Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
potřebuji radu máme doma 4dny, 5 měsíční štěně, ráno a odpoledne(když jsme doma) se venčí venku, ale po dobu naší nepřítomnosti cca 8 hod.(chodíme do práce)to nevydrží a vyčurá se doma na plínu. Potřebuji poradit, je zatím malý a opravdu to nevydrží a nebo je to zvyk od chovatelky která mu ji dávala?? mám tu plínu zrušit a nebo ještě počkat??Má někdo zkušenost jak dál postupovat? Matu ho tou plinkou? Děkuji za rady Markéta
Takhle male stene potrebuje vencit co dve hodiny, vetsinou je dobre si vzit par dni volno a poctive vencit ![]()
Fakt to chce s ním chodit ven, tak dlouho nevydrží. Já si vzala volno a chodila s ním ve dne v noci co dvě až tři hodiny ven, taková průprava na mimino
A i když byl pak sám doma kolem těch 8 hodin, sem tam se ještě na plínku vyčůral. V jednu chvíli je pak začal trhat a už na ně nečůral, asi mi tím dával na jevo, že už je nepotřebuje.
Nevím já mám tříměsíční a doma necura. V noci vydrží i 10hodin přes den jsem pryč cca 5. Ale je to fenecka a je opravdu ucenliva. Curani na plinu je podle mě jen zlozvyk. Psů jsem měla víc a žádného jsem to neucila
5ti měsíční stěně už tak často nepotřebuje. 8hodin třeba nevydrží, ale co dvě až tři hodiny bych teda chodila max do těch tří měsíců
Obě fenušky vydržely od 6 měsíce 8 hodin tak snad váš taky brzo vydrží. Já bych plínku sundala a zkusila pokud máte v některé místnosti lino?