Uháčkuje někdo čepici?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.12.15 10:25

Uhackuje nekdo cepici?

Je tu nekdo, kdo umi hezky z kvalitnich materialu a levne uhackovat capku/y?
Vice info do zprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
29.12.15 10:29

Nejlevnější je naučit se to sama… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
29.12.15 10:38

Dobrý den, já háčkuji, ale třeba teplá dětská vlna, pro miminko, mě stála 90,– korun a bylo na čepku pro 8m syna, rukavičky a zbyl jen kousek… háčkování bylo cca 2, možná 2,5 hodiny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.12.15 11:53

Velice levně a pěkně tady háčkuje paní Iveta, nick si bohužel nepamatuji, ale má v kolonce výrobce MOJERUCE, tak lze dohledat přes výrobce. NA MMB paní pod nickem Praxovka. Háčkují z Akrylu, lepší materiál jako merino, alpaka stojí samozřejmě o dost více. Ještě je možno háčkovat pro děti z Merina od Vlnapu, je to 50%vlna a50% akryl, hezky drží tvar, dá se prát v pračče a nepusobí tak umelě jako akryl. Upřímně, ceny čepičem mi obecně příjdou vzhledem k velké konkurenci už tak dost nízké, někdy si říkám, že mi to nestojí za to, se s tím dělat, ale zase to mám přesně podle sebe. Kdybybych je měla sama prodávat, tak to za tu cenu, na jakou bych to ohodnotila dle času a práce nikdo nekoupí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
29.12.15 13:34

Co si pod pojmem „levně“ představuješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 19:30

Uff, jen jsem chtela vedet, zda by byl nekdo ochoten mi cepice uhackovat. a podle ceny bych si vybrala. Pokud nema nikdo zajem, tak komentovat nemusite. diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 19:37

No… plietla som slecnam vlnene ciapocky, a okrem toho, ze klbko pravej, ale makkej vlny stalo 70 korun, tak praca vysla na nejake 4 hodiny - plietla som na tensich ihliciach, aby neprefukovali.
Kolko je prijatelna cena za hodinku prace, aby sa ‚vyrobca‘ necitil ukrivdeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat