Přenechání ložnice dětem

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.7.17 11:27

Přenechání ložnice dětem

Ahoj holky.
Bydlíme v bytě 2+1 a máme dvě děti a rozhodli jsme se vzdát ložnice a teď máme postel v obývacím pokoji. (Což se mi moc nelíbí a ani obývák není moc velký aby tam mohla být sedačka stěna jídelní stůl protože do kuchyně se nevejde a ještě zároveň postel).
Máme v bytě takový malý kumbál kam by se vešla jen opravdu postel 160×200 nemá někdo takto vyřešeno? Prosím inspiraci. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4192
22.7.17 11:35

@michaela1993 A je v tom kumbálu okno? Bez okna bych to nedoporučovala. Známí si takto zařídili spaní v takovém velkém výklenku mezi předsíní a obývákem, ale za chvíli to vzdali a pořešili spaní v obýváku. To větrání prostě chybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
22.7.17 11:39

A co to vyřešit pohovkou určenou k trvalému spani? Je to sice ranec, ale ušetří hafo místa…nebo pořídit,,skrinovou" postel? Vecer rozložis, ráno schovas…

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
22.7.17 11:53
@michaela1993 píše:
Ahoj holky.
Bydlíme v bytě 2+1 a máme dvě děti a rozhodli jsme se vzdát ložnice a teď máme postel v obývacím pokoji. (Což se mi moc nelíbí a ani obývák není moc velký aby tam mohla být sedačka stěna jídelní stůl protože do kuchyně se nevejde a ještě zároveň postel).
Máme v bytě takový malý kumbál kam by se vešla jen opravdu postel 160×200 nemá někdo takto vyřešeno? Prosím inspiraci. Děkuji

Ale mame tam okno :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3079
22.7.17 11:58

My tohle řešili pár měsíců zpátky. Z obýváku jsme vyhodili sedačku a pořídili spací sedačku s roštama a matracami. Spí se na tom nádherně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.7.17 11:59

Vím že na to se neptáš, ale co se přestěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.7.17 12:01
@michaela1993 píše:
Ahoj holky.
Máme v bytě takový malý kumbál kam by se vešla jen opravdu postel 160×200 nemá někdo takto vyřešeno? Prosím inspiraci. Děkuji

Viděla jsem takto asi tři byty, kde to tak udělali.. a vždy mi to přišlo jako bezva nápad. S tím větráním to udělali, že nahoře u stěny, ponechali takové menší okýnka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.17 12:13
@michaela1993 píše:
Ahoj holky.

Je to individuální.
Pokud je tam okno, není co řešit a je to výborný nápad.

Pokud není, vyzkoušej si to. Někomu spatní bez větrání nevadí, jiný to nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
22.7.17 12:29

To mají ty děti nějakej děsivej problém, že nemohou být spolu v jednom pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
22.7.17 12:33
@Katche píše:

2 plus 1 znamená obývák kuchyň a 1 pokoj. takže rozhodně ne dva dětské pokoje. podle popisu mi to přijde tak že měli doteď děti v ložnici a teď jím chtějí přenechat ten jeden jediný pokoj a spát v obýváku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.7.17 12:36

Mame 2+1 budeme nechavat loznici detem a v kumbalu urcite spat nechceme :) casem koupime spaci pohovku do U kam se pouze zasune taburet prodavany primo k sedacce a mas mega prostor na spani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
22.7.17 12:37
@Katche píše:

Ale oni budou spolu v jednom pokoji - tj. v bývalé ložnici.
Zakladatelka má 2+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.17 12:37
@michaela1993 píše:
Ahoj holky.

A nebo větší přestavba. Kuchyňskou linku do obýváku a ložnici do bývalé kuchyně. To se teď taky často dělá s 2+1 a dobře to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.7.17 12:49

@michaela1993 My to momentálně máme naopak - děti mají miniaturní pokoj jen na spaní. Vejde se tam akorát patrová postel a postýlka. Ale máme ještě jeden pokoj, kde později plánujeme dětský pokoj, až nebudeme muset mít děti tolik pod dozorem. Takže mi váš nápad přijde dobrý. Na spaní soukromí a nemuset řešit, zda je rozestláno nebo ne :palec: Ale větrání je důležité, takže bych se řídila tím, jestli je možnost tam nějaké větrání mít nebo ne a je jedno, zda ho zajistí okno či něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
22.7.17 12:49

@michaela1993 Řešili jsme nedávno to samé - 2+1 (43m2). Ložnici jsme nechali klukům, v obýváku přítel vyrobil sklopný jídelní stůl a koupili jsme výklopné postele 140×200 cm. Ráno je vyklopím a sklopím jídelní stůl. Když nejíme, mají tam děti hrací prostor. v druhé půlce máme malý gauč, křeslo, konferenční stůl, obývací stěnu a televizní stolek. Když jsou postele sklopené, tak moc prostoru na chození není, ale je to jen na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný