Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny holky, které mají termín porodu říjen 2010
Ahoj všem, které snad brzo příjdou do této založené diskuze ![]()
Trošku se představím ať víte kam jste to přišly ![]()
Bude mi 28, že čekáme druhé dítko vidíte na metříkách a termín bude vycházet úplně na začátku kolem 3.10. a jsme ze severní moravy.
Už se těším na nově příchozí drbalky ![]()
Ahoj Trixinka
Toto letí, už je založený říjen 2010. Všem, co sem přibydou přejeme pohodové těhulkování bez komplikací, krásné porody a v říjnu v náručí krásná zdravá miminečka.
Trixi - gratuluji k těhulkování a přeji ať tu nejsi dlouho sama. Občas budu nakukovat a vzpomínat.
TRIXINKO,i já ti gratuluji k potvrzení těhulinkování a přeji brzké vystvení řidičáku na pupík
..a aby jste se pěkně rozrostly jako my v diskuzi ŘÍJEN 2009.Simiki ![]()
Děkuju, taky doufám že se brzo rozrosteme. Ať se vám daří a ať malý pěkně roste.
trixinka píše:
Děkuju, taky doufám že se brzo rozrosteme. Ať se vám daří a ať malý pěkně roste.
Trixí,my rostem až až…doktorka si až šla zkontrolovat papíry jestli je má k správnému dítěti a nemohla pochopit,že to co leží před ní na pultíku je opravdu jen 4 měsíční dítě,prý vypadáme na roční dítko ![]()
My tě tu samotnou nenecháme,my sem budem s Baru chodit navštěvovat ![]()
No ještě že tu se mnou budete
já to znám my máme Eli taky velikou, taky prospívá až moc dobře
v roce na dva teď ve dvou je velká na 3 a více no sranda, miminkovských věcí si ani neužila ![]()
Jo tak to znám..Tomík ted nosí oblečení na roční dítě a když se narodil,tak nosil hned 62 ![]()
Trixin,a co bys sis přála víc ty a co tatík,či li..chlapečka či holčičku ![]()
Oba si nějak přejem zase holku
a chlap asi ještě více než já ![]()
Eli taky začínala na 62
měli jsme nachystanou i 56 myslím nebo 58 teď nevím přesně jak je to číslování a vůbec jsme to nevyužili, kamarádce se narodila holčička o něco málo dříve tak jsme jí to darovali a bylo jí to dobré.
Ahoj,
no to asi ani ne, ale tak nějak jsem na ty holky více zvyklá už o neteře jsem se docela starala a kamarádky taky mají více holky tak se asi bojím že s klukem bych si neporadila
![]()
ALe uvidíš,že i kdyby to byl kluk tak,že si s ním poradíš..já taky chtěla holčičku,měla jsme pro ní vybrané jméno Nicol či Nathali..ale Tomíska bych nevyměnila za nic na světě ![]()
Já bych taky určitě kluka nehodila do koše
Jako to že hlavně zdravé miminko atd… ale pokaždé si člověk něco trochu přeje více a my zrovna tu holku
každopádně já se děsím aby to nebyly dvojčata. Měla jsem dost vysoké Hcg a fakt tak na rychlo jsme tři děti neplánovali
. No v úterý budem snad něco málo zase vědět ale to zrovna ještě nebude určitě jisté jestli tam nejsou zavrtané dvě
takže si to jen můžu přát.