Říjen 2010

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13415
5.2.10 11:22

Ahojky, gratuluju novým těhulkám :kytka:
Já jdu za chvíli do práce a nechce se mi, Neni mi moc dobře po těle, tak se těšim na víkend.
Opatrujte se těhulky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.2.10 17:30

Ahoj holky,děkuju za přivítání :kytka: :kytka:
Tak se nám HCG krásně zvyšuje,dneska ráno už jsem měla 814 jednotek,to je paráda :-D :-D Akorát jsem včera slabounce krvácela,dneska teda ne,ale furt špiním,tak jsem šla na gyndu a dostala jsem Utrogestan a Ascorutin,tak je zítra začnu brát a snad mi pomůžou od toho děsnýho špinění :-?
Holky,taky máte pořád nafouklé bříško?Já od té doby co vím,že jsem těhulka,tak mám pořád jak nějak nafouklý bříško,trochu mě bolí,ale to je asi tím,jak se roztahuje děloha,ale něco sním a hned mi nafoukne 8-o taky to tak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.2.10 20:05

No, já to tak mám už od puberty :-D , akorát jsem ho mohla zatáhnout, zhruba 2 dny před ms mi už zatáhnout nešlo, tak jsem chtěla začít držet dietu, že jsem přibrala o Vánocích :wink: Jinak já měla břuch vždycky, ale šel schovat a teď mám ty nedostatky stále vystrčené :oops: Ale zatím si nikdo nevšimnul. No a za pár měsíců budu jak velryba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
5.2.10 20:43

Já mám břicho zatím úplně normál,…( v rámci povoleného břicha po porodu :) sice jsem se to cvičením snažila srovnat ale nic moc) sama se tomu divím, čekala jsem, že při druhém to bude hned. V Ultrogestanu jedu taky, krvácela jsem jedno dopoledne a pak špinila ještě dva dny, teda jen malinko, ale samozřejmě jsem tyhle léky vyfasovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
5.2.10 20:52

Holky jsem pěkně natvrdlá, kde tady najdu nápovědu,..dala jsem si do podpisu info o tom kdy byly //, další KO atd. a ne a ne se to zobrazit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
5.2.10 20:53

Aha tak dobrý, v novém příspěvku už to je, já myslela že se to zobrazí i zpětně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.2.10 21:15

Zobrazí, když zadáš nový, tak se to pak ukáže i v těch předešlých :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
5.2.10 21:26

No jo, už jsem aktualizovala a je to ok :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.2.10 22:11

dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
6.2.10 09:03

Ahoj holky,

tak břicho já mám taky pořád :oops: ovšem teď už jak píše Veruš nejde zastrčit a trošku zamaskovat, je to jako by jsem pořád byla nafouklá když mám před MS nebo při ní.
Koukám že jsme tu snad všechny na utorgestanu a nebo jiných práškách. Hlavně že nám to ty prášky udrží a bude to v pořádku.
Taky si říkám že by jsme mohli začít pomalu dělat seznámek ať se pak nepletem až nás bude moc, jestli se teda vůbec seznámek dělá když nás bude hodně, ale asi jo že? Chtěly by jste ho? Já se kouknu jak se to vůbec dělá a co je k tomu třeba nebo to některá víte a umíte?

Mějte se tu krásně já musím dneska uklidit odpoledne přijede návštěva a zítra další tak ať je to trochu jako u lidí, ale přehánět nic nehodlám zas takový svinčík tu nemáme. :-) papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
6.2.10 09:32

Tak jsem si hrála a mám tabulku, ovšem teď bude sranda jí zvládnout vložit sem no uvidíme jak to půjde. Takže se nedivte že tu zkouším i nemožné :wink:

Seznámek říjen2010:

jméno věk kraj/město dětičky TP a jiné
Trixinka 28 SM Eliška 2/08
Jarka9     2009
Veruš1 26
Jenny83
Evi.,

Teda dává mě to zabrat, barvy mě nejdou a je to zmatené když to píšu, snad se časem zlepším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
6.2.10 10:21
jméno věk kraj/město dětičky TP a jiné
Trixinka 28 Severní Morava Eliška 2/2008
Jarka9     2009
Veruš1 26
Jenny83
Evi.,

Tak aspoň jsem zjitila, že když více napíšu tak se tabulka rozšíří sama, takže se nemusíme pak psát více k tomu TP a jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.2.10 10:42

Ahoj holky,koukám,že už je tu pět čerstvých maminek.Všem vám gratuluji ke //.
Vzpoměla jsem si na nás,jak jsme zakládaly naši diskusi.Ale uteklo to jako voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
6.2.10 11:00

Já jsem určitě pro seznámek, je mi 27, tenhle rok bude 28 takže asi lepší dát rovnou to vyšší :) jsem z Východních Čech,.. já sem další údaje (jako třeba jméno dítka a fotečku) dodám jakmile všude zveřejníme že jsem těhotná,…přeci jen dost známých brouzdá po netu a nejdřív to chceme oznámit rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
6.2.10 11:01

Ahojík holky :-P :-P
Tak já se zatím cítím úplně v pohodě,ani bříško mi nebolí,jen trošku špiním,tak už jsem dneska začala brát ten Utrogestan a Ascorutin(akorát u toho Ascorutinu mi doktor předepsal 2-2-2,což se mi zdá trochu moc,já nevím,když všude píšou,že by se neměl v 1.trimestru,ale na druhou stranu že je to jen vitamín C,tak ho zatím budu brát 1-1-1 a uvidíme,zda to špinění zmizí)
Holky,začínám mít trošku nervy na pondělí,jdu opět na krev,tak hlavně aby bylo vše v pořádku,výsledky se dozvím v úterý ráno,naštěstí zatím se HCG zvyšuje,tak je to v pořádku.
Máte už některá fotečku?Já ještě ne,ale zkusím si o ní říct v týdnu,ráda bych viděla,jak ta moje tečička vypadá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí