Říjen 2010

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
11.2.10 12:59

Ahoj holky tak Vám všem moc gratuluji k miminkům a přidávám se k Vám. Budu tady asi nejstarší jsem r.78 a jsem z východních čech. Dnes jsem byla u Mudr.vyděla jsem srdíčko a mimi. Podle PM jsem 6+1. Tak uvidíme jak to nakonec bude, nic neplánuju Baruška šla na svět už o měsíc dřív. Tak Vám všem přeju hodně zdaru a hlavně zdravé miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
11.2.10 13:20
  jméno ročník kraj/město dětičky TP a jiné
1. Trixinka 82 Severní Morava Eliška 2/08
2. Jarka9 82 Východní Čechy 2009
3. Veruš1 84 Jižní Čechy
4. Jenny83 83 Západní Čechy/Plzeň
5. Evi., 80 Praha  
6. Anys1 88 Západní Čechy/Plzeňsko  
7. NikaNiki 81 Brno
8. VerčaBart 88 Teplice  
9. Loci 86 Kladno    
10. Zuzu F 80 Jižní Morava Fífa 9 /02
11. Werča 88 Jižní Čechy/Prachatice Robík 3/08
12. wwpetule 78 Východní Čechy Barunka 6/08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.2.10 13:21

Teda trixinko ty jsi ale šikulka. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.2.10 14:27

Trixi…teda? :palec: :potlesk:
TAbulková královna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
11.2.10 15:02

Jenny, neboj s tím špiněním, to bude dobrý, hlavně že není krev. Když jsem byla naposledy na KO, tak doktor říkal, že za 7-10 dní srdíčko uvidí, takže teoreticky už by teď na ultrazvuku být vidět mělo. Ale já ho naživo ještě neviděla :-) No snad ho v pondělí uvidím… :-) Taky se snažím jíst zdravě (no moc mi to nejde :-) )ale přece jen bych měla radši ve vitaminech jistotu, že mi opravdu nic nechybí…Zeptám se v lékárně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.2.10 15:23

Niki, já přemýšlím o centrum materna 60tbl, 480kč.. Už jsem se na ně ptala i v lékárně.. Je tam navíc jód, takže takový bonusek..Jo, jsou drahý, ale když si to rozpočítáš, tak na měsíc 240kč, tak zas taková hrůza to není… Jen, co dopapkám kys. listovou, jdu do nich… a nemusím se stresovat, jestli mi něčeho neubívá.. ikdyž já jím fakt zdravě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 15:26

Ahojky holky, nás je tady tolik, že už začínám tápat, kdo je kdo :oops:

Já jsem teda momentálně na neschopence, ale proto,že mě schvátila chřipajzna, jinak do práce bych chtěla chodit co nejdéle, utíká mi to tam víc než doma a i kvůli pohybu (že ho tam mám spousty :dance: ) a taky kvůli penízkům.

Vitamíny beru centrum materna, jak normál tablety tak i „rybu“ (nemůžu si vzpomenout, jak se ten vit. jmenuje :oops:

Holky co špiníte, ležte a šetřete se :wink:

Trixinko, ty jsi šikulka!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 15:29
zuzu F píše:
Niki, já přemýšlím o centrum materna 60tbl, 480kč.. Už jsem se na ně ptala i v lékárně.. Je tam navíc jód, takže takový bonusek..Jo, jsou drahý, ale když si to rozpočítáš, tak na měsíc 240kč, tak zas taková hrůza to není… Jen, co dopapkám kys. listovou, jdu do nich… a nemusím se stresovat, jestli mi něčeho neubívá.. ikdyž já jím fakt zdravě..

Já si koupila ve výprodeji po Vánocích vánoční balení 90 ks za 269 kč a pak samostatně ty s jodem za 460 kč a prý je to výborný vitamín, ale který neni, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.2.10 15:33

Veruš, právě!! Nechtěla jsem psát hovadiny skrz ten jód, ale prý to má zatím jen to centrum materna..a koukala jsem i na složení ostatních vitamínů a odpovídá to…U nás v lékárně 480kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
11.2.10 15:50

Jo když jste se ptaly na ty vitamíny, tak já beru listovku a asi si zase koupím i těhu vitamínky.
U prvního těhu jsem brala Calibrum BabyPlan.
Měla jsem i jedno balení Gravitalu vyjde z těch vitamínů nejlevněji a podle doktora to bohatě stačí, už se nemusí brát zvlášť ani listovka.
Pro Pregniu, které je cenově výše se prý rodí největší děti a proto to ani lékaři nedoporučujou brát dlouho.

Děkuju za pochavaly tabulky, schválně jsem tam dala i čísla a navrhnětě samy kolik by nás tak mělo být, aby jsme si pak diskuzi zamkly, udělaly různé poddiskuze, mohly si semdávat fotky a podobné věci a přibíraly by jsme jen těhulky po dohodě o vstup. Nerada bych aby nás tu bylo 50 a nikdo se v ničem nevyznal.
Tak navrhujte a jen co napíšu třeba tu podle mě 20 těhulku, by jsme mohli požádat o zamčení a třeba se tak dalších 10 najde i pak.

A děvčata doufám že tabulku máte překontrolovanou nerada bych tam měla chyby a někdy přece jen počítám ročník nebo dítko. :oops: tak na chyby upozorňujte.

Příspěvek upraven 11.02.10 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 15:53

Správně se má brát jak ta tabletka, tak ta kapsle s „rybou“ a já to zjistila, až když jsem si koupila jen ty vitamíny (ale za super cenu), tak jsem si dokoupila i to druhé balení a tam je oboje. Já až mi dojde „ryba“, tak si jí koupim samostatně, to už asi od jiný firmy, stejně nejdůležitější pro vývoj jsou první 3 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 15:56

já bych zatím nezamykala :nevim: , aby se pak nestalo, že budou jako na září dvě diskuze… :nevim: Ale nechám to na ostatních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
11.2.10 16:06

ahojky no tak mě je jedno jestli se zamkneme ale asi to tak bude lepší,protože pak opravdu v tom budeme mít všechny gulášek. Holky nevadí vám že jsem se k vám přidala? Přijde mi že se semnou nechcete moc bavit. :nevim: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.2.10 16:12

Verčo neboj,diskuze se rozjede,ono je to ted hrozně čerstvý pro nás a každý se musí nejprve vypsat s tím svým :wink: kde jinde se taky člověk může takhle vypsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 16:26

VerčoBart, když ono je tady tolik Veronik, že já pak ani nevím, která je která, než si zvyknu, víš? Neboj, se zatim otrkáváme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí