Apolinář červen 2010

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
1.5.10 18:54

APOLINÁŘ ČERVEN 2010

Tak se nám to blíží a za chvíli jdeme na to :-D
Jsme zaregistrovaní u Apolináře, termín 30.6. Máte někdo podobný nebo snad stejný termín? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17984
1.5.10 23:56

Ahoj,já mám 11.6. a taky Apolinář :-)
Jsem moc zvědavá, jak to všechno bude. Dost často nad tím přemejšlím a moc se modlím, abych chytla dobré doktory a PA, protože si myslím, že rodit se dá fakt všude, když je vstřícnej a nápomocnej personál!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.5.10 10:17

Tak už máš zabalenou tašku? :-) A vše připravené??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
2.5.10 10:55

Tašku jsem teprv začala házet dohromady. Nakoupíno snad už všechno mám, ale nemám vypráno a vyžehleno, to jsou pro mě muka :roll: No, a samozřejmě čekám na to nejdůležitejší a nejdražší, a to je kočár. Měl bejt v půlce dubna a kde nic tu nic :cert:

Předěláváme byt a chatu, tak lítám sem a tam, nemám moc času na všechno, co bych chtěla stihnout - klasickej syndrom hnízdění :mrgreen: Chtěla bych mít uklizeno, připraveno, nakoupeno, ale vím, že mimčo přijde do trochu nedodělaného, no co už… :-?

A jak ty? Už to všechno máš a jen odpočíváš a hladíš bříško? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
3.5.10 20:30

ahoj holky, tak já se připojuji k červnu. Bebko, já myslela, že tebe to čeká 9.6. a mě až 13.6. ale teď vidím, že tebe až 11.6. a v pátek jsem se podívala do své těhu průkazky a vidím tam také termín 11.6. no to je legrace…my se tam nakonec možná vážně sejdeme :-D

Holky já jsem se všemi přípravami pozadu :-( sbaleno ani nakoupeno nemám, rekonstrukce bytu je v plném proudu, čeká nás ještě stěhování ufff to je hrůza, snad vše dobře dopadne!!!!

Hlavně aby byl příjemný personál, to je pravda. Co vaše drahé polovičky, jak se těší k porodu?

Mám strašný stres z jejich porodní košile :cry: vím, že to je blbost, ale jako má někdo panickou hrůzu z pavouků, hadů, uzavřených prostor, tak já mám děs z nemocniční košile bez knoflíčků, která mě degraduje ze svéprávné lidské bytosti :cry: prosím POMOCPOMOC :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
4.5.10 18:08

Luci, já beru svoje košile a uvidim, na jakou budu mít náladu.
S tím termínem mi furt doktor říkal, že tak kolem toho 10. bych s tím mohla počítat. První zápis mám ale 11.6., tak jsem to tak nechala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.5.10 10:49

My se taky budeme stěhovat tento měsíc a ještě na začátku června dělám státnice…jinak ale nakoupeno právě už radši mám. To, co jsme včera zažili s partnerem u převzetí kočárku, byl masakr!!!! Těhotenství už mě přestává bavit, mám strašné pálení žáhy :cry:
Jinak personál…no uvidíme…košili si taky beru svojí, nemám ráda vůbec celkově cizí věci na sobě…takže Tě chápu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
5.5.10 18:47

Smarie, já mám také hrozné pálení žáhy a těhotenství mě už také nebaví jako na začátku, spíš už toho mám plné zuby :-) na tu žáhu jsem skvělé pastilky renie, ale pořád je zapomínám doma, tak se v práci snažím moc nejíst. Zdá se mi totiž, že po vydatném jídle to právě vzniká.
Takže do porodnice si vezmu několik košilek, budu trvat na vlastním prádle a bude chichi. Snad nebudu hned od začátku jako problémová maminka :-?

Nedá se nic dělat, musíme to těch pár týdnů ještě vydržet s miminky v bříšku :dance:

Bébko, já mám takovou radost, že se u apolináře potkám s někým, koho znám aspoň takhle maličko z chatu :-) pěkně počkejte na 11.6. jo budeme hekat vedle sebe třeba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.5.10 18:59

LUCI,
nevím jestli jsi to tu psala, ale víte, co čekáte? Mě pálí žáhá, i když celej den nic nesním :cry: ..už jsem to zkoušela… Jako problém,ová matka tam určitě nebudeš, a kdžy ano, já osobně se nenechám šikanovat! Moc dobře vím, co tam zkouší praktikovat na maminkách, které jsou ze všeho vyplašené a vůbec nic neví..je to trochu smutný. Ale já bydlím na Vibohradech, mám to blízko a hlavně jsou tam prý skvělý doktoři a odborníci. Ale jinak se těším, až budu mít malou u sebe, i kydž jí neznám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.5.10 23:10

No, jo, už aby to bylo za náma :wink:

Já budu mít Adámka, pracovní název je Kopík :mrgreen:

No a říká se, že když pálí žáha, tak je miminko vlasaté, tak to já budu mít plešounka :lol:

Též se chystám nenechat si s..t na hlavu, ale kdo ví, co bude a jak to budu mít v hlavě srovnaný, abych byla schopná říct, co chci a co ne :nevim:

Smaria-obdivuju, že jsi ještě schopná dělat školu a před porodem dokončit :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tmiska
6.5.10 16:45

miška

Ahoj…já mám termín 25.6. tak třebas se tam potkáme :))) uz jsem z toho pěkně nervozní.

• Citovat
  • Upravit
662
6.5.10 18:20

Ahoj holky já mám termín 24.6. taky u Apolíka…to už to bute mít určo všechny za sebou :) nevíte jak je to s oblečkama pro mimíska v porodnici??na to jsem se tam zatím zapoměla optat.nejraděj bych mu tam vzala to co mám pro nšj nakoupené a ne nějaké erární…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.5.10 20:34

mmiška, koukám, že máme společného Mutsíka a Apolináře :palec:
Ohledně těch oblečků pro mimčo, ty tam jsou a kámoška, co tam teď byla, tak říkala, že dostatek a že jsou použitelný. Já bych taky radši dávala svoje, ale je fakt, což mi řeklo už víc holek, když má mimčo na sobě něco svýho a oni ho odnesou třeba na vyšetření, tam ho potřebujou přebalit, tak to automaticky hoděj do nemocniční špíny, a to pak už asi nedohledáš. Takže když svoje, tak něco, čeho by ti nebylo v tomto případě líto. Kámoška říkala, že v porodnici, ne Apolinář, měli dětskou sestru, která to snad dělala naschvál, věcičky nevracela, bručela, že si to nemůže pamatovat, až jí podezřívali, že si to brala pro sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
7.5.10 09:03

Bébka No super jak jsme se shodly :))))holky máte v plánu jít na nadstandíka nebo na normal ? ja bych brala ten Nad…ale nevím jestli není pozdě 8-o no a věcičky pro malého nechám raději doma.dost by mě štvalo kdyby si je tam nechali :cert: beru tedy jen ty na převoz domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
7.5.10 13:12

Já bych ráda ten nadstandard, mám ráda soukromí, ale obávám, že budu mít smůlu a bude zrovna plno. No, uvidím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí