Říjen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3929
12.2.10 07:01

Děvčata zdravím, teda vás dočíst!! a to jsem dočítala jen jeden den :-)
Přimlouvám se také za uzamčení diskuze a myslím, že nemusíme čekat až nás tady bude 20, myslím, že už i teď se v tom neorientujeme…teda já určitě ne :lol:
Byla jsem včera u doktora na první kontole. Potvrdil mi těhu. Podle mých výpočtů bych měla být 5+4, on říkal 5+2. Ale říkal, že je to maličký, na ultrazvuku viděl jen žloutkový váček či co to bylo. Myslíte, že je to ok? Jsem doufala, že už tam bude vidět mimi..
Jinak já vitamíny beru akorát listovku a zatím jiné vitamíny brát nebudu, myslím, že dostávám vitamíny vyváženou stravou a umělé vitamíny se mi nechtějí brát (zatím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.2.10 07:58

ahoj devcata!!!!

tiez sa hlasim do klubu, aj ked asi moc prispievat nebudet, uz tearz zanedbavam nasu temu :roll: :roll: :roll: :roll:

mne vychadza termin na 3.10. v po som bola na KO, ale zatial nebolo srdiecko, tak mam dalsiu KO 19.2., uz sa neviem dockat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

citim sa netehotne, akurat brucho mam jak v 4, 5 mesiaci, vcera som dokonca vytiahla tehurifle a konecne som sa citila dobre :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
12.2.10 08:10

Cauky Misurda, gratulka :) .. a co bylo videt na ultrazvuku? Uz tam bylo videt mimi? By me zajimalo, tak to mimi ma vypadat :lol:

Holky, jeste jak jste psaly ohledne te zacpy - cetla jsem, ze je to normalni. Streva se roztahuji a travici cinnost se zpomaluje, aby se z potravy ziskalo co nejvice zivin i pro maleho drobecka. Proto ty zacpy. Se mi zda ze mam spis opacny problem - jim hodne vlakniny, az snad prilis. A chce to hodne pit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.2.10 08:32

prave ze nebolo, teda on to tam zas nejak nehladal, proste mi povedal ze je vsetko jak ma byt a ze mam prist o 10 dni :wink:

ten zltkovy vacok je super, ja som v minulom tehu tiez bola tak skoro a tiez videl len toto :wink: :wink: :wink: neboj ked pojdes na dalsiu KO uz tam bude fazulka! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
12.2.10 08:34

Dobré ráno holky těhulky :lol: .,
tak nám dnes doma začalo veselo, prďka od rána zvrací, asi nějaká viróza.. Doufám, že bude do pondělka zdraví…
Eviku, příště už určitě uvidíš víc..Je ještě brzo..Určitě je vše vpořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.2.10 08:47

Ahoj holky taky se přikláním k zamčení :-D už ted se dočíst je docela mazec :lol: .
Zuzu to bude určitě dobré uvidíš hlavně si pořád umývat ruce kdyby to byla nějaká střevní viroza at to nechytneš taky, my to známe velmi dobře.
Trixinko jsi šikovná všechno organizuješ, kde nato bereš sílu :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
12.2.10 08:56

Ahoj děvčata,
takže Lesi mě řekla, že založit si to musíme samy.
Poslala mě odkaz a já jdu koukat jak se to dělá, zakládá se to pod nápisem Skupiny (teď jsme pod nápisem Diskuze) Takže já to založím, Lesi to schválí a pak uvidíme co a jak dál, jestli budeme mít nějaké hesla nebo co jak se tam dostávat, ale každopádně pak každé napíšu, proto máme seznámek takže na žádnou nezapomenu nebojte.

Evi i tak hlavně že je miminko tam kde má být a necestuje někam do zakázaných prostor.
misurda vítám tě u nás. Pak prosím o napsání tvého ročníku a města nebo kraje odkud jsi.

Tak zatím všechny papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
12.2.10 09:00

wwpetule jo kde na to beru sílu nevím, prostě mě baví se u počítače odreagovat, ale zase jen tak nečinně tu čučet to mě nebaví. Teď sedím a odpočívám více, protože je mě nějak při tom našem druhém dítku zle, u Eli jsem to neznala, no bohužel. Malá si hraje většinou sama, jen někdy chce něco dělat se mnou, a byt máme malý takže taky nemusím gruntovat denně dvacet hodin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.2.10 09:15

Trixinko tak to máš velké štěstí že si Eli zahraje sama to já u Barušky neznám, proto ani nemám moc času psát. Taky je mě ted šoufl a u Barušky nebylo dokonce jsem chodila do práce do 11.6. a 29.6. jsem rodila. Tak se opatruj a hlavně žádné prudké pohyby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
12.2.10 09:47

Už jsme vytáhli temperky a vodovky a malujem..je vyblinkaný a bleďučký..Dneska dietka a zítra uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
12.2.10 10:25

Tak děvčata, skupina založená a čekáme na schválení administrátorem, tak držte pěstičky. :-) pak budu psát jak dál.

zuzu tak se uzdravujte teď je toho všeho kolem děsně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.2.10 10:31

trixi ja som rocnik 76 a byvam na slovensku, ale na hraniciach s hodoninom :lol:

inak uz niekomu kto bol na KO bilo srdiecko???

vsetkym chorym - hlavne detickam skore uzdravenie!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
12.2.10 11:01

Ahoj holky :-P :-P
Evi To je určitě v pořádku,nemusíš se bát,já jsem byla na kontrole v pondělí a měla jsem být podle MS 5tt+4,ale na tom snímečku z UTZ,který mi doktor udělal jsem taky 5tt+2,takže je možný,že jsme neotěhotněly přímo uprostřed cyklu,ale trošku dýl,já si myslím,že u mě to bylo 17DC,protože jsem měla ten hleník 13DC a tak jsme to zkusili 12,13 a až pak 17DC :wink: U mě doktor asi ještě v pondělí ani ten žloutkový váček neviděl,nevím,ale určitě mluvil o tom gestační váčku,to vím a říkal,že je všechno v pořádku,ale taky se moc bojím té kontroly 1.3.aby mrňouskovi bilo srdíčko!!!Kdypak ty jdeš na další kontrolu?
Anys Mně taky končí smlouva koncem dubna,já nevím,jestli ty se chceš ještě do práce vrátit nebo ne,já už jsem tam před pár dny skončila,takže jsem vlastně ještě v ochranné lhůtě,tak by mi měl platit nemocenskou zaměstnavatel,já tomu moc nerozumím,teď si půjdu 17.2 ke své obvodní doktorce pro papír na peníze a ten odnesu do práce.Podle mě když jsi těhotná,tak tě nemůžou vyhodit,ale jestli ti jako mně končí smlouva,tak bys měla být v ochranné lhůtě,když tobě končí smlouva v červenci a otěhotněla jsi v lednu,nevím,zkus se na to ještě zeptat,já tomu taky moc nerozumím :nevim:
MisurdaAhojky vítám tě :kytka: Tak u nás ještě srdíčko nebylo :cry: ale byla jsem naposledy na KO v pondělí a to jsem byla teprve 5tt+2,takže to bylo ještě mooc brzo,teď jdu 1.3. a to budu 8tt+2,takže to už určitě cipískovi bude bít srdíčko,co ty kdypak jdeš na další kontrolu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
12.2.10 11:03

Holky,koukám,kolik z nás jde na kontrolu 1.3. :lol: :lol: už aby to bylo,nemůžu se dočkat :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.2.10 11:09

u nás srdíčko bylo v 6+2, ale v nemocnici, kde mají hodně dobrý UTZ a že jim to dalo práci, aby vůbec našli prcka a následně hned teda viděli :srdce: , prcek měl v tu dobu cca 4mm a váček 1,2 cm. Na ko jdu 18.2., to budu dle ms v 8+3, tak jsem zvědavá a těšim se moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí