Rodíme v říjnu 2010

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3127
28.2.10 18:14

Rodíme v říjnu 2010

Tak holky a mladé paní, která budete také rodit v říjnu 2010? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zmrzlik
28.2.10 19:02

ahoj veverko.tak jestli u me bude vse ok tak koncem rijna bude mimi na svete.

• Citovat
  • Upravit
7267
28.2.10 19:08

ahoj holky,
jen vam chci poprat moc stesti, chodila jsem do (na jinem serveru) do diskuse rijen 09 , termin jsem teda mela zari a myslela jsem ze budu rodit v rijnu … no a ono v srpnu … jeee , uz to zacina, ty vzpominky :mrgreen:
nu tak zkratka moc stesti vam preju , at dojdete s miminkem do stastneho konce tehotenstvi uplne bez problemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
28.2.10 19:13

ahojky holky, taky se hlásím - stejně jako zmrzlík jestli vše dobře dopadne tak to vypadá na říjen :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
28.2.10 20:27

Ahoj, nenapadne nakukuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
1.3.10 12:45

Ahojky Danielo, koukám, že jsme týdne od sebe :hug: už jsi absolvovala nějaké vyšetření (kromě ultrazvuku - ten mě čeká zítra)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.3.10 12:56

Ahoj holky,
taky chci jen popřát vám všem pohodové těhu, rychlý porod a ta nejkrásnější říjňátka!
Naše Anička se narodila v říjnu 2009 a tak teď vzpomínám na naše začátky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
1.3.10 14:30
balzde píše:
Ahojky Danielo, koukám, že jsme týdne od sebe :hug: už jsi absolvovala nějaké vyšetření (kromě ultrazvuku - ten mě čeká zítra)?

jeste ne, na to je brzy :wink:
jdu akorat ve stredu na krev a pristi stredu zacinam poradnu. Prvni velke vysetreni je kolem 12.tydne.
Tak si uzij UTZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
4.3.10 22:23

Hele holky, v kolikátém týdnu jste šly poprvé na UZ? Já sem v 8tt+4 a nevím nic. Žádný UZ ani odběry. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
5.3.10 10:55

Ahoj holky pokud můžu taky občas nakouknu :-) všem přeju pohodové těhu a ať všechno dobře dopadne, a v říjnu jsou miminka na světě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.3.10 11:07

Ahoj holky, gratuluji k těhu, jenom nakukuji - já už se chystám k porodu, ale také jsem se nervovala s vyšetřeními. UTZ se dělá (vyjma zjištění těhotenství) ve 12.tt (datace těhotenství,udává se „nejpřesnější“termín porodu,biometrie), ve 20.tt (II.screening), ve 30.tt (III.screening)-někteří lékaři dělají každou prohlídku!,ale např.VZP hradí tyto 3. Krev se nabírá při zjištění, dále v 16.tt (triple testy), 30.tt. Cukr okolo 24.tt, poševní kultivace okolo 34.tt. Každou návštěvu by měla být i prohlídka na „koze“. Každý lékař však má ten postup jiný, takže se nebojte zeptat na cokoliv. Také jsem byla pěkně „vyplesklá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.3.10 18:16

Ahoj taky mám nejspíš termín v polovině října. U doktora jsem byla v 6týdnu dělal ultrazvuk jdu příští týden znovu to bude 10týden a říkal že bude krev a všechno a dostanu průkaz pokud bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajo
18.3.10 11:17

Ahoj holky,
Taky se přidávám se svou troškou do mlýna, protže to vypadá, že budeme taky řijnoví a to s termínem přesně v půlce měsíce.
Byla jsem z toho tehotenstvi docela překvapená, kvůli polycystickým vaječníkům mě pan doktor upozorňoval už od patnácti, že s početím budu mít zřejmě problémy, takže když už mě omrzela antikoncepce a přítel se začal ohlížet po miminkách, rozhodla jsem se HA vysadit a doktor mi nasadil duphaston. Rok se tak nějak nic nedělo, ale ne že bychom se nějak snažili, to ne, máme s přítelem sice byt, on je zeměstnaný ale já pořád studuju, takže vůbec by mi nevadilo, kdyby se to nedarilo jeste treba dalsi rok:/
No, co uz, budu holt muset skolu prerusit. Ale cim vic nad tim tak premyslim, tim vic se na mimco zacinam tesit. Nemate tady nekdo nahodou zkusenosti s dokoncovanim vysoke a malym spuntem doma? Ja doufam, ze se to zvladnout da a ze skola mi vyjde aspon trosku vstric.
Od začátku těhu jsem mela pocit, že jsem v tom, ale test ne a ne ukázat dvě čárky. Pozitivní byl až po měsíci od početí. Zažila to některá z Vás?
Jinak vubec nezvracim, neni mi ani trochu spatne, citim se lip nez kdy driv, proste super. Uprimne lituju vsech mamin, co v prvnim trimestru takovou pohodu nemaji :cry:
U doktora jsem byla uz trikrat, vzdycky me nechal na mrnouse mrknout, meril jeho delku a poslouchali jsme i srdicko. Je to bezva pocit urcite vite o cem mluvim. V pondeli jdu zase, tentokrat na krev a pro prukazku, jestli bude broucek ok.
Nevim jestli si to namlouvam, ale mam takovy silny pocit, ze to bude kluk:) Nevite, ve kterem mesici se pohlavi uz da poznat? Znama mi totiz rikala, ze ji pan doktor az do osmeho mesice tvrdil, z ma holcicku a na posledni chvili, kdyz uz mela nakoupene ruzove dupacky, to prehodnotil na chlapecka :nevim:
Tesim se na odpovedi a nove prispevky do diskuze a doufam, ze se to tu trochu rozbehne. :huban: Paja

• Citovat
  • Upravit
4990
21.3.10 17:12

Ahoj Pajo :mavam:
Nejdrive gratuluji :kytka:
K Tvym dotazum, skola by se mela dat zvladnout, zalezi jak jsi na tom :wink: ja vlastni zkusenost nemam, ale kamaradka prerusila, aby se v klidu prpravila na porod prezila sestinedeli a pak pokracovala cca po pul roce. zalezi na vstricnosti skoly.
pohlavi Ti doktor rekne s urcitosti cca kolem 20. tydne. no, nemyslim, ze splest se je v teto dobe zobrazovacich metod tak caste, ale stava se.. ja holcicku videla hned. Ten silny pocit, ze je to holka, jsem mela, ted ho mam zas :wink: i kdyz manzel chce kluka.. a tehotenstvi je jine..
U prvniho jsem take necitila nevolnosti, proste nebyt briska ani o tom nevim.. Ted mi je teda obcas zle..
Preji ti pohodove tehu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital