TSP MUNI
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Taky mi tsp těžce nesedly a to jsem se připravovala, šla jsem na vš bez tsp a bez problému ji vystudovala a dokončila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych už byla u těch testů nervózní jen proto, že mi nějaká matika bere šanci studovat. Naprosto chápu všechny, co jim tyhle testy nejdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, letos se mají TSP měnit, budou se psát na tabletech a některé okruhy by měly být zúžené. Já jsem je psala před covidem normálně a za covidu online a musím říct, že jsem na tom online termínu měla 3× víc bodů, bylo to spíš o strategii a rychlosti. Nemohli jsme se vracet k otázkám a nedali tam prostorové myšlení. Určitě bych ty testy šla zkusit, taky je možnost jít studovat třeba učitelství občanky a dějepisu, na to není takovej nával a pak se dá dodělat specializace na jazyky. Soukromou školu moc doporučit nemůžu, protože jsou tam obory, kdy z toho můžeš dělat výchovy a nebo pomocnou učitelku a pak jít třeba do družiny. A není to moc dobře ohodnocené. Ale už jsou to 3 roky, co jsem se na to dívala, tak je to třeba jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Moc si přejí dostat se na pedagogiku, bohužel TSP je pro me nemožné udělat. Matematika, logika, AJ…
Je mi 40, praxe ve školství mám, ale chci jít dál a rozvíjet se…nevíte o škole na Moravě, která přijímá studenty bez přijímaček?
Děkuji.
Prosím anonym.
Dobrý den, pokud byste měla zájem, už několik lidí jsem na TSP připravovala - taky to byli lidi dlouho po škole a se vztahem k matematice spíš negativním a dali jsme to
chce to čas a trénink, ale dá se do těch úloh dostat. Snažím se vysvětlovat opravdu hodně pomalu a názorně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedostala se na MUNI skrz TSP, ale s přehledem se dostala na Univerzitu Karlovu, která měla (na stejném oboru) jiné přijímačky. Tu vystudovala jako jedna z nejlepších. Takže o čem svědčil její výsledek z TSP?
Ale je to už pěkných pár let zpátky…