Poradna duly
Jana Čurdová
Díky za odpovědi děvčata.
Mám to napsaný na metříku kolik dní jsem po ovulaci. Cyklus jsem měla hrooozně dlouhý, takže podle toho se nedá orientovat, ale vím naprosto přesně, kdy jsem měla ovu (podle bolestí vaječníků a hlenu).
Jenny, tak jak dopadl odběr?
Verčo, nepochopila jsem, že když jsi měla ovulaci na levé straně, kde byl špatný vejcovod, jak mohl pravý vejcovod převzít jeho funkci? Že se zároveň uvolnilo vajíčko i na pravé straně?
Holky, určitě je to veliký zázrak.. Jak se dá otěhotnět.. mě to přišlo tak vzálené a neskutečné, že tomu stálo nemohu uvěřit, že jsem těhotná
… no třeba až mi to řekne doktor, tak uvěřím
Jdu tam ve čtvrtek.
teda už se moc těším až budete mít tenhle týden zase nějaké novinky, já musím počkat do dalšího a myslím že to nevydržím
no budu muset
příští týden už bych měla být někde v osmém, a měla bych vidět srdíčko, přijde mi to neskutečný, že to za tu dobu takhle poskočí,..no snad poskočí, přeju hezký den ![]()
Evi, vejcovod převzal funkci tak, že si to vajíčko z levého vaječníku přetáhl na pravou stranu, aby došlo k oplodnění. Šance malá, ale je.
Vysvětloval mi to jak dr., tak jedna hodná dušička tady na emimi. Jsóu to párové orgány a tak můžou převzít funkci chybějícího.
Já jdu na kontrolu až 18.2., takže za dlouhou, až příští čtvrtek
Ale dneska jsem zůstala doma a snažim se dovolat k dr., asi mám chřipku (možná angínu)
, jenže můj dr. tady neni a zastupuje ho někdo až přes celé město ![]()
Ahoooj holky
![]()
Hlásím,že je vše v pořádku,měla jsem už včera přes 2000jednotek
(přesný číslo nevím,ale to mi stačí,když v pátek to bylo 814
)Pan doktor říkal,že je všechno v pořádku,akorát mi tam našel malinkej hematom 6mm,ale prý se nemusím bát,vznikl od toho,jak jsem špinila,beru Utrogestan a Ascorutin,mám to dál brát,v pondělí si půjdu pro další balení a už od včera nešpiním,jupíí
Jinak jsem si nechala poprvé udělat fotečku z UTZ,jsou tam dvě malinké tečičky(jedno je můj miláček miminko a druhý právě ten hematom
)takže jestli jsem to dobře pochopila,tak bych můj váček teď měl měřit 6,9mm,to je macek
Jinak jsem dneska přesně 5tt+3 podle UTZ,takže se mi to lyší o 2dny podle MS,tak jsem si už udělala metřík,tak hlavně ať nic nezakřiknu
Koukám,že já mám nejmladší těhotenství,většinou jste všechny v 7.,8.týdnu,ale to ještě spadáte do září,né?Já bych měla mít(beru to teď podle podledního UTZ,ještě se může cokoliv změnit)termín porodu 9.10.to je moc hezký,to by měl narozeniny můj oblíbenec John Lennon z Beatles,já mám Beatles moc ráda ![]()
Věruš Proč myslíš,že máš horečku?Máš vysoké teploty?Tak si radši zajdi na pohotovost.Já jsem zas včera dostala strašnou rýmu,ale naštěstí bez teplot
Ahoj holky
Také se připojuji do diskuse, s Jenny už se známe
Metřík ještě nemám, čekám na kontrolu 15.2., až bude vidět srdíčko…Je mi 28 (1981), jsem z Brna a …co je ještě potřeba?
žádné dítko zatím nemám a termín porodu by dle data ovulace měl být 5.10. ![]()
Ahojky, Jenny, tak to je paráda, to je pěkný, že hcg roste. Já fotku ještě nemám a ani jsem jí tak brzy nechtěla. Jdu 18.2. a to budu 8+3 dle ms, tak to už tam bude „mimi“ a ne čmouha
Jinak mám ode dneška neschopenku, ležim a je mi fakt oivej, teplotu mám jen 37,3, ale stačí mi to. Tak ležím, piju čajíček a spim
Jo a Jenny, já mám termín v září, ale v září je moc těhulek, tak jsem se radši přesunula do října. Mám to beztak na rozhraní - 28.9. ![]()
Vítám nové těhulky a gratuluju ![]()
Ahoj, na to jsem zapoměla… Je mi 21, čekám také první miminko, jsem z Plzeňska, a termín přesně nevím ale vychází mi kolem 15.října
Jo a grtuluji Všem těhu
![]()
Mě bude na konci měsíce 26 a čekáme první mimi. Byla k vytouženým // dlouhá cesta, ale stála za to ![]()
Ahoj holky,
vítám nové těhulky a brzo tedě dodělám naši zatím malou tabulku ale jak tak sleduju tak za chvíli nás tu bude strašný kopec, teď holky září zamkly, protože už jich tam fakt bylo moc, tak nevím jestli to neuděláme časem taky jinak se tu asi moc za chvíli nevyznáme a holky co třeba budou mít termíny až později tak si založí druhou diskuzi, září už je taky udělané druhé
no to ještě uvidíme časem.
Tak hlavně vítám ty nové těhulky a jdu se vrhnout na tu tabulku ať je to správně jak přicházíte, a TP tam budu teda dodávat až když vám to řekne doktor jo?
Jestli vám to teda nevadí, protože je to takové jistější ![]()
Tak zatím papa
anys prosím napiš ročník, né že bych si to neuměla spočítat, ale třeba jsi narozená na silvestra tak je ti 21 ale ročníkově můžeš být starší
já tak mám narozenou sestru tak vím že to sem tam dělá neplechu ty silvestrovské a nebo novoroční dětičky ![]()
| jméno | ročník | kraj/město | dětičky | TP a jiné |
| Trixinka | 82 | Severní Morava | Eliška 2/08 | |
| Jarka9 | 82 | Východní Čechy | 2009 | |
| Veruš1 | 84 | Jižní Čechy | ||
| Jenny83 | 83 | Západní Čechy/Plzeň | ||
| Evi., | 80 | Praha | ||
| Anys1 | 89 | Západní Čechy/Plzeňsko | ||
| NikaNiki | 81 | Brno |
Ahoj holky,čerstvý těhulky ![]()
tak já nevím,přidat se nepřidat …furt je to dost brzy docela se bojím.Na testu jsem našla dvě // včera.I kdy na sobě jsem to cítila už minimálně 14 dní.
V prosinci jsem spontánně potratila v 7tt a mám strach aby se to neopakovalo.Hlvaně nechci nic zakřiknout
Vítám nově příchozí a přeju zdravé těhotenství!!
Jenny to je paráda že hcg tak hezky roste, jen tak dál, takové krásné zprávy by to chtělo každý den! ![]()