Miminka druhá polovina října 2010

8086
1.3.10 11:54

miminka druhá polovina října 2010

Holky z října se zamkli a udělali si skupinu první polovina a tak nevím kam chodí holky co čekají mimi v druhé polovině října! proto zakládám toto téma :kytka: . tak uvidím zda se někdo pidá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9299
1.3.10 12:07

Oblačku moc ti držím palečky at tentokrát všechno dobře dopadne. Dávej na sebe pozor a pokud by se ti chtělo tak klidně přiď nás pozdravit do května pořád tam máš volný přístup. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20872
1.3.10 12:15

Dnes jsem schvalovala skupinu pro druhý konec října :) Tak koukni, zda se už zobrazuje.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
1.3.10 12:23

REO!!!! mě to uplně rozbrečelo!! jsem na měkko ze všeho :-? :cry: , pozdrav tam za mě uplně všechny!! jak ráda bych byla s váma a těšila se už brzy z nového mimíska!! papa opatrujte se všechny v květnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.3.10 12:54

Ahojky budoucí maminky,
taky se hlásím do druhé poloviny října. Ve středu jdu k doktorce tak budu vědět víc. Doufám, že je vše o.k. a že se tu budeme často potkávat :-) :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
1.3.10 13:04

ahojki!! přidej se prosím do skupiny „druhý konec října “.

držím palečky ať je vše v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
1.3.10 18:36

Jeee ahoj!
Tu skupinu jsem zalozila ja, a pak na ni uplne zapomnela. Ale uz jste se pripomnely, takze jsem vas, kdo jste se pridaly, pred chvilkou schvalila :-D super super :-D a doufam, ze nas jeste pribude :mrgreen:
Jinak ja jsem tu na foru celkem nova, cekam prvni dite a termin mi vychazi cca na 28. rijna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
11.3.10 14:13

Ahoj holky.Jen nakukuju,nevím jestli tady s váma můžu taky psát.Napsala jsem se na rodíme v říjnu a nikdo tam nepíše nebo to zavřeli tak nevím.Já bych podle poslední ms měla rodit 30.10.2010. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex