Učíme se anglicky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
12.3.12 22:07

No… I just followed my hubby. He worked there. I was on the maternity leave in that times…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
12.3.12 22:19

Hi girls,
i would like to join to you as well. I have 4 months old son and Im 30ty years old . My name si Klara and also i would like to improve my English.I was in UK too. Im realy missing times when i use english every day . This is very good idea :pankac: i like it very much :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.3.12 22:19

Hi Klara, welcome! In which part of UK you lived?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.3.12 22:23
Dellynka píše:
Weru píše:
Dellynka píše:
Welcome ladies :kytka:
I like,that you like this idea.
Hellik Yes,emimino is great :potlesk: .
Hmarilla I live the Czech Rep.too.But I would like to go to GB as au-pair and after maybe USA.
Cheekymonkey It´s great,that we have english teacher :mavam: .*Tak ted trochu v češtině,jelikož nevím jak to napsat,aby jste mi rozumněly :lol:.
Holky jsem ráda,že jsme to takhle rozjeli a je nás více,co si chceme zlepšít aj.Zjistila jsem,že moje slovní zásoba je fakt příšerně malá(a to se učím od 6 třídy :nevim:)..Ale asi největší problém mám s časy,vůbec nevím,který používat.
Nejhorsi vec je, ze to co se uci ve skolach ( alespon na te moji), tak se to casovani vubec nepouziva, max sem tam v GB, ale v americke angline, vuuubec. Alespon u lidi, ktery jsem potkala. Taky jsem se na to ptala, abych nevyznela jak magor a on mi rek, ze jako magor znim, kdyz pouzivam spisovnou anglictinu, ze jsem jako bych vypadla ze stredoveku :lol:
Věčím tomu,kdo používá predbudoucí,predminuly a buhví jaký další :D .Všichni koho znám a byli v cizině,tak jim stacila,minulost budoucnost a pritomnost :D..

Presne tak, mozn apotom jak budes komunikovat a budes v GB tak vychytas ty ostatni casy, pokud je tedy pouzivaji. Coz mi kamoska zijici tam 9 let rikala, ze neexistuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
74paja píše:
Hi guys! May I join you?

Wellllllcooooommmmeeee :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

In which part of THE UK… Isn´t it? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.3.12 22:24
Dellynka píše:
74paja of course :).Welcome!!
It´s great,that you can better speak than writting.I envy :lol:. I have the opposite :oops: :roll:
Weru Have you ever been in the USA?

Yes, one time. But it was Island its close to Venesuela etc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24192
12.3.12 22:25

Hi,
I would like to join to you. My name is Elen and I have 13 months old girl. I used English at work and I would like to practice in it.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.3.12 22:25
74paja píše:
Well Dellynka, what is your future plans with English? Would you lite to travel to USA or what? :kytka: I would like to travel there… but the flight ticket is too expensive and flight is too long for two small kids :? Maybe one day…Příspěvek upraven 12.03.12 v 22:05

How old are your kids?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.3.12 22:26
klaha píše:
Hi girls,
i would like to join to you as well. I have 4 months old son and Im 30ty years old . My name si Klara and also i would like to improve my English.I was in UK too. Im realy missing times when i use english every day . This is very good idea :pankac: i like it very much :dance:
:mavam:
i m 30 years old too and have babygirl 4,5 month old :lol: .
Arent you me ? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.3.12 22:30

I have two kids. My doughter is 7 year old and my babyboy is 6 months. My daughter has a nasty stomach bug now. Do you know, what to do with that? I gave her a mint tea and a big gulp of pepsi… And some paracetamolum, because she has a temperature :think: What else can I do?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.3.12 22:34

She is on a diet… I mean plain bakery products and sponge-biscuit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24192
12.3.12 22:35

My daughter helped green tea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.3.12 22:37

I´ve gave her a black tea at first… But it didn´t work. She puked really badly. My pure princess…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
12.3.12 22:39

I used to live in London. And what about you have you been in Uk or somewhere else? I worked there like an aupair it was good time i have lot of nice nemories and i got a lot of exprience with children so im just able to practise it with my son :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze