UJEP - Bc.Ošetřovatelství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Jessie8951 píše:
Dobrý den všem, mám zájem o kombinovanou formu studia. Mám SZŠ - zdrav. asistent a VOŠ- Dipl.farm.asistent a momentálně pracuji v lékárně na plný úvazek. Není tu někdo, kdo tam studuje? Zajímalo by mě hlavně jak se dá skloubit práce a praxe. Přijde mi nemožné splnit tolik hodin a zároveň pracovat a jezdit do školy. Budu vděčná, když se tu někdo najde
já dělám 3rok kom. formu ale na utb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lojzička píše:
já dělám 3rok kom. formu ale na utb
Šikulka
A jak to teda je s tou praxí?
- Citovat
- Upravit
@Jessie8951 píše: ŠikulkaA jak to teda je s tou praxí?
tak já na utb 150hod za semestr plu práce děti škola ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lojzička píše:
tak já na utb 150hod za semestr plu práce děti škola
A plníš jí poctivě?
- Citovat
- Upravit
@Jessie8951 píše:
A plníš jí poctivě?
bohužel nemám známé a naše ročníková dělá kontroly tak když mám volno nebo dovolenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lojzička píše:
bohužel nemám známé a naše ročníková dělá kontroly tak když mám volno nebo dovolenou
Tak to jsem asi v háji, protože tolik dovolené, aby mohla jezdit do školy a na zkoušky a plnit praxi, prostě nemám ![]()
Pak mě napadla ještě ta Příbram, tam prej moc tu praxi neřeší, ale zase prej je tam chaos :-/
- Citovat
- Upravit
@Jessie8951 píše:
Tak to jsem asi v háji, protože tolik dovolené, aby mohla jezdit do školy a na zkoušky a plnit praxi, prostě nemámPak mě napadla ještě ta Příbram, tam prej moc tu praxi neřeší, ale zase prej je tam chaos :-/
nevím já jsem ve zlíně a mám 16,5dne dovolené a nějaké volno o sobotách a po dvanáctkách, ale je to 3roky záhul permanentně tak hodně zdaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi.
Zajímala by mě hlavně časová náročnost studia na UJEP - ošetřovatelství. Přednášky jsou povinné? Jak jsou často? A co se týče praxe-kontrolují zda si tam opravdu byla? Nebo stačí razítka z různých oddělení a nemusí jít fyzicky člověk nikam?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den všem, mám zájem o kombinovanou formu studia. Mám SZŠ - zdrav. asistent a VOŠ- Dipl.farm.asistent a momentálně pracuji v lékárně na plný úvazek. Není tu někdo, kdo tam studuje? Zajímalo by mě hlavně jak se dá skloubit práce a praxe. Přijde mi nemožné splnit tolik hodin a zároveň pracovat a jezdit do školy. Budu vděčná, když se tu někdo najde