Účet ke kartě

3.7.24 15:22

učet ke kartě

Přišel mi email, česka spořitelna mi napsala že mi zruší učet, důvod mi nenapsali.. tak jsem zašla na pobočku a tam mi řekli že byla nějaka neopravněná transakce o žadné nevím. co v tuto chvili dělat? za měsic jsem bez učtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66587
3.7.24 15:24
@KlaraToNeres píše: Více

založ si jiný v jiné bance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
3.7.24 15:24

Jít na emimino a řešit to tady :) Skvělý nápad :)

Co bys asi tak měla dělat? No spoj se s bankou a zjistit ten důvod. Banka ti určitě řekne, jaké máš možnosti a navrhne řešení.

• Citovat
  • Upravit
3.7.24 15:27

@MartinL45 to jsem udělala, řekli že to řešit nebudou ze s tim nic neudělají, ze mi učet zruší kvůli transakci.
budu to tu psat treba s tim někdo zkušenosti má tydýte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66587
3.7.24 15:28

tak ti asi řekli, že o jakou transakci jde. Koukám, že seš zase pěkně agresivní, na to, že ty chceš radu tady po lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.7.24 15:31

Kamarádce takhle taky přišel dopis a řekli ji, že je to kvůli tomu, že moc kseftuje na vinted a že to nějaký jejich systém vyhodnotil jako praní peněz nebo jak to říct, já už si přesně nepamatuju jak to nazvali a že účet se zachránit nedá. mela jim dám účet kam můžou poslat peníze co tam má a obratem ji nabídli zřízení jiného účtu :nevim: ale ona tam kseftovala hodně, tak nevím podle čeho to posuzují

Příspěvek upraven 03.07.24 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 15:31

@vokishka tak piše blbosti to není agresivita, piše proč to rešim na emiminu, když asi vim že spoustu lidí s tím může mít taky problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 15:33

@KáťaKašpi aha, já někdy posílam pár kaček na tipsport ale to jenom, na par zapasu max do měsice 1000kč víc ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
3.7.24 15:37

@KlaraToNeres

nějak se mě to nezdá, že by ti z banky posílaly email, ty tam jdeš a nikdo to nedokáže říct o co se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
3.7.24 15:37

Blbosti? To fakt teda nepíše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
3.7.24 15:38
@Muffina píše: Více

Bůh ví, co v tom je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.7.24 15:43

@KlaraToNeres já jsem tím jen chtěla říct, že jí řekli přesně čím a jak porušila smlouvu a proto ji ruší účet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 15:46

@Muffina paní mi řekla že s tim nic neudělá, že běží lhůta nato aby mi zrušili učet.. a když jsem se ptala z jakého důvodu řekla že kvůli neopravněné transakci, a zeptala jsem se jaká transakce poprosila jsem jí slušně ať mi to vysvětlí, a ona,, prostě kvůki transakci je mi líto ale učet si už tady založit nemůžete"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 15:48

@KáťaKašpi chápu, no to je hrozný kvůli vsemu chtěji rušit učty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
3.7.24 15:48

@KlaraToNeres

na nápravu je lhůta 30 dní a musíš vědět, co máš napravovat