Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, jsou tu nějaké maminky, které mají termín na červen 2010 a budou rodit v Motole?
Ahoj,
já mám termín na konci června a budu rodit v Motole, už podruhý
Kdy máš termín a co čekáš?
Ahoj holky, červnová skupina existuje už hodně dlouho, jsme v uzavřených skupinách, tak jestli chcete, kontaktujte správce a pojďte mezi nás. ![]()
Ahojky,
mám termíny 30.5. a 5.6., takže teoreticky splňuji tvůj termín
A ano, Motol
Víš, co budeš mít? My kluka ![]()
já mám termín 10., ale malej je o čtyři týdny větší, tak nevím nevím
Jinak to bude Maxík. Co čekáš ty?
Jojo, poprvý, tak nevím, do čeho jdu
Vylíhne se Mareček. Maxík je Maxmilián? Jdeme s manželem na tu jejich motolskou instruktáž 26.4.
tak já taky čekám kluka
Jestli chcete ohledně porodu v Motole něco vědět, tak se ptejte, rodila jsem tam před 2 rokama a byla jsem spokojená, proto tam jdu ted znovu ![]()
My jdeme s přítelem teď 15, na kojení, 19. na přípravu k porodu, jen pro mě a pak 29. jdeme oba. Nějak jsem si to nepřipouštěla, ale čím víc Max tlačí, tím víc zjištuju, že bych se mohla zajímat
Jinak je to Maxmilián
Ahoj holky, taky mám TP červen (26.6.) v Motole jsem chtěla rodit, protože ho mám blízko, ale nakonec zvítězil apolinář
Jinak čekáme taky kluka.
Holčiny - přidávám se, termín červen, v Motole a taky klučík ![]()
Jinak tento čtvrtek 15 jdeme taky s přítelem na přípravu k porodu
pak v pondělí jdu na kurz kojení - tak to se s některou z vás potkám ![]()
Měla bych dotaz na Sunny - jako na zkušenou matku s Motola
na co se mám připravit? Všude slyším, že je to továrna, kde se nedočkám žádného lidského zacházení…že toho mají moc, ale jsou to profesionálové se špičkovým vybavením. Bude to můj první porod, jsem dost citlivka - tedy hodně si beru strohé zacházení, tak se snažím na to připravit, že budu muset být asertivní, hodně se ptát, domáhat se svých práv…nebo je to jinak?