Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se nám to blíží a za chvíli jdeme na to ![]()
Jsme zaregistrovaní u Apolináře, termín 30.6. Máte někdo podobný nebo snad stejný termín? ![]()
Ahoj,já mám 11.6. a taky Apolinář ![]()
Jsem moc zvědavá, jak to všechno bude. Dost často nad tím přemejšlím a moc se modlím, abych chytla dobré doktory a PA, protože si myslím, že rodit se dá fakt všude, když je vstřícnej a nápomocnej personál!!! ![]()
Tašku jsem teprv začala házet dohromady. Nakoupíno snad už všechno mám, ale nemám vypráno a vyžehleno, to jsou pro mě muka
No, a samozřejmě čekám na to nejdůležitejší a nejdražší, a to je kočár. Měl bejt v půlce dubna a kde nic tu nic ![]()
Předěláváme byt a chatu, tak lítám sem a tam, nemám moc času na všechno, co bych chtěla stihnout - klasickej syndrom hnízdění
Chtěla bych mít uklizeno, připraveno, nakoupeno, ale vím, že mimčo přijde do trochu nedodělaného, no co už… ![]()
A jak ty? Už to všechno máš a jen odpočíváš a hladíš bříško? ![]()
ahoj holky, tak já se připojuji k červnu. Bebko, já myslela, že tebe to čeká 9.6. a mě až 13.6. ale teď vidím, že tebe až 11.6. a v pátek jsem se podívala do své těhu průkazky a vidím tam také termín 11.6. no to je legrace…my se tam nakonec možná vážně sejdeme ![]()
Holky já jsem se všemi přípravami pozadu
sbaleno ani nakoupeno nemám, rekonstrukce bytu je v plném proudu, čeká nás ještě stěhování ufff to je hrůza, snad vše dobře dopadne!!!!
Hlavně aby byl příjemný personál, to je pravda. Co vaše drahé polovičky, jak se těší k porodu?
Mám strašný stres z jejich porodní košile
vím, že to je blbost, ale jako má někdo panickou hrůzu z pavouků, hadů, uzavřených prostor, tak já mám děs z nemocniční košile bez knoflíčků, která mě degraduje ze svéprávné lidské bytosti
prosím POMOCPOMOC
![]()
Luci, já beru svoje košile a uvidim, na jakou budu mít náladu.
S tím termínem mi furt doktor říkal, že tak kolem toho 10. bych s tím mohla počítat. První zápis mám ale 11.6., tak jsem to tak nechala ![]()
My se taky budeme stěhovat tento měsíc a ještě na začátku června dělám státnice…jinak ale nakoupeno právě už radši mám. To, co jsme včera zažili s partnerem u převzetí kočárku, byl masakr!!!! Těhotenství už mě přestává bavit, mám strašné pálení žáhy ![]()
Jinak personál…no uvidíme…košili si taky beru svojí, nemám ráda vůbec celkově cizí věci na sobě…takže Tě chápu ![]()
Smarie, já mám také hrozné pálení žáhy a těhotenství mě už také nebaví jako na začátku, spíš už toho mám plné zuby
na tu žáhu jsem skvělé pastilky renie, ale pořád je zapomínám doma, tak se v práci snažím moc nejíst. Zdá se mi totiž, že po vydatném jídle to právě vzniká.
Takže do porodnice si vezmu několik košilek, budu trvat na vlastním prádle a bude chichi. Snad nebudu hned od začátku jako problémová maminka ![]()
Nedá se nic dělat, musíme to těch pár týdnů ještě vydržet s miminky v bříšku ![]()
Bébko, já mám takovou radost, že se u apolináře potkám s někým, koho znám aspoň takhle maličko z chatu
pěkně počkejte na 11.6. jo budeme hekat vedle sebe třeba ![]()
LUCI,
nevím jestli jsi to tu psala, ale víte, co čekáte? Mě pálí žáhá, i když celej den nic nesním
..už jsem to zkoušela… Jako problém,ová matka tam určitě nebudeš, a kdžy ano, já osobně se nenechám šikanovat! Moc dobře vím, co tam zkouší praktikovat na maminkách, které jsou ze všeho vyplašené a vůbec nic neví..je to trochu smutný. Ale já bydlím na Vibohradech, mám to blízko a hlavně jsou tam prý skvělý doktoři a odborníci. Ale jinak se těším, až budu mít malou u sebe, i kydž jí neznám ![]()
No, jo, už aby to bylo za náma ![]()
Já budu mít Adámka, pracovní název je Kopík ![]()
No a říká se, že když pálí žáha, tak je miminko vlasaté, tak to já budu mít plešounka ![]()
Též se chystám nenechat si s..t na hlavu, ale kdo ví, co bude a jak to budu mít v hlavě srovnaný, abych byla schopná říct, co chci a co ne ![]()
Smaria-obdivuju, že jsi ještě schopná dělat školu a před porodem dokončit
![]()
Ahoj…já mám termín 25.6. tak třebas se tam potkáme
uz jsem z toho pěkně nervozní.
Ahoj holky já mám termín 24.6. taky u Apolíka…to už to bute mít určo všechny za sebou
nevíte jak je to s oblečkama pro mimíska v porodnici??na to jsem se tam zatím zapoměla optat.nejraděj bych mu tam vzala to co mám pro nšj nakoupené a ne nějaké erární…
mmiška, koukám, že máme společného Mutsíka a Apolináře ![]()
Ohledně těch oblečků pro mimčo, ty tam jsou a kámoška, co tam teď byla, tak říkala, že dostatek a že jsou použitelný. Já bych taky radši dávala svoje, ale je fakt, což mi řeklo už víc holek, když má mimčo na sobě něco svýho a oni ho odnesou třeba na vyšetření, tam ho potřebujou přebalit, tak to automaticky hoděj do nemocniční špíny, a to pak už asi nedohledáš. Takže když svoje, tak něco, čeho by ti nebylo v tomto případě líto. Kámoška říkala, že v porodnici, ne Apolinář, měli dětskou sestru, která to snad dělala naschvál, věcičky nevracela, bručela, že si to nemůže pamatovat, až jí podezřívali, že si to brala pro sebe ![]()
Bébka No super jak jsme se shodly
holky máte v plánu jít na nadstandíka nebo na normal ? ja bych brala ten Nad…ale nevím jestli není pozdě
no a věcičky pro malého nechám raději doma.dost by mě štvalo kdyby si je tam nechali
beru tedy jen ty na převoz domů…
Já bych ráda ten nadstandard, mám ráda soukromí, ale obávám, že budu mít smůlu a bude zrovna plno. No, uvidím ![]()