Poradna duly
Jana Čurdová
Holky a teď popravdě.. Necítíte, že máte nafouklé břicho.? Alespoň některá?
já ho mám jen větší,ale to z toho jak žeru
,jinak nečekám že bych už měla břuch.V prvním těhu to bylo tak nějak vidět až ve 4.měsíci
Werčo, mám pořád stejné bříško…Jen mi příjde, že ho mám nafouklé, a prsa dost citlivé.. Břuch očekávám tak ve 20týdnu…Ale až budem uzamčené, tak si pošlem bříška, ať můžem srovnávat, jak rosteme.. ![]()
Verčo Ty taky děláš na poště?Tak to je dobrý
No já jsem taky byla na univerzální přepážky,kde se dělalo všechno,ale hodně tam lidi posílali balíky a kolikrát i hodně těžký a hlavně mě tak nebavilo furt hledat dopisy,z toho jsem myslela,že se zblázním
Teď jsme měli seřazený výdej doporučených dopisů podle datumu,kdy ten dopis přišel a když někdo neměl oznámení a třeba víc dopisů,tak v tom byl pěknej guláš ![]()
No to víš,že mě to pěkně štve,že mi nechtějí prodloužit smlouvu,po 6letech,navíc mě ta práce i celkem bavila a brala jsem i pěkný peníze,ale prý se ta paní vrací z mateřský po dvou dětech a já tam prostě byla jen záskok a to mi ještě vedoucí řekne,ať nepočítám s tím,že se sem po mateřský vrátím,že to můžu zkusit,ale asi nebude místo,fakt jsem nevěděla,jestli se mám smát nebo brečet
proto jsem o to víc šťastnější,že se mi můj miláček milovanej povedl teď,když jsem pořád byla ve stresu z tý práce,docela se tomu divím,že se to povedlo,když jsem pořád řešila tu práci
![]()
ZuzuF já mám nafouklé břicho rozhodně dost a to jsem přitom shodila 2kg a prsa tam mám citlívá od ovulace a to se mi nikdy nestalo. Taky si připadám jak blbec tak brzy. ![]()
Holky,já mám taky pořád nafouklý bříško,nebolí mě,teď už ne,ale pořád ho mám takový nafouklý.
Holky,myslíte,že je možný,aby mrňousek v 5.týdnu měřil 6,9mm?Není to moc?Jak mi doktor dával v pondělí fotku z UTZ,tak tam byl ohraničený ten hematom(6mm) a pak ještě moje bublinka a dole pod délkou těhotenství bylo 0,690cm a cysta to není,doktor mluvil jen o tom hematomu,tak si myslím,že moje bublinka už je hezky velká ![]()
Já se strašně těším na toho 1.3. zas si nechám udělat fotečku,ať vidím jak cipísek roste a určitě ho už i líp uvidím,teď tam byla jen malinká černá dírka ![]()
Jenny,možný to je,ale ta velikost je stejně spíš orientační,nebo spíš teda ten týden.A jinak tu taky 1.3
No holky mě se vlastně taky nafukuje břicho,jenže to je tím,že co jsem těhotná tak mám věčně zácpu a trpím plynatostí
![]()
Tak to já mám opak,já teda chodím na onu velkou stranu
každej den,možná je to i tím,že hodně jím celozrný pečivo a jablka,takže možná mám pak trochu aktivnější střeva. ![]()
Holky,já začínám zjišťovat,že jsem na tyto diskuze skoro až závislá,chodím sem každej den,teď jak jsem doma na neschopence,tak dost často ![]()
ahojky no tak já jsem dneska zjistila,že nedopnu kalhoty co jsem ještě asi před dvěma týdny zapla. Jsem nafouklá jak žába.
Tak to jsem ráda,že s tím nafouklým břichem tu nejsem sama,jsem strašně zvědavá,jakým tempem bude růst ![]()
Holky,přeju všem krásnou dobrou noc,já se jdu chvíli dívat na TV,zítra zas nakouknu,ahoojjj
![]()
Tak holky, já se spojím s Lesi a přejmenujem a zamkneme diskuzi, napíšem první polovina října a holčiny co budou chtít k nám tak budou klepat, tím se trochu omezí i klepání, protože dlouho už termíny do půlky října nebudou tak hádám že nás bude možná kolem 25.
Jinak nafouklá jsem taky jak ta žába to jsem byla i při Eli taky jsem okamžitě nedopla rifle, teď jsou ještě relativně v pohodě, protože jsem předtím hubla a pár kilo šlo dolů.
Veruš no proti Verunkám nemám vůbec, vůbec nic, ovšem když vás tu je z 12 čtvrtina nebo třetina tak je vás mírně moc a děláte nám trošičičku mumraj ![]()
Jo holky taky jsem zapomněla napsat, že myslím že zamčení diskuze a obnovení názvu, zahrnuje že začneme jako by od první stránky tak tady těch 12 stránek tam asi mít nebudem což by asi nevadilo ne?
Tak děvčata, informovala jsem Lesinu a snad bude brzo vše podle našich představ. Tak pokud se sem pak některá nedostanete tak se neděste, myslím že je to pak na heslo a to vám bude muset někdo poslat asi já, nebo Lesi. Nějak se to pak udělá, hlavně né že to každá zkusíte jednou a utečete
třeba to nějakou dobu trvá. Fakt nevím přesně jak to probíhá.
Přeju dobrou noc ![]()
**jenny******
Já jsem kousek od Plzně asi to nebudeš znát -Pernarec. jinak jak je to když mi v červenci končí smlouva?můžou mě vyhodit? Vím že dřív bylo že ne, ale doba se mění tak nevím ![]()
Jsem také pro uzamčení v té 20… Mám v tom děsný chaos už teď ![]()
Příjemný zbytek večera a dobrou noc ![]()
Verčo
Tak s tou plynatostí je nás tu asi krapet víc ![]()
Už jsem se bála že to mám sama a že to není normální, ale koukám že asi je ![]()