Poradna duly
Jana Čurdová
já jsem si ty nevolnosti možná vybrala když jsem čekala Robíka.To mi bylo na zvracení 24 hodin denně asi 2 měsíce..A s jídlem,kdybyste mě viděli
Dřív jsem byla líná se najíst a asi 14 dní zpátky jsem v deset hodin šla péct sušenky,jakou jsem na ně měla chuť..No žeru neustále ![]()
Jinak nemocným,šťastné uzdravení,já jsem se rýmy uźbavila před týdnem.
Jinak přemýšlím jestli nezavolat doktorovi,třeba bych taky měla nasadit utrogestan když jsem před tím potratila. ještě ho doma mám.
Ahoj Werčo, no s tím utrogestanem nevím..pokud to doktor nenavrhl..Ale nechci, aby ses naštvala, tak dělej jak myslíš.. Vždycky pokud je těhu vpoho, tak je lepší myslím bez léků…
Hlavně ať ty i Tvé mimi jste oki..V kolikátém týdnu jsi?
zuzu: právě proto bych mu chtěla zavolat ještě před tím než se tam dostanu na kontrolu.Některým holkám po potratu ho dávají preventivně,ale sama bych si ho nenaordinovala
no vychází mi to ted 5+1tt
Já brala při prvním těhotenství utrogestan, kdy jsem potratila… Teď mám napsaný duphaston…
Zkus mu zavolat, ale stejně si myslím, že Tě první bude chtít vidět…
Werčo, teď jsem koukala zpět o stránku… Raději si zajdi k tomu doktorovi, ať máš jistotu..Když už jsi měla u prvního těhu problémy..Určitě Tě pošle na krev a udělá Ti vyšetření a ty budeš klidná, že je vše tak jak má být…
to jo,do konce týdne se objednám.On doktor bude moct stejně až tak za 14 dní.má tam věčně narváno..
Trixi děkuji
Jinak já jdu na ultrazvuk v pondělí, ale mám teď problém s obvoďákem,páč jsem zatím u něj, odmítl mi dát vycházky, idot jeden… ![]()
Snad si nemyslí že budu celé těhu doma…
![]()
Podle mých výpočtů bych měla být v 5 týdnu ale netuším co znamenají ty všelijaké zkratky co tu píšete, ![]()
Nemohl by mě někdo zasvětit??
Dobré ráno, nějak nemůžu spát, tak dočítám ![]()
Anys, pročpak jsi na neschopence? JInak jakým konkrétním zkratkám nerozumíš? Ráda vysvětlim, ale nevím jaké myslíš.
Verus1 Nene nebrala jsem předtím ani teď nic tak snad bude vše OK, když to tady čtu, že každá něco bere. Taky jsem se dneska probudila dřív mám poslední zkoušku tak snad to půjde.
Určitě bude vše OK, ale možná bych zkusila dát otázku ohledně léků na udržení někomu, kdo přo IUI otěhotněl. Pokud jsi nebrala před IUI nic a neměla jsi nějaké problémy, tak si myslím, že je to zbytečný. Já měla špatný horm. profil, takže jsem ho brát musela a tím pádem musím i teď. Tak ať ti zkouška dopadne dobře ![]()
Ty brďo:-( až za 14 dnů? Držím pěstičky..ale určo mu zavolej a řekni co a jak.. Třeba si najde bližší termín.
Dobré ranko,
zuzu tak jestli chceš do tabulky tak mě písni SZ co tam mám vyplnit
já jsem to tu buď zase překoukla nebo jsi to nepsala.
Ahoj
,
nepřekoukla jsi nic…
zuzi, 80 , Jižní Morava, Fífa 2002
anys tak některé zkratky sem napíšu, třeba se trefím ![]()
IUI Intrauterinní inseminace je zavedení spermií do dutiny děložní. Tato technika asistované reprodukce patří mezi základní metody. Sperma partnera a nebo dárce je speciálně upraveno. Před inseminací obvykle podstoupí žena stimulaci vaječníků.
TP termín porodu
UTZ ultrazvuk
třeba když napíšem že jsme některá 6+4 tak to jsme těhotné 6.týdnů a 4 dny
HCG je hormon který je v krvi u těhulek, takže se po odběru ví že jsou na jisto těhulky.
KO znamená kontrola u doktora
SZ znamená tady na emiminu soukromá zpráva tu můžeš napsat komukoliv, když klikneš vedle jeho jména na tu obálečku s červenou šipkou
No jesti jsem na nějakou zkratku zapomněla tak se poptej která koliv ti určitě odpovíme. ![]()
U nás zase sněží už mě to leze krkem, nemůžem ani s malou ven jen led a sníh, jí se bobiškovi rozjíždí nohy a mě taky a spadnout fakt nehodlám riskovat tak si hrajem doma.
Mějte se krásně papa