Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DiváBára tak si zkus koupit jakoukoliv jinou znacku stejne citlivosti a budes vedet
@Freetibet ono to až tak lehké není… u nás třeba desítky seženeš jen mamatesty nebo dr max.. to je prašť jak uhoď… a to nejsme nějaká vesnička…
@Záhlina me to povidej, ziju v Irsku a tady desitku nesezenes vubec! Jsem si je musela vozit z Cech, coz je znacne kontraproduktivni, protoze ja jsem neunavna testilka a pokazde jsem celou zasobu vyplacala behem dvou ms
nastesti se mi pokazde podarilo otehotnet celkem rychle
tak zkus 12.5, pokud je v Cechach k sehnani, mam pocit ze First response by i tam mela byt, ta je 12.5
@Záhlina no a mamatest jsi zkousela? Ten jsem si ja prave vozila a byla jsem spokojena, ale byl to ten „stary“ mamatest
@Freetibet
hehe sis vozila spešl kufr na testy ![]()
Tady vůbec nic nemají… buď tamty desítky,'nebo 20, 25 atd.
Jsme velký moderní město a stejně prodávají všude stejný kulový ![]()
@Záhlina kdy mas termin ms? Kup dvacitku a uvidis. No, kufr toho sice nebyl, ale bylo jich dost, nastesti jsem ted naposled otehotnela hned po prvni ms od prijezdu z Cech ![]()
@Freetibet včera jsem měla… jako kdyby tam něco bylo tak to dr max ukáže sílením toho ducha…
@Freetibet no uvidim no… tenhle cyklus už máme třetí nebo čtvrtej den BT nad 37, což jsem jindy neměla… tak uvidíme… za týden…
@Záhlina 11dpo prvni duch carka pak 13-14dpo ale dalnice az tak 30dpo, mela jsem nejaky problem s vajecnikem
Na testu se mi objevil světlý duch. Za dva dny dorazila MS.
Poslední dobou si testy dělají co chtějí.
Ahoj holky, oživuju diskuzi… mám dotaz ohledně těh. testu od dr. Maxe, tuhle jsem si ho šla koupit do lékárny a lékarnice mi řekla, že mají jen tu tyčinku, že ty proužky nemají a neví, jestli je ještě někdy mít budou
chtěla jsem si je objednat z jejich stránky na netu a oni je tam taky nemají
nevíte jestli je úplně zrušili nebo co se díje?? díky ![]()
@mookiee
taky jsem tam nemohla sehnat, došla jsem do jiné lékárny ![]()