Poradna duly
Jana Čurdová
No úplně málo nás není, jen tak okolo 40 ![]()
https://www.emimino.cz/…-2010-31831/
určitě přijď vítáme každou novou dušičku
![]()
Ahoj,myslím, že toto téma najdeš v diskuzi o porodech. Holky zakládají každý měsíc, takže duben 2010 určitě existuje.
Ahojky všichni termín mám 25.4. takže se to pomalu krátí. Dnes jsem byla na kontrole a zjistili mi že mám hodně plodové vody, tak jsem se trochu vystrašila, ale snad to bude vše ok. A jak se daří???
Měla jsem termín 7.4.2010 a ještě pořád se pinďovi nechce na svět
Jsem z toho nějaká špatná,jako bych za to mohla…a hlavně mám strach ,aby bylo vše o.k.
To musím říct ,že jsem zkusila veškeré možnosti,jak ho přivolat,kromě Hamiltona,to neci…
No doufám,že se dočkám,přece tam nemůže být napořád,ale je to tak dlouhý… ![]()
že máš hodně plodový vody je jedině dobře ,alespoň má mimi hodně místa. ![]()
Ahoj Andrejko,
tak doufám, že nebudeš přenášet dlouho. Docela věřím, že to není nic příjemného. Já mám termín 28.4., ale na posledním UZ doktorka říkala, že se jeví prcek jako o týden starší, takže bych uvítala, kdyby se porod zadařil nejpozději příští týden. Jedná se už o druhý a protože všichni tvrdí, že druhý je rychlejší, tak se na tu představu dost upínám:-) Nerada bych si zopakovala ten první. Dnes v noci jsem se moc nevyspala, protože mě bolelo břicho jako při menstruaci a vystřelovalo to občas do kříže, takže nic moc. Ale teď už se zase nic neděje, jen mi občas ztuhne bříško a prcek se zavrtí.
Ahoj holky našla jsem vaše stránky trochu pozdě tak nevím jestli ještě fungují. Máme dcerušku která se narodila 2.dubna asi dva týdny před termínem.Je to náš andílek ![]()
Zdravím všechny na diskuzi. Je tu někdo s termínem porodu duben 2010 a chtěl by se přidat do diskuze o tom jak se nám daří apod?