Učíme se anglicky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Is this a prive group than? How can I know that this conversation is private? Is there any sign or what? I know that is a bit silly question but I really dont know, how does it work
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve tvem profilu se musi nekde( uz si nepamatuju kde) objevit, ze jsi byl apridan ado skupiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
abroad
Hi her is Kiara and Lancelot 18 mount's we living in Dublin.
See u later. Is't Ireland English. Take care r self. ![]()
- Citovat
- Upravit
I forgot put it same of the photo's.I like it r's two girls.The r cool.One of this photo's is how we enjoying St.Patrick day.
- Citovat
- Upravit
Hi Lancelot,
we have a private group.You write to Weru and you come there
.
- Citovat
- Upravit
Hi girls can I join you? My name is Veronika. I am 22 and I have a daughter that will be ten months, I am from Kladno ![]()
I was hoping that there will be a discussion in English ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vercabob Hi Veronika, we have a private discussion but you can go for us
.It is true that we are not very active, but we can revive it a little bit when a new face
.
I say a Weru(moderator)and she adds you.
- Citovat
- Upravit
Hi, thans you but I have founded a new group, I know that you have long closed group, I hope that you understand me
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mohly by jste by mi přeložit hradby nebo hradební parkán, aby bylo jasný, že jde o městské starobylé hradby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dzarunka my u nas ve meste (ziju v Irsku) jedny mame a vsichni Irove tomu rikaji castle
a nejde mi to do hlavy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freetibet píše:
@dzarunka my u nas ve meste (ziju v Irsku) jedny mame a vsichni Irove tomu rikaji castlea nejde mi to do hlavy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dzarunka no je mi jasne, treba k nam prijdou do prace turisti a ptaji se, kde je turisticke centrum a ja jim reknu jdete pres most, tam na hradbach to je a vsadim se, ze pulka to nenajde, protoze hleda hrad
pakoni ti iri, lenosi lini ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit