Říjen 2010

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
11.2.10 19:57

Holky a teď popravdě.. Necítíte, že máte nafouklé břicho.? Alespoň některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.2.10 20:03

já ho mám jen větší,ale to z toho jak žeru :lol: ,jinak nečekám že bych už měla břuch.V prvním těhu to bylo tak nějak vidět až ve 4.měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.2.10 20:07

Werčo, mám pořád stejné bříško…Jen mi příjde, že ho mám nafouklé, a prsa dost citlivé.. Břuch očekávám tak ve 20týdnu…Ale až budem uzamčené, tak si pošlem bříška, ať můžem srovnávat, jak rosteme.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.2.10 20:13

Verčo Ty taky děláš na poště?Tak to je dobrý :-D No já jsem taky byla na univerzální přepážky,kde se dělalo všechno,ale hodně tam lidi posílali balíky a kolikrát i hodně těžký a hlavně mě tak nebavilo furt hledat dopisy,z toho jsem myslela,že se zblázním :roll: Teď jsme měli seřazený výdej doporučených dopisů podle datumu,kdy ten dopis přišel a když někdo neměl oznámení a třeba víc dopisů,tak v tom byl pěknej guláš :roll:
No to víš,že mě to pěkně štve,že mi nechtějí prodloužit smlouvu,po 6letech,navíc mě ta práce i celkem bavila a brala jsem i pěkný peníze,ale prý se ta paní vrací z mateřský po dvou dětech a já tam prostě byla jen záskok a to mi ještě vedoucí řekne,ať nepočítám s tím,že se sem po mateřský vrátím,že to můžu zkusit,ale asi nebude místo,fakt jsem nevěděla,jestli se mám smát nebo brečet :roll: proto jsem o to víc šťastnější,že se mi můj miláček milovanej povedl teď,když jsem pořád byla ve stresu z tý práce,docela se tomu divím,že se to povedlo,když jsem pořád řešila tu práci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.2.10 20:14

ZuzuF já mám nafouklé břicho rozhodně dost a to jsem přitom shodila 2kg a prsa tam mám citlívá od ovulace a to se mi nikdy nestalo. Taky si připadám jak blbec tak brzy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.2.10 20:16

Holky,já mám taky pořád nafouklý bříško,nebolí mě,teď už ne,ale pořád ho mám takový nafouklý.
Holky,myslíte,že je možný,aby mrňousek v 5.týdnu měřil 6,9mm?Není to moc?Jak mi doktor dával v pondělí fotku z UTZ,tak tam byl ohraničený ten hematom(6mm) a pak ještě moje bublinka a dole pod délkou těhotenství bylo 0,690cm a cysta to není,doktor mluvil jen o tom hematomu,tak si myslím,že moje bublinka už je hezky velká :lol:
Já se strašně těším na toho 1.3. zas si nechám udělat fotečku,ať vidím jak cipísek roste a určitě ho už i líp uvidím,teď tam byla jen malinká černá dírka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.2.10 20:22

Jenny,možný to je,ale ta velikost je stejně spíš orientační,nebo spíš teda ten týden.A jinak tu taky 1.3 :-) No holky mě se vlastně taky nafukuje břicho,jenže to je tím,že co jsem těhotná tak mám věčně zácpu a trpím plynatostí :lol: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.2.10 20:27

Tak to já mám opak,já teda chodím na onu velkou stranu :mrgreen: každej den,možná je to i tím,že hodně jím celozrný pečivo a jablka,takže možná mám pak trochu aktivnější střeva. :mrgreen:
Holky,já začínám zjišťovat,že jsem na tyto diskuze skoro až závislá,chodím sem každej den,teď jak jsem doma na neschopence,tak dost často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
11.2.10 20:33

ahojky no tak já jsem dneska zjistila,že nedopnu kalhoty co jsem ještě asi před dvěma týdny zapla. Jsem nafouklá jak žába.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.2.10 20:40

Tak to jsem ráda,že s tím nafouklým břichem tu nejsem sama,jsem strašně zvědavá,jakým tempem bude růst :-D
Holky,přeju všem krásnou dobrou noc,já se jdu chvíli dívat na TV,zítra zas nakouknu,ahoojjj :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
11.2.10 21:06

Tak holky, já se spojím s Lesi a přejmenujem a zamkneme diskuzi, napíšem první polovina října a holčiny co budou chtít k nám tak budou klepat, tím se trochu omezí i klepání, protože dlouho už termíny do půlky října nebudou tak hádám že nás bude možná kolem 25.

Jinak nafouklá jsem taky jak ta žába to jsem byla i při Eli taky jsem okamžitě nedopla rifle, teď jsou ještě relativně v pohodě, protože jsem předtím hubla a pár kilo šlo dolů.

Veruš no proti Verunkám nemám vůbec, vůbec nic, ovšem když vás tu je z 12 čtvrtina nebo třetina tak je vás mírně moc a děláte nám trošičičku mumraj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
11.2.10 21:11

Jo holky taky jsem zapomněla napsat, že myslím že zamčení diskuze a obnovení názvu, zahrnuje že začneme jako by od první stránky tak tady těch 12 stránek tam asi mít nebudem což by asi nevadilo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
11.2.10 21:22

Tak děvčata, informovala jsem Lesinu a snad bude brzo vše podle našich představ. Tak pokud se sem pak některá nedostanete tak se neděste, myslím že je to pak na heslo a to vám bude muset někdo poslat asi já, nebo Lesi. Nějak se to pak udělá, hlavně né že to každá zkusíte jednou a utečete :wink: :-) třeba to nějakou dobu trvá. Fakt nevím přesně jak to probíhá.

Přeju dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.2.10 21:48

**jenny******
Já jsem kousek od Plzně asi to nebudeš znát -Pernarec. jinak jak je to když mi v červenci končí smlouva?můžou mě vyhodit? Vím že dřív bylo že ne, ale doba se mění tak nevím :-(
Jsem také pro uzamčení v té 20… Mám v tom děsný chaos už teď :roll:
Příjemný zbytek večera a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.2.10 21:53

Verčo
Tak s tou plynatostí je nás tu asi krapet víc :think:
Už jsem se bála že to mám sama a že to není normální, ale koukám že asi je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí