Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj ![]()
Je tu někdo s tímto termínem porodu?
My jsme včera trochu nečekaně zjistili, že budeme dvojnásobnými rodiči.
Asi tak o 4 měsíce dřív, než jsme vůbec plánovali začít. ![]()
Ale mimís chtěl být s námi už dřív, tak bude. ![]()
ahoj, bojím se přidávat, ale možná já. jsem po jednom potratu nedávno! Takže jsem opatrná…Bojím se a klepu strachy že to zase skončí špatně!! ![]()
Obláčku tak to moc držím palečky, aby to dobře dopadlo. ![]()
My jsme v tomhle asi trochu rarita v dnešní době, obě děti napoprvé a to druhé ještě „omylem“…
Ahojky, já jsem z listopadu 2009 a padla na mě nostalgie, když před rokem, jsme zakládaly listopad 2009… ![]()
Přeji všem kdo se přidají a stávajícím krásně těhulkovství a na konci zdravého mimíska!!!!!!!! ![]()
Ahojky, čekala jsem kdy někdo založí diskusi. Vím o tom od úterka a pořád tomu nějak nemohu uvěřit. Je to mé druhé mimi. TP by mi vycházel na začátek listopadu. Zatím to nikdo kromě manžela neví, tak proto se předem omlouvám za anonym. Chodí sem i rodina a těm to chci prozradit až po kontrole u dr.
poté se i tady odtajním .)
Tak doufám, že se nás tu sejde víc.
Anonymní S.
Anonymní S., já ti rozumím.
MOje domovská diskuze je jinde, na jiném serveru, ale nechci to prozrazovat, dokud mi nezačne růst břuch, takže to ví jen manžel a dvě kamarádky a finito.
A teda dcera.
Jenže ta ještě ani neleze. ![]()
Takže jsem se s dovolením vetřela sem. ![]()
Chápu, chápu ![]()
Já jsem se před dcerou (skoro 3roky) nechtěně prokecla a budu doufat, že to nevykecá ![]()
Když malá neleze, tak to budete mít děti brzy ode sebe, že? To je fajn.
S.
JJ, pouhopouhých 15 měsíců. No upřímně mi to trochu nahání husinu…už zkoumám tandemové kočárky.
My jsme nechtěli takhle brzo, jenomže pak ta mrška spermie byla rychlejší než my dva,no. ![]()
CHtěli jsme začít někdy v červnu a to jsme ani ve snu nedoufali, že by to zas šlo takzvaně na první nástřel. ![]()
Hihi, pokud to tentokrát vyjde, tak obě děti budeme mít taky na první „nástřel“
![]()
Brácha se ségrou jsou od sebe 11 měsíců
![]()
HOLKY TAK TO VÁM VÁŽNĚ ZÁVIDÍM ŽE TO MÁTE TAKHLE V POHODĚ!!! NEPŘEJU NIKOMU TY NERVY CO JSEM SI ZAŽILA PED PRVNÍM TĚHU!!A KDYŽ SE POVEDLO PAK TO SKONČILO!! TEĎ ČEKÁME DVOJČATA, ALE JEDNO VYPADÁ ŽE ZANIKNE
. NEVÍM POPRAVDĚ BUDU TAK STRAŠNĚ ŠŤASTNÁ ZA JEDNO!!! ALE KDYBY BYLI DVĚ JE TO NÁDHERA!!!
Oblacek - máš pravdu, nedokážu si představit ty nervy
a to jsem měla kamarádku co se snažili 5 let
a pak jsem se cítila vedle ní hodně trapně ![]()
Jak píšeš, hlavně když bude zdravé, třeba druhé zabojuje. Ty už jsi tedy byla u dr.?
S.
Obláček já si taky neumím ty nervy představit, vím, že svým způsobem „není normální“ otěhotnět hned napoprvé…ale já s mou povahou bych v případě neuspěchu hned začala panikařit, proč to jakože nejde…
Obdivuju všechny vás, které jste podstoupily věci jako potrat, hormonální stimulaci atd.
Já jdu k dr až 10. března, a i to mi přijde brzo, přeci jen už tolik nespěchám jako s tím prvním. ![]()
Jdu spát, pelech volá. Dobrou. ![]()
já se teda vtírnu jen pozdravit.
Obláčku : pamatuji si tě z diskuze ,,nechci na revizi".Strašně moc držím palečky,aby bylo vše ok ![]()
Jinak všem pohodové těhu ![]()
HOLKY JÁ UŽ BYLA 3X U DOKTORA A 2X NA POHOTOVOSTI KVŮLI KRVÁCENÍ!! TEĎ MUSÍM ČEKAT DO 8.3. PROTOŽE DR JE V ZAHRANIČÍ JINAK BYCH ŠLA ZÍTRA NA KONTROLU. TOHO 8.3. BY UŽ MĚLO JÍT VIDĚT SRDÍČKO TAK SE KLEPU ABY BYLO VIDĚT!!! ZÁVIDÍM VÁM TEN KLID A POHODU! TOHO JÁ SE NEDOČKÁM! ULEVÍ SE MI AŽ PORODÍM ZDRAVÉ MIMI!
DOBROU NOC
Ahojky Listopádka.
.
Všem přeji krásné těhulkování a v listopadu moc krásná miminečka.
A žádné problémy at vás nepotkají jako některé maminky v našem Listopadu co jsou narození miminka.
Přeji krásně si to užijte.
Staninka z Listopadu 2009.