Únava a slabost v 34tt

447
6.3.23 13:48

Únava a slabost v 34tt

Krásný den maminky
Chci se zeptat, jsem 34tt užívám Clexan a godasal. Teď mi dr napsala železo že mám nízký hemoglobin a poslala na další krevní testy, protože sem zhubla ( jen 1kg) ale cítím se hrozně unaveně, ale opravdu hodně, trpím opět nechutenstvím. Zadýchám se už jen do schodů a o sem tam přeskakovani srdce ani nemluvím. Začínám mít strach že mi něco je, nebo to může dělat ten hemoglobin? Mám 107 což není zase tak nízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
6.3.23 14:24

To může být k tomu zelezu, ta únava bývá častá. Klidně se zkus i zaměřit na stravu, jesi ti v jídelníčku něco nechybí (mne pomohlo hodne zeleniny a hovězí maso) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.3.23 16:03
@Perníček22 píše:
To může být k tomu zelezu, ta únava bývá častá. Klidně se zkus i zaměřit na stravu, jesi ti v jídelníčku něco nechybí (mne pomohlo hodne zeleniny a hovězí maso) :D

Děkuji velice mnohokrát, je pravda že toho do sebe ani moc nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
8.3.23 10:27
@Veronikax píše:
Krásný den maminky
Chci se zeptat, jsem 34tt užívám Clexan a godasal. Teď mi dr napsala železo že mám nízký hemoglobin a poslala na další krevní testy, protože sem zhubla ( jen 1kg) ale cítím se hrozně unaveně, ale opravdu hodně, trpím opět nechutenstvím. Zadýchám se už jen do schodů a o sem tam přeskakovani srdce ani nemluvím. Začínám mít strach že mi něco je, nebo to může dělat ten hemoglobin? Mám 107 což není zase tak nízké.

V klidu godasal beru taky v minulem anopyrin
Zelezo jsem mela 91
Zadychavani je normalni ale i tak chodte
Ja chodim kolem 10 km denne s kocarkem
Kupte si melasu ta me vzdy da dohromady
Cekam sedme dite a to jeste kojim
To se srdcem taky normal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...