Říjen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
12.2.10 14:13

Jancab A kolik sis dělala testíků?Já blázínek 7 a pak už jsem nemohla a šla jsem na krev,kde mi to potvrdili a pak i na UTZ :lol:
Můžeš jít i na krev,tak ti to hned potvrdí,jesti seš těhulka nebo ne,jak říkají holky,když zajdeš do laborky,tak tam ti naberou krev jako samoplátci kolem 200kč.Já jsem teda přímo 32DC šla na gynekologii a poprosila je,zda by mi tu krev udělali,že jsem měla několik pozitivních testů,tak mi ji v pohodě vzali.
Určitě všechno dobře dopadne,já mám taky strach,jsem poprvé těhotná a doufám,že všechno s naším cipískem zvládneme až do konce,teď se nemůžu dočkat 1.3.kdy jdu na KO,dostanu prý už průkazku,ale to víš,taky se bojím,aby mrňouskovi bilo srdíčko,ale já pevně doufám,že ano,když se budu stresovat,určitě si nepomůžu,tak držím moc palečky,ať všechno dopadne dobře!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.2.10 17:49

Děvčata jak se dostanu k vám do diskuze na tu polovinu října kliknula jsem na vstoupit a nic mi to neudělalo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
12.2.10 18:16

Loci Najela jsi nahoře na ty Skupiny a pak na Uzavřený skupiny a pak První polovina října 2010?To je ale divný,že tě to nepustilo :think: ,jedině že Trixinka ještě všem neposlala pozvání,zkus to ještě jednou jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
12.2.10 18:48

Ahoj holky,
Vsem vam moc gratuluji. Nevim zdali mne jeste prijmete mezi sebe kdyz uz jste uzavrene. Ja bych mela byt podle SM 6t+1, ale od doktora to potrzene jeste nemam, protoze ziji v Anglii a tady se prvni ultrazvuk dela az ve 12t. Takze jeste musim dlouho cekat. Jinak tady se nechodi ani na gynekologii ale k obvodnimu lekari a porodni assistence, vzdycky je to na stridacku. Ale jeste je zatim brzy, drive nez v 8tt by mne ani neprijali.
Uz jsem tady na vasi diskuzi nakukovala neco pres tyden, ale porad jsem nemela odvahu se k vam prihlasit. Jinak priznaky mam uz neco pres tyden mi je uz spatne, nezvracim, ale je mi porad na zvraceni.

Mne bude letos 38 a mam dvouletou Julinku.
Vsem vam preji krasne a zdrave tehulkovani.
Mejte se moc krasne.
Dejte mi vedet jestli se k vam muzu jeste pripojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
12.2.10 18:49

Tato skupina byla uzamčena a změnila název na První půlka října 2010
Pokud se budete chtít přidat, stačí požádat. Rády přijeme těhulky co jim vychází termnín na první půlku října. :mavam:

Najdete nás pod kolonkou Skupiny (místo Diskuze) pak uzavřené skupiny a nakonec náš název První půlka října 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.2.10 20:13

ahoj holky,jdu vás jen pozdravit..chtěl jsem vám všem pogratulovat jak se tu hezky rozrůstáte..a přeji aby těhulinkování porběhlo bez problémů, krásně si ho užijte jako já loni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
13.2.10 20:54

Děkujeme!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
14.2.10 08:54

Simiki za všechny děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.2.10 13:11

ahoj holky!
snad se budu moct k vám přidat! zatím mám tedy jen // test, jsem teď mimo čr, tak k doktorovi půjdu až za týden a kousek.
holky, máte některá bolesti břicha? mě to občas chytne, jako když začíná ms, ale mnooohem víc to bolí :oops: mám strach, jestli je vše tam kde má :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.2.10 13:13

jinak termín by měl být přesně 15. tak snad ještě můžu k vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
14.2.10 14:24

Zuzko, jsme v uzamčené diskuzi, tak jdi do diskuzí a jmenujeme se první polovina října. Tam zažádáš o vstup nebo ti pošle trixinka pozvánku, kdyžtak se jí ozvi.
Těším se na tebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
18.2.10 16:42

Ahojky holčinky taky mam termin v řijnu přesněji 11 jsem po jednom zamlklempotratu a ted se nam podařilo udělat si miminko dneska jsem byla na druhe kontrole a všechno je v pořadku

• Citovat
  • Upravit
22.2.10 07:35

Kecalce

Ahojky Kecalko,
plne chapu tve obavy z tehu, kdyz jsi v Anglii. Ja si tohle vsechno prozila dvakrat v Isku a jsem docela rada, ze jsem mohla jezdit do cech docela casto a tak jsem chodila i sem na kontrolu. To vse jen za predpokladu , ze si tu platis zdrav. pojisteni.Nikdy jsem nemela zadne problemy, takze by mi asi vse jen v Isku stacilo, ale v cestine je vse jine i kdyz s jazykem nemam problem. Rodila jsem v Dublinu a bylo to fajn. Preji ti klidne tehu. Marco polo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
22.2.10 10:16

holčinky je mi to blbe ale chtěla bych se zeptat jak jste si udělali ten metřim moc děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit
12915
19.3.10 08:29

ahoj holky,
tak váhám do jaké diskuze se připojit, sou to totiž dvě na téma porord říjen 2010.
koukám ale že žádná není nijak hojně navštěvovaná, holky nechcete to spojit?? teda pokud se už tak nestalo, nečetla sme vás celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí