Učení se cizího jazyka (AJ)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Učení se cizího jazyka (AJ)
Ahoj všem,
prosím o rady. Celý život se učím jen němčinu. Dost jsem ji i používala v práci, ale její úroveň nebyla dobrá. Vidím, že je více potřeba angličtina. Začala jsem se ji učit s učitelkou. Ale problém je ten, že mě ty jazyky stráááááášně nebaví.
Poraďte cokoliv, čím bych si z toho mohla udělat radost. Knížka, časopis, internetové stránky.
Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co treba oblibene serialy v anglictine, s titulky? To mne dost pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se příští rok podívat do Londýna, šetřím (ten výlet odhaduji cca na 100 tisíc). Těším se, ale zároveň mám obavy. Pustila jsem se teď do Aj trochu víc, tak snad to k něčemu bude.
Největší problém mám s poslechem a docela mi pomáhá tohle:
https://www.youtube.com/watch?…
www.brona.cz
Anonym - finance
- Citovat
- Upravit
@Aries6 písničky.. dám si do vyhledávače název písničky + lyrics.
Ve škole jsem dost často četla bilingvní knížky - levá stránka v češtině, pravá v angličtině.
Další alternativa - jednoduchá knížka + čtečka se zabudovaným slovníkem - nemusíš nikde nic složitě hledat a psát.
Hodně využívám i různá učící cd do auta, abych využila plonkový čas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učím angličtinu 20 let a souhlasím se vším, co je tady řečeno, ještě bych poradila zadat si do Youtube: graded readers level 1, tam jsou knihy nahrané, pak jsou dobré youtube kanály: mmmenglish, English with Lucy, ale to je spíš pro pokročilejší, jinak je dobré si zadat English for beginners. Broňa Sobotka má taky kurz zdarma na Seduo.cz, pod každým videem má dobré tipy na poslechy, čtení, psaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salmonka nemáš, prosim, typ na nějaké lektory aj? Ráda bych individuál a za nějakou rozumnou cenu
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit