Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný den maminky
Chci se zeptat, jsem 34tt užívám Clexan a godasal. Teď mi dr napsala železo že mám nízký hemoglobin a poslala na další krevní testy, protože sem zhubla ( jen 1kg) ale cítím se hrozně unaveně, ale opravdu hodně, trpím opět nechutenstvím. Zadýchám se už jen do schodů a o sem tam přeskakovani srdce ani nemluvím. Začínám mít strach že mi něco je, nebo to může dělat ten hemoglobin? Mám 107 což není zase tak nízké.
To může být k tomu zelezu, ta únava bývá častá. Klidně se zkus i zaměřit na stravu, jesi ti v jídelníčku něco nechybí (mne pomohlo hodne zeleniny a hovězí maso) ![]()
@Perníček22 píše:
To může být k tomu zelezu, ta únava bývá častá. Klidně se zkus i zaměřit na stravu, jesi ti v jídelníčku něco nechybí (mne pomohlo hodne zeleniny a hovězí maso)
Děkuji velice mnohokrát, je pravda že toho do sebe ani moc nedostanu…
@Veronikax píše:
Krásný den maminky
Chci se zeptat, jsem 34tt užívám Clexan a godasal. Teď mi dr napsala železo že mám nízký hemoglobin a poslala na další krevní testy, protože sem zhubla ( jen 1kg) ale cítím se hrozně unaveně, ale opravdu hodně, trpím opět nechutenstvím. Zadýchám se už jen do schodů a o sem tam přeskakovani srdce ani nemluvím. Začínám mít strach že mi něco je, nebo to může dělat ten hemoglobin? Mám 107 což není zase tak nízké.
V klidu godasal beru taky v minulem anopyrin
Zelezo jsem mela 91
Zadychavani je normalni ale i tak chodte
Ja chodim kolem 10 km denne s kocarkem
Kupte si melasu ta me vzdy da dohromady
Cekam sedme dite a to jeste kojim
To se srdcem taky normal