Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když si zaplatíš tak nejspíš jo. Ještě je důležitý ve kterým týdnu jsi, aby tam bylo vůbec něco vidět.
Já si taky myslím, že nebude problém. Já teda kvůli potvrzení diagnózy od někoho dalšího projížděla stránky gynekologů a hledala si, jestli provádějí vyšetření, které si zaplatím sama (ne přes pojišťovnu) a nebylo jich málo. Hned první mě vzal za dva dny ![]()
@JancaS84 píše:
Když si zaplatíš tak nejspíš jo. Ještě je důležitý ve kterým týdnu jsi, aby tam bylo vůbec něco vidět.
Kdyby tam nemělo jít co vidět, tak se na to neptám.
@Polnik píše:
Já si taky myslím, že nebude problém. Já teda kvůli potvrzení diagnózy od někoho dalšího projížděla stránky gynekologů a hledala si, jestli provádějí vyšetření, které si zaplatím sama (ne přes pojišťovnu) a nebylo jich málo. Hned první mě vzal za dva dny
Děkuji, určitě se mrknu.
@Anonymní píše:
Kdyby tam nemělo jít co vidět, tak se na to neptám.
Ježiš no pardon madam.
@JancaS84 píše:
Ježiš no pardon madam.
Tak asi logicky bych se neptala, kdyby tam nemělo jít nic vidět.
@Anonymní píše:
Tak asi logicky bych se neptala, kdyby tam nemělo jít nic vidět.
Já myslím, že ono to bylo myšleno tak, že v nějakém 6,7tt tam uvidíš tak možné flek, rozhodně ne miminko. A upřímně ten flek chlapy zas tak nebere.
@Ivusska777 píše:
Já myslím, že ono to bylo myšleno tak, že v nějakém 6,7tt tam uvidíš tak možné flek, rozhodně ne miminko. A upřímně ten flek chlapy zas tak nebere.
Já vím jak to bylo myšleno, nejsem hloupá. Máme to mít pro tchýni. A kdyby tam nemělo jít nic vidět, tak kvůli tomu “neplašim”.
Holky, chci se jen zeptat. Na gyndu jsem objednána až 29.12. dříve bohužel nemá volno. Potřebovala bych ultrazvuk (fotku) k Vánocům, udělají mi někde?