Umí někdo vykladat karty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
umí nekdo vykladat karty
Ahojky je tu nekdo kdo umi vykladat karty na dálku??mam dost zapeklitou situaci a potžebovala bych vedet jak to bude dál, kartářka tady žadná není a když je tak je hodne dlouhá čekací doba,,moc dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na dalku je to na prd.. leda ve volejte vestce to umej
jak si ty karty ani nesejmes nedas jim energii..
- Citovat
- Upravit
@j.borufka píše:
Ahojky je tu nekdo kdo umi vykladat karty na dálku??mam dost zapeklitou situaci a potžebovala bych vedet jak to bude dál, kartářka tady žadná není a když je tak je hodne dlouhá čekací doba,,moc dekuji
Než nějakou kartářku, tak bych volila selský zdravý rozum.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@magicalee píše:
Na dalku je to na prd.. leda ve volejte vestce to umejjak si ty karty ani nesejmes nedas jim energii..
Vykládám šest let a už lidem karty nedávám. Právě tím, že na ně sáhnou a dají jim svoji energii, jsou ty karty pak domatené a blbnou.. Ale možná, že to má každá kartářka jinak. Já se s nimi pak nedorozuměla, když mi na ně někdo sahal. Moje karty jsou naladěné na mě, na moje vibrace, na moje myšlenky a reagují na ně. Když je chytne někdo jiný, neví už co a jak a melou blbosti..
A jinak na dálku to jde velice dobře, ale ne podle „Jana 27 let Ostrava“.. takových tam je.. to se pak není čemu divit, že to nejde.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zabývám se tarotem a astrologií už několik let. Napiš, co máš za problém, resp. jaká je tvá otázka.
- Citovat
- Upravit
Dotaz
@Elata Dobry den muzu mit otazecku
tedy zda se zabyvate vykladem karet
.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Elata Dobry den muzu mit otazeckutedy zda se zabyvate vykladem karet
.
Určitě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat zkušených.
Jak se počítá počet dětí, když dítě zemře krátce před porodem nebo těsně po něm?
Počítá se to dítě? Počítá se těhotenství?
Lze to vidět v kartách?
- Citovat
- Upravit
@Elata
Mohu taky jednu otazecku? Zda otehotnim v nejblizsi dobe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ladyjurasice píše:
@Elata
Mohu taky jednu otazecku? Zda otehotnim v nejblizsi dobe?
Dovolím si odpovědět, protože to vím: ano otěhotníš v nejbližší době deseti let. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@minoe píše:
Dovolím si odpovědět, protože to vím: ano otěhotníš v nejbližší době deseti let.
Tak to uz nehrozi vzhledem k memu veku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžes mi vylozit karty. Odkud jsi posli mi telefon.Diky
- Citovat
- Upravit