Učíme se anglicky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Weru píše:cheekymonkey píše:
Actually, the word „actually“ is used very often but I´m pretty sure that it cannot be used as an adverb of time. It´s a very common mistake and it can be found in many books. If you mean „aktuálně, aktuální“ in that case only currently/current can be used.It was just a remark since it really caught my attention.
Anyway, please continue in your writing, I will not bother you anymore, it was just my teaching mind sticking my nose in things I have nothing to do with
Have fun!you can continue. I know that my english is not so good, coz I really got the most of conversations, well i got it with mistakes also.
I appreciate, that you are correcting me
me too
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Welcome ladies ![]()
I like,that you like this idea.
Hellik Yes,emimino is great
.
Hmarilla I live the Czech Rep.too.But I would like to go to GB as au-pair and after maybe USA.
Cheekymonkey It´s great,that we have english teacher
.
*Tak ted trochu v češtině,jelikož nevím jak to napsat,aby jste mi rozumněly
.
Holky jsem ráda,že jsme to takhle rozjeli a je nás více,co si chceme zlepšít aj.Zjistila jsem,že moje slovní zásoba je fakt příšerně malá(a to se učím od 6 třídy
)..Ale asi největší problém mám s časy,vůbec nevím,který používat.
- Citovat
- Upravit
Hellik píše:
Weru, Why are you in Holland. (due work, study, partner?)
Becouse partner
. I would like to work, but I need to learn dutch first
.
I planned to go to school after summer .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dellynka píše:
Welcome ladies
Hellik Yes,emimino is great.
Hmarilla I live the Czech Rep.too.But I would like to go to GB as au-pair and after maybe USA.
Cheekymonkey It´s great,that we have english teacher.*Tak ted trochu v češtině,jelikož nevím jak to napsat,aby jste mi rozumněly
.
Holky jsem ráda,že jsme to takhle rozjeli a je nás více,co si chceme zlepšít aj.Zjistila jsem,že moje slovní zásoba je fakt příšerně malá(a to se učím od 6 třídy)..Ale asi největší problém mám s časy,vůbec nevím,který používat.
Nejhorsi vec je, ze to co se uci ve skolach ( alespon na te moji), tak se to casovani vubec nepouziva, max sem tam v GB, ale v americke angline, vuuubec. Alespon u lidi, ktery jsem potkala. Taky jsem se na to ptala, abych nevyznela jak magor a on mi rek, ze jako magor znim, kdyz pouzivam spisovnou anglictinu, ze jsem jako bych vypadla ze stredoveku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I´m mom of two. Aldhough I live in Slovakia I would like to improve my english. Especially writting, it´s my weakness
I can better speak than write ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Weru píše:Dellynka píše:Nejhorsi vec je, ze to co se uci ve skolach ( alespon na te moji), tak se to casovani vubec nepouziva, max sem tam v GB, ale v americke angline, vuuubec. Alespon u lidi, ktery jsem potkala. Taky jsem se na to ptala, abych nevyznela jak magor a on mi rek, ze jako magor znim, kdyz pouzivam spisovnou anglictinu, ze jsem jako bych vypadla ze stredoveku
Welcome ladies
Hellik Yes,emimino is great.
Cheekymonkey It´s great,that we have english teacher.*Tak ted trochu v češtině,jelikož nevím jak to napsat,aby jste mi rozumněly
.
Holky jsem ráda,že jsme to takhle rozjeli a je nás více,co si chceme zlepšít aj.Zjistila jsem,že moje slovní zásoba je fakt příšerně malá(a to se učím od 6 třídy)..Ale asi největší problém mám s časy,vůbec nevím,který používat.
Věčím tomu,kdo používá predbudoucí,predminuly a buhví jaký další
.Všichni koho znám a byli v cizině,tak jim stacila,minulost budoucnost a pritomnost
..
- Citovat
- Upravit
Well, I cannot agree with you… But on the other hand I cannot use tenses either ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
74paja of course
.Welcome!!
It´s great,that you can better speak than writting.I envy
. I have the opposite
![]()
Weru Have you ever been in the USA?
- Citovat
- Upravit
Unfortunately no. Did you? In which state? I lived in UK close to Cambridge…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Well Dellynka, what is your future plans with English? Would you lite to travel to USA or what?
I would like to travel there… but the flight ticket is too expensive and flight is too long for two small kids
Maybe one day…
Příspěvek upraven 12.03.12 v 22:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit