Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem nad plaváním ještě nepřemýšlela, nějak mě to ani nenapadlo ![]()
Zatím nic neplánuju, jen se taky strašně těším až vezmu kočár a pojedeme ![]()
mno jasan klíďo pak můžem jít někam poklábosit a trochu se odreagovat
čekáte obě první míma?snad si Renat nepopletem kočárky
já teď taky mívám křeče a občas mi je na omdlení
většinou v obchoďáku.
mmiška píše:
http://www.babypark.cz/…oke-standard
dostali jsme tento je docela super..už se těším až s ním vyjedudlouho jsem hledala nějaký co mi padne do oka. a co plavco s mrňouskama budete chodit.já našla jedno na Evropské za docela fajn ceny
www.klub-bublinka.cz
mno klíďo můžem někdy na džusík vyrazit
Jak už jsem ti psala na diskuzi Praha-západ, tak já teď chodím na těhu plavání do Juklíku na Stodůlky, takže bych asi i potom chodila s prďlou sem. Mám to totiž 10min autem, akorát na tý Evropský mě láká ta slaná voda:-D Jinak ty ceny nejsou zrovna nej:-( Ale v Praze všude stejný ![]()
jj vím ale nevěděla jsem či tam plánuješ chodit s mímem nebo zatím nad tím jen uvažuješ..na tu slanou vodu stačí prý zavolat tak 2dny před.
Tak to znám, obchody jsou pro mě už kritický, na omdlení mi tam bývá kolikrát normálně, natož teď, v devátým měsíci a ještě s křečema… Navíc vždycky chytnu nějakou smradlavou Ukrajinku, který´á neví co po ní chci… No, ten můj se vždycky baví ![]()
A co vaši tatínci, těší se?
Tak to se Renat radši šetři!!! Já jsem naštěstí zatím ještě docela akční, akorát začínám být docela neohrabaná a rychle už se unavím ![]()
Pak určitě někam ráda zajdu, ale moc netuším co mě v šestinedělí čeká, tak nevím kdy si troufnu někam vyrazit ![]()
Jinak já čekám první mimi! A jak tak čtu, tak vy asi taky, že?
mno od té doby co víme že to bude klučík tak bych řekla že se těší tak o 100% více ![]()
mmiška píše:
jj vím ale nevěděla jsem či tam plánuješ chodit s mímem nebo zatím nad tím jen uvažuješ..na tu slanou vodu stačí prý zavolat tak 2dny před.
Mám v plánu chodit s malym na plavčo, ale zrovna včera jsem četla v Betynce, že to moc nedoporučojou v zimě, a že výpary z chloru dráždí dětský průdušky, tak nevím co si o tom mám myslet:dance: Kámošky choděj a mimi jsou z toho nadšený
Tak si vyber?!!
Já čekám taky první, tak taky nevím do čeho jdu. Náš tatínek je taky natěšenej, a když zjistil že je to kluk? Jéé, to si nedokážete představit, takovou radost jsem u něj neviděla ![]()
Však si stejně dělám srandu, že se nám narodí holčička, že se i doktoři můžou mýlit a to je pak keců ![]()
U nás se tatínek taky těší, ale nepatří zrovna k těm
co to vysloveně prožívaj
Tak jsem zvědavá až maličkýho uvidí jak bude reagovat…myslím, že se těší moc, akorát to prostě nedává tak moc najevo ![]()
Si myslím, že je to normální, ten můj má taky jen občas nějakej den, jinak ho to taky moc nebere. Jediná situace, kdy je fakt šťastnej je ta, když do mě Max kope tak moc, až se kroutím, že to bolí, to pak slyším věty, jóó Fíkus, do toho, pořádně nakopni maminku, ona mě taky zlobí ![]()
Takže taková trochu opožděná puberta ![]()
Renata.H píše:
Si myslím, že je to normální, ten můj má taky jen občas nějakej den, jinak ho to taky moc nebere. Jediná situace, kdy je fakt šťastnej je ta, když do mě Max kope tak moc, až se kroutím, že to bolí, to pak slyším věty, jóó Fíkus, do toho, pořádně nakopni maminku, ona mě taky zlobí
Takže taková trochu opožděná puberta
jo, holka, ty se tomu směješ, ale já začínám mít obavy ze dvou chlapů v baráku ![]()
Doufám, že než Max vyroste, tak tatínek vyspěje, ale moc tomu nedávám, pač na to už čekám tři a půl roku ![]()
Berme to ale tak, že jinak by nebylo veselo.
A co vaši tatínci, jsou na to připraveni?
tak ten náš tatínek zatím machruje jak mooc se těší až bude koupat atd..no jsem na něj zvědavá jak se pak bude činit
snad mě v tom nenechá
je hodně v práci tak uvidíme…