Uháčkuje někdo čepici?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Uhackuje nekdo cepici?
Je tu nekdo, kdo umi hezky z kvalitnich materialu a levne uhackovat capku/y?
Vice info do zprav.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den, já háčkuji, ale třeba teplá dětská vlna, pro miminko, mě stála 90,– korun a bylo na čepku pro 8m syna, rukavičky a zbyl jen kousek… háčkování bylo cca 2, možná 2,5 hodiny… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velice levně a pěkně tady háčkuje paní Iveta, nick si bohužel nepamatuji, ale má v kolonce výrobce MOJERUCE, tak lze dohledat přes výrobce. NA MMB paní pod nickem Praxovka. Háčkují z Akrylu, lepší materiál jako merino, alpaka stojí samozřejmě o dost více. Ještě je možno háčkovat pro děti z Merina od Vlnapu, je to 50%vlna a50% akryl, hezky drží tvar, dá se prát v pračče a nepusobí tak umelě jako akryl. Upřímně, ceny čepičem mi obecně příjdou vzhledem k velké konkurenci už tak dost nízké, někdy si říkám, že mi to nestojí za to, se s tím dělat, ale zase to mám přesně podle sebe. Kdybybych je měla sama prodávat, tak to za tu cenu, na jakou bych to ohodnotila dle času a práce nikdo nekoupí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uff, jen jsem chtela vedet, zda by byl nekdo ochoten mi cepice uhackovat. a podle ceny bych si vybrala. Pokud nema nikdo zajem, tak komentovat nemusite. diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No… plietla som slecnam vlnene ciapocky, a okrem toho, ze klbko pravej, ale makkej vlny stalo 70 korun, tak praca vysla na nejake 4 hodiny - plietla som na tensich ihliciach, aby neprefukovali.
Kolko je prijatelna cena za hodinku prace, aby sa ‚vyrobca‘ necitil ukrivdeny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit