Únava mozku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dej si opacko nejdulezitejsich bodu od temat a pak uz jen relax den pred statnicema… dobry jidlo, sport, aby ses fakt vystavila, medunku nebo neco zklidnujiciho pred spanim a jit ke statnicim v klidu… malokdo si je jistej, ze to umi a taky malokdo fakt umi vsechno, ale klidne a sebevedome vystupovani je nakonec pulka uspechu 🤞
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Za tři dny mě čekají státnice a potřebuju se toho ještě spoustu naučit. Mám z nich hrozný strach. Ale co se stalo už asi týden se cítím děsně unaveně jako by mi měla prasknout hlava. Cítím v ní takový divný těžko a bolí mě oči. Celkově cítím hroznou únavu a vyčerpání. Je možné že se prostě jedná o psychické vyčerpání? Nějaké rady co s tím ať ty poslední dny doženu resty v učení? Včera jsem si dala celý den oraz s tím že si prostě odpočnu a půjde to lépe ale bohužel to pokračuje i dnes. Nepomohla ani procházka. Přijdu si hloupě ale nevím jak lépe to popsat. Děkuju za případné rady jak se nakopnout.![]()
Tak já státnicovala 2roky zpátky a já jsem se učila s kamarádkou přes Skype, hrozně nám to oběma pomohlo a doplňovaly jsme jedna druhou a na nervy jsem používala sirup bez předpisu Novo passit, nebo jak se to jmenuje a pomohl mi. Jinak jsem se chodila učit třeba do parku, na balkoně jsem hodně ležela s učením a jela jsem třeba hodinku dvě, pak pauza (: já se učila asi 4-5 týdnů.. V kuse 😄 a stejně jsme to vše nestihli.. A zvládlo se to.
Zvládneš to taky 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že si vytváříš objektivní důvod pro své okolí pro případ, že bys u státnic shořela jak papír. Já se na státnice učila 10 dnů (na UK) a do toho jsem kojila jedenáctiměsíční dceru. Tříletá byla naštěstí u našich. Ale já to prostě potřebovala udělat(brzy by mi vypršela maximální doba studia kvůli 2 porodům), mně by výmluvy na přetížený mozek byly k h…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Soucítím s tebou
Já teda jen dopisuji závěrečnou práci, odevzdáno jsem měla mít před dvěma týdny
Zbývá mi poslední kapitola plus závěrečné upravy, ale už jsem prostě tak unavená, že se to hrozně vleče… Páteční plán byl odevzdat v pondělí… Zase nic
Pomáhá mi myslet na to, až to budu mít za sebou a budu mít titul v kapse
Určitě se ti to povede, člověk má vždy pocit, že nic neví… Tak to má být ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pepinka23 píše:
Tak já státnicovala 2roky zpátky a já jsem se učila s kamarádkou přes Skype, hrozně nám to oběma pomohlo a doplňovaly jsme jedna druhou a na nervy jsem používala sirup bez předpisu Novo passit, nebo jak se to jmenuje a pomohl mi. Jinak jsem se chodila učit třeba do parku, na balkoně jsem hodně ležela s učením a jela jsem třeba hodinku dvě, pak pauza (: já se učila asi 4-5 týdnů.. V kuse 😄 a stejně jsme to vše nestihli.. A zvládlo se to.Zvládneš to taky 😊
Dekuji za podporu. Me uz prave zbyva jen par hodin do statnic jela sem teda taky cca 5 tydnu nektere dny fakt cele a prave jsem hrozne unavena
snad mi to take dobře dopadne a komise bude hodná a pomáhat přecejen stres dělá svoje ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Soucítím s tebouJá teda jen dopisuji závěrečnou práci, odevzdáno jsem měla mít před dvěma týdny
Zbývá mi poslední kapitola plus závěrečné upravy, ale už jsem prostě tak unavená, že se to hrozně vleče… Páteční plán byl odevzdat v pondělí… Zase nic
Pomáhá mi myslet na to, až to budu mít za sebou a budu mít titul v kapse
Určitě se ti to povede, člověk má vždy pocit, že nic neví… Tak to má být
Děkuji. Práce byla fuška tak přeji ať se ti to podaří co nejdříve zvládnout ☺️️☺️️
- Citovat
- Upravit
Mě pomáhal čaj mate a nepít kafe - po kafe jsem byla rozbitá, s rozhozenými nervy, po mate jsem se mohla soustředit i celou noc. Pak jsem to dospávala. Pár hodin před státnicemi je už asi pozdě na nové věci, to si jen přejdi jakby skrácené schémata odpovědí (strategii) - o čem je která otázka, pár hesel. Klidně si to vypiš. To se snadno pamatuje a pak se to jenom rozvine. Určitě do dobře dopadne
.
- Citovat
- Upravit
@Capelucia píše:
Mě pomáhal čaj mate a nepít kafe - po kafe jsem byla rozbitá, s rozhozenými nervy, po mate jsem se mohla soustředit i celou noc. Pak jsem to dospávala. Pár hodin před státnicemi je už asi pozdě na nové věci, to si jen přejdi jakby skrácené schémata odpovědí (strategii) - o čem je která otázka, pár hesel. Klidně si to vypiš. To se snadno pamatuje a pak se to jenom rozvine. Určitě do dobře dopadne.
Dekuji za radu
všechny otázky mám ručně vypsané učím se už celkem dlouho ale nešla jsem k další dokud jsem perfektně neuměla předchozí, vím že je to špatně ale tohle moc nejde ovládat a teď po pěti týdnech učení už nemám sílu na ty, které moc nebo vůbec neumím :/ pila jsem spousty kávy zkusím ji vysadit a třeba to pomůže. Chci ještě zabrat a zvládnout to ale už jsem úplně rozbitá
![]()
- Citovat
- Upravit
Dej vědět, jak ti to dopadlo. Já se nejvíc učím přípravou otázek - nejdřív si něco načtu, podtrhám, pak to přepíšu (nejlepší je ručně tužkou, ale to vzhledem k omezenému času už dělám na PC) pak si to pročítám a na závěr z toho zas podtrhávám a přepisuji stručně body na taková ta čtvercová lepítka a pak jedu jen podle bodů, abych měla přehled, co vím a nevím.
V kuse jet se dost nevyplácí, ale někdy to tak dělám. Zároveň mám výčitky vůči dětem, manželovi, domácnosti…a vzhledem k tomu, že po hodince bývám unavená, tak jedu 60 min a pak si dávám 10 minut a chodím po baráku a uklízím a dělám, co je třeba a pak zase 60 minut.
Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Kazimíra Olejovka děkuji dopadlo to naštěstí dobře 😊
Gratuluji, jsem ráda, že to dobře dopadlo. Já to mám letos v červnu a už začínám panikařit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit