Turistický kurz stk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.10.23 10:39

turistický kurz stk

Ahoj,
mám dotaz. Nejela jsem na turistický kurz se třídou - dva dny před jsem si narazila oba lokty a na chirurgii mi bylo řečeno, ze to mam nechat v obinadlech asi týden a nechat to v klidu. Také se mi špatně obléká a spousta jiných veci, proto jsem zhodnotila tam nejezdim, přišlo mi to zbytečné, 90% aktivit bych nemohla delat. Do toho jsem ještě nachlazená a bolí mě hlava. Chtěla jsem se tedy zeptat, jak ti fungovalo u vás na škole nebo vašich dětí na sš.. Někdo rikal, ze bych snad měla odprezentovat nějakou práci před komisí tělocviku, někdo jen vypracovat nějaké úkoly apod. Já prezentace strasne tezko zvladam a mam z toho teď úplnou hrůzu :,( Na kurz bych jela moc rada, ale zdravá..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41675
2.10.23 10:41

Na to se budeš muset zeptat ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
2.10.23 10:43
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám dotaz. Nejela jsem na turistický kurz se třídou - dva dny před jsem si narazila oba lokty a na chirurgii mi bylo řečeno, ze to mam nechat v obinadlech asi týden a nechat to v klidu. Také se mi špatně obléká a spousta jiných veci, proto jsem zhodnotila tam nejezdim, přišlo mi to zbytečné, 90% aktivit bych nemohla delat. Do toho jsem ještě nachlazená a bolí mě hlava. Chtěla jsem se tedy zeptat, jak ti fungovalo u vás na škole nebo vašich dětí na sš.. Někdo rikal, ze bych snad měla odprezentovat nějakou práci před komisí tělocviku, někdo jen vypracovat nějaké úkoly apod. Já prezentace strasne tezko zvladam a mam z toho teď úplnou hrůzu :,( Na kurz bych jela moc rada, ale zdravá..

Kdo někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14557
2.10.23 10:48

Já bych řekla, že jestli pak budeš do tělocviku normálně zase docházet, má tě učitel úplně normálně ohodnotit. Maximálně můžeš mít dočasně nějakou úlevu na ty ruce. Účast nebo na nějaké školní nemůže být podmínkou klasifikace. To je jako by někdo nejel na lyzak a učitel ho odmitl klasifikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13707
2.10.23 11:20

Co to je stk? Vůbec nechápu dotaz, vždyť vůbec nevíme, na jakou školu chodíš - na střední, na vysokou, tak jak ti může někdo poradit, když vůbec nepíšeš o co jde? Není lepší se zeptat tam, kde je to nejjednodušší, tj. v té škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
2.10.23 11:36

Řeš to ve škole přímo s konkrétním učitelem.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.23 12:28
@AnastazieB píše:
Co to je stk? Vůbec nechápu dotaz, vždyť vůbec nevíme, na jakou školu chodíš - na střední, na vysokou, tak jak ti může někdo poradit, když vůbec nepíšeš o co jde? Není lepší se zeptat tam, kde je to nejjednodušší, tj. v té škole?

stk je sportovně turisticky kurz a píšu sš - střední skola.. jen jsem se ptala, jak to bylo u vas, ale dekuji za ostatní názory a odpovedi!:)

• Citovat
  • Upravit
41675
2.10.23 12:36
@Anonymní píše:
stk je sportovně turisticky kurz a píšu sš - střední skola.. jen jsem se ptala, jak to bylo u vas, ale dekuji za ostatní názory a odpovedi!:)

Opravdu ti pomůže, jak to bylo za nás před 35 lety?
Nebo, že u dcery povinný nebyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
2.10.23 14:08

I kdyby ta prezentace byla povinná, o čemž pochybuji (takovou blbost jsem v životě neslyšela, ale já taky chodila na SŠ ještě v pravěku), budeš se muset smířit s tím, že některým nepříjemným situacím v životě se holt nevyhneš a školou to teprve začíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí