Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, 8.8 byl sex, který by teoreticky mohl být oplodnovaci. Kdyz bych si dnes udělala test čili 5 dní před ms uz by ukázal trhu. Mam ten citlivej.
Děkuji
@Lenca88 meska ti MS??inak test uz by mal nieco ukazat. zalezi aky.dnes rano som si robila jeden z tých drahsich a po 5 minutch bolo bielo, asi po 4 hodinach jemnulilinka ciarka.tak som si spravila mamatest s citlivostou 10 a boli tam krasne //.
Ahoj, my měli sex 5/8, test jsem dělala 10 + 11/8 a nic… 20/8 měla přijít MS (měla by, ale jsem měsíc po vysazení, takže reálně ani nevím, kdy by došla) a už byla vcelku dobře viditelná čárečka
Takže já měla ovu asi později, i když jsem myslela, že už v tu neděli. Každopádně myslím, že tak 10-11 DPO už by dušík byl
Držím palečky! ![]()
Můžeš ho zkusit, ukázat může a nemusí.. Vím, že je to těžký, ale zkus vydržet do dne, kdy Ti má přijít MS, to je jistější
Předejdeš tak zbytečnému zklamání.. Držím palce, ať to vyjde ![]()
Já měla na Mamatestu 10 krásně viditelnou čárku 10.DPO odpoledne ![]()
Mě ukázal ducha 14.DPO, ale to jsem neměla ten citlivej testík ![]()
Mne citlive testy ukazuji krasnou druhou carku 8DPO a ty petadvacitkove uz i ten desaty den, 12DPO uz je carka krasna…
Obnovují toto téma:Chtěla jsem se zeptat. Mám krátké cykly cca 23-24 DC maximálně. Dnes jsem 6 den od sexu kde proběhla ovulace. Myslíte, že je možnost udělání citlivého testu například zítra? Děkuji
@Anonymní píše:
Obnovují toto téma:Chtěla jsem se zeptat. Mám krátké cykly cca 23-24 DC maximálně. Dnes jsem 6 den od sexu kde proběhla ovulace. Myslíte, že je možnost udělání citlivého testu například zítra? Děkuji
Možnost udelání testu samozřejme je! Ale že ti ukaze něco jineého, než jednu čárku případně - je velice nepravděpodobne.
U malé jsem měla pěkně viditelného ducha už 8 dní po oplodnění…teď jestli to je fakt prcek, tak mám 9 dní po vynechání MS a pořád duchaří…takže je to asi dost individuální, zkusit můžeš…
@Cuddy píše:
Možnost udelání testu samozřejme je! Ale že ti ukaze něco jineého, než jednu čárku případně - je velice nepravděpodobne.
Děkuji. myslela jsem si to ![]()
@Koblížek21 píše:
U malé jsem měla pěkně viditelného ducha už 8 dní po oplodnění…teď jestli to je fakt prcek, tak mám 9 dní po vynechání MS a pořád duchaří…takže je to asi dost individuální, zkusit můžeš…
Jaký test jsi použila? No vím, že za to nic nedám a každopádně musím být smířená s tím, že nic neukáže