Učení čistotnosti

73
25.3.14 21:05

učení čistotnosti

Dobrý den,
potřebuji radu máme doma 4dny, 5 měsíční štěně, ráno a odpoledne(když jsme doma) se venčí venku, ale po dobu naší nepřítomnosti cca 8 hod.(chodíme do práce)to nevydrží a vyčurá se doma na plínu. Potřebuji poradit, je zatím malý a opravdu to nevydrží a nebo je to zvyk od chovatelky která mu ji dávala?? mám tu plínu zrušit a nebo ještě počkat??Má někdo zkušenost jak dál postupovat? Matu ho tou plinkou? Děkuji za rady Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14973
25.3.14 21:11

Takhle male stene potrebuje vencit co dve hodiny, vetsinou je dobre si vzit par dni volno a poctive vencit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
25.3.14 21:33

Fakt to chce s ním chodit ven, tak dlouho nevydrží. Já si vzala volno a chodila s ním ve dne v noci co dvě až tři hodiny ven, taková průprava na mimino ;-) A i když byl pak sám doma kolem těch 8 hodin, sem tam se ještě na plínku vyčůral. V jednu chvíli je pak začal trhat a už na ně nečůral, asi mi tím dával na jevo, že už je nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
25.3.14 21:36

Nevím já mám tříměsíční a doma necura. V noci vydrží i 10hodin přes den jsem pryč cca 5. Ale je to fenecka a je opravdu ucenliva. Curani na plinu je podle mě jen zlozvyk. Psů jsem měla víc a žádného jsem to neucila

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
25.3.14 21:38

5ti měsíční stěně už tak často nepotřebuje. 8hodin třeba nevydrží, ale co dvě až tři hodiny bych teda chodila max do těch tří měsíců

• Citovat
  • Upravit
213
25.3.14 22:03

Obě fenušky vydržely od 6 měsíce 8 hodin tak snad váš taky brzo vydrží. Já bych plínku sundala a zkusila pokud máte v některé místnosti lino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný