Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj říjňačky,
strašně moc se omlouvám že vám sem lezu,ale je to rok co jsem i já objevila // na testu a vlezla do dizkuze „říjen 2009“
.Chci vám všem popřát pohodové těhotenství,velké těšení se na vaše mimísky a hlavně pohodový a rychlý porůdek
.
Ahojky holky, zatím to nemám potvrzeno od Mudra ale dneska jsem si dělala test a jsou tam krásný dálnice. Včera jsem sice u doktora byla ale na UTZ nebylo nic vidět tak mi řekl ať počkám týden a když to nedostanu tak ať udělám test ,ale nevydržela jsem to a takhle to dopadlo. Jmenuju se Verča je mi 21(1988),jsem z teplic a je to moje první miminko. Ale třetí těhotenství tak snad do třetice všeho dobrého. Teď už věřím tomu že to konečně dopadne všechno dobře a na konci se dočkáme s manželem krásného uzlíčku v náručí. Papa Verča
Ahoj děvčata taky jsem případ, který ještě není potvrzen. Další pátek jdu na ultrazvuk. Je to taky naše první mimi. Dlouhá cesta přes 1,5 roku. Jmenuju se Hanka je mi 23 a jsem z Kladna. Jsem objednaná, tak aby snad bylo něco vidět
, jak řekla sestra.
Ahoj holky,
vítám zase nové snažilky.
anys tak za ten ročník se omlouvám já tušila že to bude blbě
napravím to jak budu zase předělávat tabulku.
Holky prosím co do tabulky chcete přístě už zařadit, pošlete mi údaje SZ, mě se to v diskuzi strašně blbě hledá ![]()
loci ty nejsi jen přihlášená, nebo se registrovat nebudeš a budeš psát jen takto? Jako vlastně skoro anonym.
Mějte se krásně papa
loci fajn že už jsi přihlášená
nevím jestli mám u tebe dobře ročník ![]()
werčo jestli chceš přidat do tabulky tak písni, jinak ještě počkáme.
času dost.
| jméno | ročník | kraj/město | dětičky | TP a jiné |
| Trixinka | 82 | Severní Morava | Eliška 2/08 | |
| Jarka9 | 82 | Východní Čechy | 2009 | |
| Veruš1 | 84 | Jižní Čechy | ||
| Jenny83 | 83 | Západní Čechy/Plzeň | ||
| Evi., | 80 | Praha | ||
| Anys1 | 88 | Západní Čechy/Plzeňsko | ||
| NikaNiki | 81 | Brno | ||
| VerčaBart | 88 | Teplice | ||
| Loci | 86 | Kladno |
Ahoj holky, taky budu mít mimi v říjnu..můžu se k Vám přidat?
Všem těhulkám přeji hodně zdravíčka… ![]()
zuzík
ahojky těhulky všem vám gratuluji, já patřím do skupiny zářící 2010 tak jsem k vám nakoukla a koukám, že už jste se moc pěkně rozrostly
at vam mimiska krasne rostou ![]()
Ahoj děvčata myslíte, že je normální, když jsme byli na IUI, že mi nedal nic na podporu těhotenství?
Ahojky holky,vítám nové těhulky
![]()
Kohopak čeká v nejbližších dnech kontrola,ať můžeme držet palečky?Mně až 1.3. a když bude vše v pořádku,tak dostanu průkazku,tak se straašně těším,ale taky bojím,aby bilo srdíčko a tak,doufám,že bude vše OK,pevně tomu věřím!!!
Beru prášky na udržení těhotenství Utrogestan,doktor mi je předepsal hned od začátku,protože jsem malinko špinila a Ascorutin,tak věřím,že miminko bude v pořádku.
Holky,jak se cítíte?Já zatím skvěle,akorát jsem včera dostala rýmu,tak pořád smrkám,ale těhotenský nevolnosti zatím vůbec nemám,vše je OK ![]()
Tak mě nejvíc štve, že nemůžu ani hodinku sedět na židli, hrozně to všude tlačí
. Aspoň mám doma výmluvu. ![]()
trixi,já ještě radši počkám
nějak se mi ani nechce k doktorovi,zvláštní co,jindy bych už se nedočkavě objednávala na kontrolu,ale tentokrát počkám.stejně mi to vychází na 5.týden těhu,takže by toho stejně ještě moc nebylo vidět..Jinak se cítím normálně.Jen chodím často čůrat,ale to už přes 14 dní a taky jsem už nějakou dobu šíleně na nervy ![]()
Vítám všechny nové těhule ![]()
Já ležim s chřipkou
a nevolnosti mám, docela dlouho, takže to stojí za to
Vyloženě nezvracim, ale žaludek mám v krku a je mi prostě ouvej…
Loci a před IUI jsi brala utrogestan nebo něco podobného? Já třeba přes rok beru utrogestan, takže jsem si ho naordinovala hned po nalezení // (samozdřejmě jsem tak byla s dr. domluvená)…
Tak vítám další těhulky
Mně teda začíná být trochu blbě,..nezvracím, ale jinak nic moc. Má to výhodu - míň jím
nemám to teda pořád, ale párkrát za den ano a spíš odpoledne. Dnes jsem si koupila lízátka Gravi POP, trochu to zabírá na ty nevolnosti, při minulém těhu se to taky vždycky o kousek zlepšilo, takže to pro mě má cenu. Kámoška co v těhotenství zvracela, tak z nich ale nadšená nebyla, prý učinky nic moc…