jdu koupit jen odrážedlo a i tak se myslím že na něm bude jezdit až příští rok v létě venku, přes zimu možná doma.
No nevím, na vožení má kočárek, ne?.
Jako nechci ti do toho mluvit, jak jsem řekla o koupí nepřemýšlím, ale asi jenom protože máme malý byt a neměla bych kam takové hromstvo postavit.
Takže já budu kupovat ENDURO odrážedlo a potom podle situace jak to malá bude za rok zvládat a tak koupíme first bike.
- Citovat
- Upravit
Samozřejmě si nechám poradit takže ještě jinak…kdy jste na tříkolce začaly děti vozit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Samozřejmě si nechám poradit takže ještě jinak…kdy jste na tříkolce začaly děti vozit?
vozím tak od 13 měsíců, líbí se jí to, v kočárku už moc být nechce, takže když jdeme do města, tak zaparkuju někde ve městě, přendám do tříkolky a jdem zařídit potřebný věci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Samozřejmě si nechám poradit takže ještě jinak…kdy jste na tříkolce začaly děti vozit?
Vozila jsem od 11ti měsíců a vozím dodnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit