Učebnice pro SŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Učebnice pro SŠ
Prosím vás, nevíte kde se dají sehnat učebnice (po někom) pro SŠ? Nechtějí se mi kupovat některé učebnice úplně nové, když vím, že ji budeme mít půl roku a vypláznu za ni 5ti stovku. Neznáte nějaké stránky kde se dají sehnat použité učebnice? Nebo není tu někdo čerstvým absolventem a nemá učebnice na prodej? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já mám některé učebnice, které bych ráda prodala tak které potřebujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde o to pro JAKOU SŠ, pro jaký ročník atd..jinak dost se toho dá sehnat na bazoši, na aukru, ale hodně škol dnes najíždí na nové učebnice a pak nezbývá než koupit novou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono by to chtělo napsat konkrétně o jaké učebnice jde. Já jich mám doma dost. Jenže každá škola má úplně jiné požadavky na studijní materiály…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já taky z dálkového studia na gymnáziu jsem doma našla taky , nové zakoupené učebnice- napíšu : ČJ literatura pro SŠ( autor Soukal Josef a úplně nový Dějepis pro Sřední odborné školy - autor Čornej- Čornejová- obě učebnice pro 1. ročník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zaletnice píše:
Prosím vás, nevíte kde se dají sehnat učebnice (po někom) pro SŠ? Nechtějí se mi kupovat některé učebnice úplně nové, když vím, že ji budeme mít půl roku a vypláznu za ni 5ti stovku. Neznáte nějaké stránky kde se dají sehnat použité učebnice? Nebo není tu někdo čerstvým absolventem a nemá učebnice na prodej? Děkuji
Nejlíp odchytit někoho, kdo chodí do stejné školy. Jinak vím o hyperinzerce.cz , tam je přímo oddíl Učebnice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych nějaké učebnice měla, z dálkového studia na obchodní škole. Chtělo by to napsat konkrétně co sháníš, moje zkušenost dva tři roky stará je že učitelé si říkali jaké učebnice konkrétně chtějí aby student používal, ne jen nějakou učebnici na to či ono, ale konkrétní kdo jí napsal a tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus hyperinzerce.cz nebo podobné bazarové stránky.
Když zadáš do vyhledávače název knížky (popř. autora) a „bazar“, tak ti vyjednou samy.
Shánění knížek v listopadu mě neudivuje, u nás jsme loni z učitele vylomili, jakou mají mít dětičky učebnici, až v pololetí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám nějaké knížky ze sš, např.
Odmaturuj z matematiky,
Odmaturuj z českého jazyka ( i z literatury)
To jsou nové knížky, ale mám jich fakt plno, i angličtinu, tak napiš které scháníš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:
no, jen je zajímavé shánět knžky v listopadu…
ani ne .. já na dálkovém vytřískala obvykle požadavky z učitelů až v průběhu října a v listopadu jsem sháněla učebnice jako blbec, když už nebyly
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jizvíková, dělám dálkově sš a zatím jsem měla 2víkendy. Mám pouze požadavky učitelů na 5předmětů a dalších x jich ještě není.
Mám dané učebnice pouze do angličtiny a českého jazykaa matematiky. Mám učebnice z bývalé školy, obchodní akademie. Ale jsou mi celku k ničemu. Dělám sociální činnost.
Do angličtiny potřebuji učebnici Talk to talk 1. Do ČJ můžu mít učebnici z dřívějška a koupit uplně novou, protože je vydaná tento rok. Do matiky to samé. Jde mi hlavně o tu angličtinu, jinak třeba učebnice do Psychologie je jedno jaká, to samé Pedagogika, atp… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit