TSP 2023 - MUNI
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já jsem je dělala uz pred měsícem, za mě hrůza, ten novej systém mi vůbec nevyhovuje. Jednak tablety, já jsem konzerva, sláva papíru… pak angličtina, tu jsem mela nejhorsi, po X letech na RD jsem všechno zapomněla, anglicky vůbec nemluvím, není kde, s kým a proč. Čísla v pohodě, to mi šlo vždy, ale i tak jsem tam měla víc chyb, než jsem čekala. A to kriticky myšlení… já přemýšlím asi divně, protože to, co mě přijde jako naprosto jasná odpověď, tak je většinou špatně.
No jsem zvědavá na výsledky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem TSP skládal před patnácti lety, takže nevím, co obnáší teď. Je ale jasné, že na většinu otázek se nelze nijak připravit. Buď člověku ty testy jdou nebo ne, lze si sice ty testy různě procvičovat a trochu si uzpůsobit myšlení, ale to nemusí nijak pomoci. Držím palce všem, kteří se chtějí dostat na slušnou školu.
Jinak před těmi patnácti lety nebyla v testech angličtina a nepočítaly se trestné body, takže když jsem tehdy nevěděl, tak jsem to prostě zkusil a tehdy mi to hodilo 93 percentilů a to jsem toho dost nevěděl, takže prostě klika
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, chtěla bych se zeptat, psal tady už někdo přijímačky na Masarykovu univerzitu? Jestli ano, jak Vám to šlo? Já už jsem zoufalá, prostě mi to nejde a nejde, jak angličtina, tak se ztrácím v textech v kritickém myšlení a o numerice také raději moc nemluvím.. Budu ráda za každou zkušenost, třeba i za minulé roky..