Říjen 2010

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4361
27.1.10 07:42

Říjen 2010

Zdravím všechny holky, které mají termín porodu říjen 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4361
27.1.10 07:50

Ahoj všem, které snad brzo příjdou do této založené diskuze :-)
Trošku se představím ať víte kam jste to přišly :wink:
Bude mi 28, že čekáme druhé dítko vidíte na metříkách a termín bude vycházet úplně na začátku kolem 3.10. a jsme ze severní moravy.

Už se těším na nově příchozí drbalky :wink:
Ahoj Trixinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.1.10 09:27

Toto letí, už je založený říjen 2010. Všem, co sem přibydou přejeme pohodové těhulkování bez komplikací, krásné porody a v říjnu v náručí krásná zdravá miminečka.

Trixi - gratuluji k těhulkování a přeji ať tu nejsi dlouho sama. Občas budu nakukovat a vzpomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
27.1.10 10:03

Díky, taky doufám že tu nebudu dlouho sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
27.1.10 20:58

TRIXINKO,i já ti gratuluji k potvrzení těhulinkování a přeji brzké vystvení řidičáku na pupík :lol: ..a aby jste se pěkně rozrostly jako my v diskuzi ŘÍJEN 2009.Simiki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
28.1.10 07:59

Děkuju, taky doufám že se brzo rozrosteme. Ať se vám daří a ať malý pěkně roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.1.10 09:17
trixinka píše:
Děkuju, taky doufám že se brzo rozrosteme. Ať se vám daří a ať malý pěkně roste.

Trixí,my rostem až až…doktorka si až šla zkontrolovat papíry jestli je má k správnému dítěti a nemohla pochopit,že to co leží před ní na pultíku je opravdu jen 4 měsíční dítě,prý vypadáme na roční dítko :lol:
My tě tu samotnou nenecháme,my sem budem s Baru chodit navštěvovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
28.1.10 15:31

No ještě že tu se mnou budete :-) já to znám my máme Eli taky velikou, taky prospívá až moc dobře :-D v roce na dva teď ve dvou je velká na 3 a více no sranda, miminkovských věcí si ani neužila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.1.10 15:52

Jo tak to znám..Tomík ted nosí oblečení na roční dítě a když se narodil,tak nosil hned 62 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.1.10 15:53

Trixin,a co bys sis přála víc ty a co tatík,či li..chlapečka či holčičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
28.1.10 18:00

Oba si nějak přejem zase holku :oops: a chlap asi ještě více než já :-)

Eli taky začínala na 62 :-D měli jsme nachystanou i 56 myslím nebo 58 teď nevím přesně jak je to číslování a vůbec jsme to nevyužili, kamarádce se narodila holčička o něco málo dříve tak jsme jí to darovali a bylo jí to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
29.1.10 08:47

Takže chceš mít v rodině převahu nad chlapem :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
29.1.10 09:35

Ahoj,
no to asi ani ne, ale tak nějak jsem na ty holky více zvyklá už o neteře jsem se docela starala a kamarádky taky mají více holky tak se asi bojím že s klukem bych si neporadila :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
29.1.10 13:22

ALe uvidíš,že i kdyby to byl kluk tak,že si s ním poradíš..já taky chtěla holčičku,měla jsme pro ní vybrané jméno Nicol či Nathali..ale Tomíska bych nevyměnila za nic na světě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
30.1.10 09:02

Já bych taky určitě kluka nehodila do koše :wink: Jako to že hlavně zdravé miminko atd… ale pokaždé si člověk něco trochu přeje více a my zrovna tu holku :-) každopádně já se děsím aby to nebyly dvojčata. Měla jsem dost vysoké Hcg a fakt tak na rychlo jsme tři děti neplánovali :oops: . No v úterý budem snad něco málo zase vědět ale to zrovna ještě nebude určitě jisté jestli tam nejsou zavrtané dvě :-) takže si to jen můžu přát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí