Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, díky moc za podporu, ..byla jsem z toho špatná, že ještě není srdíčko a doktor byl se mnou takovej rychle hotovej, což mě taky moc nepodpořilo… Ale asi to je v pořádku a je mi teď mnohem líp ![]()
Jenny, já jdu taky na kontrolu 1.3
… a ovulku vím naprosto přesně, kdy jsem měla - 18.1 ![]()
Ahoj holky já jdu na první ultrazvuk 19.2. budu 5+5 a jdu do nemocnice. Sestra říkala, že by už něco vidět mělo být tak uvidím. Chodíte holky na ultrazvuky s mužskejma? a dostáváte fotečky a platíte za ně?
Misur: tak už jsi se taky přidala
![]()
Loci: já to mám u doktora tak,že když dostanu průkajdu,zaplatím 800 a v tom je zahrnutej UTZ+fotečky a nevím co ještě,dělá i nějaký nadstandardní vyšetření.Je to zaplacené na celé těhu.Lukáše jsem sebou vzala na UTZ ve 20.týdnu,to je nejlíp vidět,dřív to nemá cenu a později už je mimi zase velký takže to tak taky nevynikne ![]()
No tak to je nevím jdu na kliniku, kde jsem byla na IUI ani nevím jestli se mě tam nechají a nebo mě pošlou ke gynekologovi.
| jméno | ročník | kraj/město | dětičky | TP a jiné | |
| 1. | Trixinka | 82 | Severní Morava | Eliška 2/08 | |
| 2. | Jarka9 | 82 | Východní Čechy | 2009 | |
| 3. | Veruš1 | 84 | Jižní Čechy | ||
| 4. | Jenny83 | 83 | Západní Čechy/Plzeň | ||
| 5. | Evi., | 80 | Praha | ||
| 6. | Anys1 | 88 | Západní Čechy/Plzeňsko | ||
| 7. | NikaNiki | 81 | Brno | ||
| 8. | VerčaBart | 88 | Teplice | ||
| 9. | Loci | 86 | Kladno | ||
| 10. | Zuzu F | 80 | Jižní Morava | Fífa 9 /02 | |
| 11. | Werča | 88 | Jižní Čechy/Prachatice | Robík 3/08 | |
| 12. | wwpetule | 78 | Východní Čechy | Barunka 6/08 | |
| 13. | Misurda | 76 | Slovensko | Katuška 2/08 |
Loci, 5+5 je na srdíčko dost brzy, ale uvidíš. Já fotku ani zatím nechtěla, vždyť tam byl „flek“, teď už jí teda budu chtít ![]()
NN to jsem nemyslela, že bude vidět srdíčko, ale že bude něco vidět, tak mi to řekla sestra. Kamarádce dal fotku i takhle brzy ![]()
Takže děvčata, máme diskuzi založenou. Začínám posílat pozvánky. Najdete jí pod Skupinama s názvem První půlka října2010
Ahoj těhulinky. ![]()
Můžu ještě k vám????
Přečetla jsem si vás od záčátku až do konce, tak se tady snad budu taky nějak orientovat.
Od doktorky mám těhotenství potvrzené z krve a na ultrazvuku zatím nebylo nic vidět, ale jdu tam znovu 16.2 tak snad už něco uvidíme. Termín vychází zatím na 3.10. ![]()
Ahoj holky, před dvěma týdny jsem našla // na testu a 17.2. jdu k doktorovi na ultrazvuk. Zatím spokojeně zvracím, nešpiním a jen doufám, že se s vámi budu v následujícíh měsícich dělit jen o radostné zprávy. Jsem těhu poprvé, tak nevím, co vlastně čekat…
Ahoj holky tak Vás tady vítam a přeji Vám at miminka pěkně v bříšku rostou.
Trixinka Nemůžu najít tu naši novou diskuzi první půlka října 2010 ![]()
Jancab Já jsem taky těhotná úplně poprvé v životě,je to strašně krásnej pocit,hrozně si to užívám
tak já zatím vůbec nezvracím ani se mi nehoupe žaludek,akorát drobet špinim,ale jen někdy a jen trošku.
Budu držet na 17. palečky,kolikátý DC jsi?
Tak mně už doktor dal fotečku v pondělí a to jsem byla teprve 5tt+2,ale já jí strašně chtěla,i když je tam jen malilinká tečička,doktor se jen usmíval,ale rád mi ji udělal.Neplatila jsem za ní vůbec nic ![]()
Jenny musíš dát nahoře místo odkazu diskuze skupiny a vybrat uzavřené a tam to najdeš
Vítám nové těhulky s rovnou vám pošlu pozvánku do uzavřené diskuze, takže doufám že se tam sejdeme.
Jenny je to jak píše loci, ještě pozvánky rozesílám tak snad se tam sejdeme.
Jenny83 Jsem 5tt+4 podle ovulace. Měřila jsem si bazální teplotu, takže jsem si docela jistá. Jsem ročník 81 a antikoncepci jsem vysadila loni v únoru, takže doufám, že vše bude OK. Jsem taky moc ráda, že se // konečně objevily, ale trošku se obávám, aby radost nebyla předčasná…