Říjen 2010

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13415
3.2.10 20:38

díky holky :huban: . No já těm milimetrům taky nějak nerozumim, já jdu k dr. až zítra, v pondělí jsem byla na pohotovosti, jak mi bylo šoufl, takže jsem zvědavá, co mi řekne zítra dr, ale já si myslim, že ten milimetr na optimální délku je v normě, ne? :wink:

A ty jsi Jarko teda v kolikátým přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.2.10 09:00

halóóó, kdepak jste? :wink:

Příspěvek upraven 04.02.10 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
4.2.10 09:59

Ahoj, já přesně nevím, nikdo mi to neřekl :( podle mě bych měla být (myslím že vím kdy jsem měla ovulaci) tak na začátku 7.týdne, když jsem byla minulý čtvrtek na pohotovosti, tak řekli 5.týden (ale nevím zda 4+něco, nebo 5+0…), řekl že je tam váček o velikosti 7,8 mm a uvnitř ještě nic není vidět. Včera na gyndě už něco vidět bylo, ale stáří mi neřekla. Tak tipuju že jsem někde v 6.týdnu,.. To je o týden mín než můj odhad. S prvním dítětem jsem to měla taky tak,..Veruš Ty jsi úplně v pohodě, to je určitě norma. Mně to prý Dr řekne příště. Já ted pádím s prckem poprvé k zubaři :) bude kontrola zda ty 4 zuby co má, mají správné postavení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.2.10 10:01

Ahojky holky..no vidíte jak se krásně rozrůstáte.. i Věrce moc gratuluji k mimískovi

jestli mohu poradit,tak proti „těhukocovině“ pomáhá když se sní ještě něco malého v posteli než se vstane, třeba piškoty,kousek sucharu, oplatky..prostě něco aby tlo dostalo cukr a nějaké živiny..já si s nevolností užívala skoro 4 měsíce,ale každá maminka na tu změnu reaguje jinak,takže se může stát že se vám „těhukocovinka“ vyhne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.2.10 16:36

Ahojky holky, nejdřív jsem byla na štítce a dostala Letrox, prý, když mám odchylku, že je to strašně důležitý v těhotenství a za 6 týdnů kontrola. Za tu dobu půjdu na ultrazvuk štítky a na krev.
Na gyndě ok, řekla jsem mu o té pohotovosti, byl úplně super, prohlídnul mě, mimi tam je, srdíčko nám bije, ale říkal, že je to tak maličký, že mi toho moc neřekne. A proč mě bolí břicho? Těžko říct, může tam být srůst po laparce, můžeme čekat dvojčata a to druhý může být mimoděložní, ale že se mu zdá, že spíš ne. 18.2. jdu zase na kontrolu, tak už se těšim. Jinak se mám hlídat a kdyby cokoliv, tak hned do nemocnice a že jsem tam jela v pondělí, tak mě pochválil. No, jsem z toho div ne živá, ale určitě to bude ok, kdyby tam bylo i mimoděložní, tak prý děložní zachrání :nevim:
Simiki, děkuju za gratulku, o tom pišlotu jsem slyšela od mamky, tak jsem si pytlík koupila, ať ho mám doma, kdyby to vypuklo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
4.2.10 17:20

Veruš já taky beru Letrox, mám to už od minulého těhu, kdy se zjistilo, že štítná žláza není úplně ok. Teď si tam mám zavolat a objednat se, aby mi zjistili aktuální stav a brala jsem správné dávky,.. Jinak na kontrolu jdu taky ve stejném týdnu jako Ty, s tím že den si můžu vybrat sama, jsem zvědavá jak to vydržím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
4.2.10 20:15

Ahojky, nakukuji a možná se i přidám :) Minulý týden jsem našla // a za týden jdu k doktorovi, tak se pak možná přidám :) Podle mých výpočtů bych měla rodit kolem 10. října, …pokud bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.2.10 20:40

VĚRUŠ,přesně..příprava je lepší..já doma nic takového neměla,takže jsem řešila co s tím a když nic,tak jsem měla aspon celodenní konverzace se záchodovou mísou..nic příjemného…

EVI,i tobě letí gratulka :kytka:

holky jo a upozornuji,až mimísci v bříšku budou starší,tak 2-3 měsíce a v poslední trimestru také,tak bacha,chodte nakupovat jen tam kde mají WC,jiank budete mít problém..já ho měla v Polsku,chytlo mě to v lidlu a domluv se tam..no tak jsem vzdala hledání nějakého záchodu a šla se vyčůrat do křoví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
4.2.10 20:42

Ahoj holky,

Veruš všechno v pořádku, jen jsem dneska neměla moc času měla jsem tu sestru a pak hned přijela tchýně s manelovou babčou, donesly pro malou dort ataky dárky i když slavit chcem až příští týden tak jsem ještě aspoň na víkend pozvala pár známých ať toho dortu ujíme. A jinak dvojčat se ještě pořád taky můžu trošku bát, ale už jsem klidnější, doktorka říkala že to nevypadá tak úplně ale že jednovaječné ještě vyloučit nemůžeme :-) více uvidíme 22.2. to jdu na kontrolu už ke svému doktorovi a to už bude vše lepší.
Taky mě teď docela pobolívá večer už břicho asi jsem po celém dni unavená, hold malá je ještě docela malá tak sem tam ji vemu do náruče a má 15kg. No není to ten klid jako u prvního to jsem ani nečekala, teď už človek musí dělat plno věcí co tehdy nemusel, jen jsem odpočívala a byl klid.

Evi tak držím pěsti a doufám že se přidáš.

Mějte se krásně a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.2.10 23:24

Ahoj holky,tak já se taky pomaličku polehoučku přidávám :-)
Dneska pan doktor viděl na UTZ náznak gestačního váčku,takže jsem určo těhulka :mrgreen: Zítra ráno si budu volat na výsledky krve a v pondělí jdu opět na krev.Zatím mi neřekl v jakém týdnu jsem,ale podle poslední MS(který byla na krásný den 31.12. jsem dneska přesně v 5.týdnu,ale nevím,jak podle UTZ,je to ještě brzo)
Jinak já se cítím zatím v pohodě,akorát někdy trošku špiním a někdy mi trochu pobolívá podbřišek,jinak zatím dobrý,snad se mi zvracení a jiné nevolnosti vyhnou,ségra je v 6měsíci a zvracela jen 1×.
Jdu spinkat,zítra zas mezi vás nakouknu.
Jana a malý mrňousek v bříšku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.2.10 23:26

Jinak metřík si udělám,až bude mrňouskovi bít srdíčko,dřív radši ne,i když bych strašně ráda,ale radši ještě chvíli počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
5.2.10 07:54

Dobré ranko,

Jenny tak tě tu mezi náma vítám pěkně přibýváme. Držím pěsti ať je vše v pořádku, já taky nezvracím a nezvracela jsem ani u malé, tak to se mě vyhybá zase jen už není ten klid jak jsme psala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
5.2.10 09:03

TRIXINKO,a jo ted koukám,že Eli měla včera narozeninky..ta kdodatečně všechno nejlepší,hlavně zdravíčko,lásku,štěstí a spoustu kamaádů a málo nemoci :kytka:

no teda holky,vy mi děláte radost jak se tu pěkně rozrůstáte :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
5.2.10 09:15

Ahoj Evi a Jenny,
gratulu k // a držím pěstičky aby nám to všem dobře dopadlo. Taky si dám mětřík až po příští kontrole, teď ani nevím, co bych tam měla nastavit :think:

Trixinko s tou pohodou máš teda recht,..já tahám věčně 10 kg … :-? snad to ta naše „druhodítka“ zvládnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
5.2.10 09:26

Simiki díky

Jaruš no to je právě ten prblém taky se modlím ať se prcek kvalitně drží :wink: snad jsou dost odolní a my taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí