Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja chodila uklizet RD. Poprve mi pani domu rekla, jak by si ten uklid predstavovala a dokonce uklizela i se mnou. Myci prostredky a pomucky jsem mela jejich. Placena jsem byla od hodiny.
Chodim uklizet 70m2 byt v Praze. Drevene podlahy, mramorova vana, cely byt i kuchyn v bilem lesku
Standartni uklid - vytreni, vyluxovani, koupelna, wc, otreni linky, prach, vylesteni vsech bilych skrinek i v kuchyni, vytreni balkonu + skladani pradla a zehleni kosil. Mam 150 Kc na hodinu na ruku, navsteva trva 2-3 hodiny, zalezi na mnozstvi pradla. Uklidove prostredky kupuji ja, jsou mi proplaceny. Prosim anonym G
Děkuji za reakce. Anonymní - tak nějak bych si to představovala, i cena mi přijde velmi dobrá. Nemáte náhodou ještě volno?
Dobry den, taky shanim pani na uklid bytu 3+kk k dlouhodobe spolupraci. Bydlime v Pze 5, mame malou holcicku takze kdyby bylo mozne i obcas pohlidat bylo by to velke + (ale neni podminkou). Jednalo bys se o bezne veci, napr. luxovani, vytirani koupelny, kuchyne a podlah vcetne vytreni skrinek a zehleni. Pokud by mel nekdo zajem tak se prosim ozvete.
Dobrý den, hledám paní na úklid RD na Praze 4. Máme 1,5roční dítě a čekáme za 4 týdny druhé dítě. Jednalo by se o běžný úklid, případně žehlení alespoň v prvních týdnech spolupráce. V případě zájmu se prosím ozvěte.
@Anonymní píše:
Chodim uklizet 70m2 byt v Praze. Drevene podlahy, mramorova vana, cely byt i kuchyn v bilem leskuStandartni uklid - vytreni, vyluxovani, koupelna, wc, otreni linky, prach, vylesteni vsech bilych skrinek i v kuchyni, vytreni balkonu + skladani pradla a zehleni kosil. Mam 150 Kc na hodinu na ruku, navsteva trva 2-3 hodiny, zalezi na mnozstvi pradla. Uklidove prostredky kupuji ja, jsou mi proplaceny. Prosim anonym G
Nemáte prosím volno?
Od září zvažuji nechat si občas uklidit byt, ale vůbec nemám žádnou zkušenost. Proto mě hned napadá spousta otázek - je lepší přes agenturu, nebo si sehnat někoho soukromě? Pokud přijde na první úklid, mám mít nějak napsáno, co všechno si představuji, nebo je to „profesionálním uklízečům“ spíš nepříjemné a jsou věci co jsou samozřejmé?
Moje představa je - úklid jednou za 14 dní, umytí skříněk z venku, poličky prach - nepotřebuji vyndávat knihy na poličkách, ale kolem nich otřít ano, detailně koupelna, WC. V kuchyni sporák, i uvnitř, skříňky, na nich. Mytí oken nepočítám, to bych se domluvila zvlášť jednou za čas. Pokud by se jednalo o obývák, kuchyň, chodbu, WC, koupelnu - klasický panelákový byt, na jak dlouho to tak můžu počítat? A je lepší dát platbu od hodiny, nebo za úklid?
A nosí si uklízečka svoje hadry, mycí prostředky? Samozřejmě je uhradím. Nebo už musím mít svoje a s těmi ona bude pracovat?
Jaká je cena v Praze?
Moc děkuji za zkušenosti. Prosím o zachování anonymu, chodí mi sem známí a nerada bych aby věděli, o čem uvažuji.