Úkazy na noční obloze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ukazy na noční obloze
Ahoj všem…tak tak sedím a dumám…myslíte, nebo viděli jste něco v těchto dnech na obloze, nemyslím padat hvězdy, v dálce blikající letadlo, ale něco většího…protože muj tatka jak večer nemůže spát chodí kouřit ven a říkal mi že viděl velké světlo kouli
a od ní šli barevné paprsky…No joooo odpověděla jsem mu, zase halušky
, no a dnes mi to říkal zas…že prý se bavil s chlapama u obchodu a jeden to videl taky…myslíte že něco je? mimozemštani, nebo já nevím co?
viděli jstenekdy něco zajímavého ale opravdu, já na to moc neverím, ale v skrytu si říkám, třeba fakt něco videl
zkuste mi někdo vyvrátit, že je to vše jen blábol, nebo hodte sem nijaký zajimavý poznatek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@gabki taky jsme v sobotu viděli barevné koule na obloze v noci, i paprsky od nich šly, barvy se střídaly…
No, byl u nás ohňostroj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
@gabki taky jsme v sobotu viděli barevné koule na obloze v noci, i paprsky od nich šly, barvy se střídaly…
No, byl u nás ohňostroj![]()
![]()
se musím chlamat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vubec se nechci poustet do diskuze o tom co videl/nevidel (jdu spat), ale tatovi rekni, at se podiva na vynikajici dokument „Vetrelci davnoveku“ co davaj na Zoomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my kdysi.. V jizerkách jezdili sme asi 15km od babí domu vrchem tedy přes hory no všechny vsi pod hluboko pod námi a najednou velká koule.. Svítící na obloze chvíli tam jakoby stála a pak obloukem a mzikem odletela.. Pak jeste.. O par let pozdeji od nas sla teta se sestrenkou asi 100metru od nas bydlely a za chvíli přileteli zpet ze na obloze neco velkeho rotuje a bliká tak sme leteli k oknu ale nikde nic museli sme je vyprovodit domu.. A to na nas z popelnice jeste vyskočila kočka.. ![]()
A pak neco z lesa je to pravda vse co píšu takže kritiku si strčte za klóbrc.. Když má babička byla malá, tak její starší sestry chodily do lesa asi kilak a pul od baraku, a babicka tehdy blbla a lezla na zahrade po 4 a delala psa a najednou se splasila krava a za chvili strasnej rev od lesa..bezely dve teticky (babicky sestry mela 7sourozencu) a za nima neco velkyho jakoby opice..chlupatej dvoumetrovej chlap nikdo to nevidel poradne tety zdrhaly jak o zivot a ti u baraku to videli z dalky, a pra deda nevedel co drív krava babicku malem uslapala. A do toho další dve neco honilo z jizerskejch hor.. Mam uplne husinu opice se v pulce louky otocila protoze tetam bezelo dost lidi naproti..
nikdo nevi co to bylo nikdo uz to pak nikdy nevidel.. Tety rikaj ze asi utekla naka opice treba z cirkusu..nja vsazim na yetiho nebo nejakyho nedovyvynutyho cloveka..mame v evoluci mezeru ze? ![]()
- Citovat
- Upravit
Tyyy jo, to je parada! Mame Yetiho i mimozemstany. Konecne se neco deje!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No my kdysi.. V jizerkách jezdili sme asi 15km od babí domu vrchem tedy přes hory no všechny vsi pod hluboko pod námi a najednou velká koule.. Svítící na obloze chvíli tam jakoby stála a pak obloukem a mzikem odletela.. Pak jeste.. O par let pozdeji od nas sla teta se sestrenkou asi 100metru od nas bydlely a za chvíli přileteli zpet ze na obloze neco velkeho rotuje a bliká tak sme leteli k oknu ale nikde nic museli sme je vyprovodit domu.. A to na nas z popelnice jeste vyskočila kočka..A pak neco z lesa je to pravda vse co píšu takže kritiku si strčte za klóbrc.. Když má babička byla malá, tak její starší sestry chodily do lesa asi kilak a pul od baraku, a babicka tehdy blbla a lezla na zahrade po 4 a delala psa a najednou se splasila krava a za chvili strasnej rev od lesa..bezely dve teticky (babicky sestry mela 7sourozencu) a za nima neco velkyho jakoby opice..chlupatej dvoumetrovej chlap nikdo to nevidel poradne tety zdrhaly jak o zivot a ti u baraku to videli z dalky, a pra deda nevedel co drív krava babicku malem uslapala. A do toho další dve neco honilo z jizerskejch hor.. Mam uplne husinu opice se v pulce louky otocila protoze tetam bezelo dost lidi naproti..
nikdo nevi co to bylo nikdo uz to pak nikdy nevidel.. Tety rikaj ze asi utekla naka opice treba z cirkusu..nja vsazim na yetiho nebo nejakyho nedovyvynutyho cloveka..mame v evoluci mezeru ze?
Ahojky, taky něco přidám, nestalo se to mě ale mým rodičům společně s bratrem otce a jeho ženou-takže 4svědectví z toho večera a dokonce to bylo v tom roce i v novinách!!!
Všichni 4 šli tehdy ze zábavy v jedné vesnici jménem Kryry a procházeli cestou kole pole, vedla tudy taková zkratka a najednou vše utichlo a něco začalo jakoby za nimi blikat, když se otočili za nimi bylo obrovské kulaté těleso které dokola blikalo a stálo nad nimi pouhých pár sekund, potom v okamžiku odletělo nad komíny skláren a už to nikdy neviděli ale jak píšu v tu noc to vidělo více lidí i z okolních vesnic a psalo se o tom v novinách bylo to kolem roku 1990.
- Citovat
- Upravit
Tyjo, při takových příbězích mě vždycky mrazí a určitě jim věřim. My před pár dny seděli s mužem u telky (bydlíme na sídlišti) a najednou kouknu ven oknem a vidim jak na obloze bliká červenozelené světlo. Pomaličku letělo tmou, pak se zastavilo a stálo na místě. potom o kousek kleslo a zase stálo. A najednou se začalo přibližovat. To jsem zpanikařila a vyslala muže ať jde kouknout co to je. No.. venku si někdo hrál s malou létající helikoptérou na dálkové ovládání
A já si z toho málem hodila bobek do kalhot
Takže ono hodně takových pozorování může být úplná banalita, ale věřim že hromada věcí je opravdu „nevysvětlitelná“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to nastavila jatjo anonym nechtic jsem na mobilu..hlasim se k prispevku s yetim.. A jeste se mi stalo s mamkou ze jsme v noci vjely do jakesi mlhy.. Asi kilometrove mezi poli.. nic nebylo videt jely sme asi 20km /h fakt se mamka bala aby do neceho nevrazila.. A najednou jak kdyz utne bylo videt v dalce mesto a za nama stena mlhy.. Taky divný..
sme byly posratý az za usima!
- Citovat
- Upravit
Jo a stalo se memu ex.. Sedeli v noci v obyvaku asi 7patro panelaku a najednou vypadl proud..za chvilku se necoghlo na balkone a svitila tomu hlava..
byl to hasič ob balkon vedle horelo.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Světla
Bydlím na moravě a často jsem kolem okolních vesniček pozoroval na obloze zvláštní světla. Velice jsem se plestl protože ve městě létají drony i ve výšce 2km takže ze země to vypadá jako něco nadpozemského. Ale občas vidívám i uplně jině věci. Dneska jsem viděl hodně vysoko něco co svítilo. Nejdivnější je že to letělo rychlostí letadla a dělalo to ostré a krátkě oblouky. Nechápu to vypadalo to jako kdyby to byli manévry a před něčím to utíkalo. Vidívám to často kdyby jste někdo věděli co to je napište mi prosím, předem děkuji
- Citovat
- Upravit
@shagga to jsou drony některé mají dosah 7km sou pekelně rýchlé, blikají a umí létat na místě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit