Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
31.5.11 11:51

nějak moc rychle jsem se z toho porodu oklepala :dance:

• načítám...
898
31.5.11 11:55

Marki
dobrou odsávačku mají v DMku, stojí 300, ale je super, mě vyhovovala mnohem víc než Medela, ale není elektrická, tu jsem měla půjčenou a vůbec nic mi neodsála, ta ruční je mnohem rychlejší a ta z DMka má balonek, takže si intenzitu reguluješ sama.

Držim palečky ať se to srovná…hodně maminek chválí Caro na laktaci, že jim opravdu pomohlo…mě vždycky pomohla jen ty homeopatika co psala Fragi, opravdu se to po tom vždycky zlepšilo.

Teda vy jste zjistily hrozně brzo, že jste těhu…tak to já to zjistila až 7.7.....teda to mi to definitivně potvrdil uz…jinak jsem to věděla už 30.6., ale to je asi opravdu tím, že jsme nic neplánovali, tak jsem to ani nečekala, ale uteklo to šíleně, za chvilku budeme řešit, že už běhají

• načítám...
2000
31.5.11 11:56

homeo jsem zkousela ale nic moc
myslete ze by mi pomohla el.odsavacka??

• načítám...
24837
31.5.11 11:56

Hromnice, no, on ti tvůj gynekolog k tomu asi řekne nejvíc :-D On člověk na to blbý rychle zapomene, když se podívá na ta naše sluníčka :huban:

• načítám...
9199
31.5.11 11:57

Tak s tim pasem to je tak, ze od pristiho cervence musi mit deti svuj a perlicka - plati cca pul roku.

Fragol: :kytka:

Klari: at je mamince brzy lip

Byla jsem na te socce a baba na me cucela, co chci. Vyfasla jsem dalsi 3 papiry a poletim na socku v miste sidla firmy. Jen doufam, ze maji F-M nebo jinak to smrdi Brnem a uz se vidim, jak tam krasne bloudim :zed:

Nam se asi rozjely zoubky :-? , bobisek knoura, vse by sezral, ale dudan nechce a flasu jen kdyz ma hlad :nevim:

• načítám...
898
31.5.11 12:05

Hromi
to je ale přece dobře, že si se oklepala…já si při porodu nadávala do krav a za dva dny bych si to klidně zopakovala…není nad to, když máš toho drobečka sladkýho u sebe.

Marki
já osobně bych do elektrický nešla, ne každé vyhovuje, určitě bych nejdřív zkusila ruční, taková makačka to zase není a je to vážně rychlejší. Elektrickou půjčují laktační poradkyně, tak jestli ji chceš vyzkoušet zkus nějakou v tvém okolí najít. Tak mě napadlo, proč nezkusí tvůj manžel štěstí na práci v Praze? Je to tam přece jenom pro cizince vstřícnější prostředí…nebo zkusit na sehnat práci jako překladatel, to taky není špatný, přes nějaký konzulát nebo cizineckou policii, tam stačí hovorová čeština…mám tetu z kambodži a ta si tim docela slušně přivydělává. To by se vám trošku ulevilo a mohli byste se osamostatnit…chápu, že tohle je pro tebe stresující a tak se nediv, že mlíčka je míň a míň

Nosánku
tak hlavně ať to máte bez horeček apod. chuťovek

• načítám...
3968
31.5.11 12:13

Ale musím se ještě z něčím pochlubit :dance: ta Vojtovka je učiněnej zázrak :-D už nádherně paseme koníky a hlaičku držíme už i na té druhé straně :-D
když přes den hajá tak už spinká na té spárvné straně jak má, jen v noci si lehne na tu špatnou, ale to ho nebudím a hlavičku mu nijak nenatáčím
nikdy by jsem nevěřila, že tak rychle můžou být vidět výsledky :dance: a to jsme na rehábce byli minulej čtvrtek, tak to není ještě ani týden :dance:

• načítám...
898
31.5.11 12:27

Hromi to je super…nám taky říkali, že vzhledem k postižení budeme muset s tou ručičkou cvičit déle než rok a nakonec jsme s tím skončili po dvou měsících a dneska by nikdo nepoznal, že s ní cokoli měl. Je to fakt super :palec:
samozřejmě gartuluju k úspěchům

• načítám...
12429
31.5.11 12:28

Marki já mám elektrickou od Medely a nevyměnil bych ji ani za nic.Zkoušela jsem ruční a tu jsem po pár odsávání hodila po psovi, byla úplně naprd.Půjčit si ji můžeš v maetřských centrech (http://mamicentrum.cz/ http://www.agenturavetrnik.cz/ ), do Větrníku jsem chodila na předporodní kurz, paní ti poradí jaká je pro tebe vhodná.Já jsem si ji napřed půjčila abych zbytečně nevyhazovala peníze, ale nakonec si ji koupila na mimibazaru, protože se mi perfektně osvědčila.Brala jsem homeo, pila čaje a gravimilk a odsávala a musím říct, že to pomohlo.Teď si ještě odsávám ale dokrmuju už jen tím odsátým a někdy ani to ne.

Jinak s jizvou po císaři je to různé, to by měl zhodnotit dr.Každé se hojí jinak.

Já jsem to že jsem těhotná zjistila asi 26.5. ale přesně bych to musela najít, měli jsme totiž v práci velkou poradu :mrgreen:

• načítám...
1996
31.5.11 12:34

Fragi veliká gratulace :kytka: :kytka: :kytka:

Markit já mám dvoufázovou odsávačku Medela Harmony.Byla jsem s ní spokojená,pokud budeš mít zájem můžu ti jí nechat za 400 i s poštou.

• načítám...
3946
31.5.11 12:40

Marki : já bych ti jednu mohla klidně darovat, ale je to ta pístová, ne elektrická, od Chicca a je teda hrozná :mrgreen: Medelou nic nezkazíš, dokonce se dá zapůjčit.
To homeo je fakt dobrý a v Brně je k dostání například v lékárně u Ronda.

• načítám...
2000
31.5.11 13:02

holky vy jste super, lolly asi pujdu pujcit tu el. ale jestli nespechas tak ji mozna budu potrebovat. odsavala jsem na el. i v porodnici, tak to zkusim rozjet znovu na ni a jestli to pujde tak bych si ji pak koupila od tebe.
zitra jdu k zubari boli me zoubek a mam s toho desnej strach

• načítám...
2000
31.5.11 13:04
beruškaa82 píše:
Marki : já bych ti jednu mohla klidně darovat, ale je to ta pístová, ne elektrická, od Chicca a je teda hrozná :mrgreen: Medelou nic nezkazíš, dokonce se dá zapůjčit.
To homeo je fakt dobrý a v Brně je k dostání například v lékárně u Ronda.

pistovou mam, nejakou obycejnou, ale s tim moc neudelam, akorat me s toho pak boli bradavky, ale diky za nabidku.
holky brnacky, nechcete treba pristi tyden nekam na prochazku???

• načítám...
12429
31.5.11 13:05

Marki ale chce to aspoň 7-10dní vydržet odsávat.

Příští týden nemůžem, už toho máme moc:(

• načítám...
2000
31.5.11 13:10

tak ten dalsi, kaspi co to plavco. budes tam volat??? nebo tam muzem dalsi tyden zajit???
ja jeste porad nemam plavky, snad je do te doby sezenu

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí