Poradna duly
Jana Čurdová
díky holky
. No já těm milimetrům taky nějak nerozumim, já jdu k dr. až zítra, v pondělí jsem byla na pohotovosti, jak mi bylo šoufl, takže jsem zvědavá, co mi řekne zítra dr, ale já si myslim, že ten milimetr na optimální délku je v normě, ne? ![]()
A ty jsi Jarko teda v kolikátým přesně?
Ahoj, já přesně nevím, nikdo mi to neřekl
podle mě bych měla být (myslím že vím kdy jsem měla ovulaci) tak na začátku 7.týdne, když jsem byla minulý čtvrtek na pohotovosti, tak řekli 5.týden (ale nevím zda 4+něco, nebo 5+0…), řekl že je tam váček o velikosti 7,8 mm a uvnitř ještě nic není vidět. Včera na gyndě už něco vidět bylo, ale stáří mi neřekla. Tak tipuju že jsem někde v 6.týdnu,.. To je o týden mín než můj odhad. S prvním dítětem jsem to měla taky tak,..Veruš Ty jsi úplně v pohodě, to je určitě norma. Mně to prý Dr řekne příště. Já ted pádím s prckem poprvé k zubaři
bude kontrola zda ty 4 zuby co má, mají správné postavení ![]()
Ahojky holky..no vidíte jak se krásně rozrůstáte.. i Věrce moc gratuluji k mimískovi
jestli mohu poradit,tak proti „těhukocovině“ pomáhá když se sní ještě něco malého v posteli než se vstane, třeba piškoty,kousek sucharu, oplatky..prostě něco aby tlo dostalo cukr a nějaké živiny..já si s nevolností užívala skoro 4 měsíce,ale každá maminka na tu změnu reaguje jinak,takže se může stát že se vám „těhukocovinka“ vyhne ![]()
Ahojky holky, nejdřív jsem byla na štítce a dostala Letrox, prý, když mám odchylku, že je to strašně důležitý v těhotenství a za 6 týdnů kontrola. Za tu dobu půjdu na ultrazvuk štítky a na krev.
Na gyndě ok, řekla jsem mu o té pohotovosti, byl úplně super, prohlídnul mě, mimi tam je, srdíčko nám bije, ale říkal, že je to tak maličký, že mi toho moc neřekne. A proč mě bolí břicho? Těžko říct, může tam být srůst po laparce, můžeme čekat dvojčata a to druhý může být mimoděložní, ale že se mu zdá, že spíš ne. 18.2. jdu zase na kontrolu, tak už se těšim. Jinak se mám hlídat a kdyby cokoliv, tak hned do nemocnice a že jsem tam jela v pondělí, tak mě pochválil. No, jsem z toho div ne živá, ale určitě to bude ok, kdyby tam bylo i mimoděložní, tak prý děložní zachrání ![]()
Simiki, děkuju za gratulku, o tom pišlotu jsem slyšela od mamky, tak jsem si pytlík koupila, ať ho mám doma, kdyby to vypuklo ![]()
Veruš já taky beru Letrox, mám to už od minulého těhu, kdy se zjistilo, že štítná žláza není úplně ok. Teď si tam mám zavolat a objednat se, aby mi zjistili aktuální stav a brala jsem správné dávky,.. Jinak na kontrolu jdu taky ve stejném týdnu jako Ty, s tím že den si můžu vybrat sama, jsem zvědavá jak to vydržím ![]()
Ahojky, nakukuji a možná se i přidám
Minulý týden jsem našla // a za týden jdu k doktorovi, tak se pak možná přidám
Podle mých výpočtů bych měla rodit kolem 10. října, …pokud bude vše ok
VĚRUŠ,přesně..příprava je lepší..já doma nic takového neměla,takže jsem řešila co s tím a když nic,tak jsem měla aspon celodenní konverzace se záchodovou mísou..nic příjemného…
EVI,i tobě letí gratulka ![]()
holky jo a upozornuji,až mimísci v bříšku budou starší,tak 2-3 měsíce a v poslední trimestru také,tak bacha,chodte nakupovat jen tam kde mají WC,jiank budete mít problém..já ho měla v Polsku,chytlo mě to v lidlu a domluv se tam..no tak jsem vzdala hledání nějakého záchodu a šla se vyčůrat do křoví ![]()
Ahoj holky,
Veruš všechno v pořádku, jen jsem dneska neměla moc času měla jsem tu sestru a pak hned přijela tchýně s manelovou babčou, donesly pro malou dort ataky dárky i když slavit chcem až příští týden tak jsem ještě aspoň na víkend pozvala pár známých ať toho dortu ujíme. A jinak dvojčat se ještě pořád taky můžu trošku bát, ale už jsem klidnější, doktorka říkala že to nevypadá tak úplně ale že jednovaječné ještě vyloučit nemůžeme
více uvidíme 22.2. to jdu na kontrolu už ke svému doktorovi a to už bude vše lepší.
Taky mě teď docela pobolívá večer už břicho asi jsem po celém dni unavená, hold malá je ještě docela malá tak sem tam ji vemu do náruče a má 15kg. No není to ten klid jako u prvního to jsem ani nečekala, teď už človek musí dělat plno věcí co tehdy nemusel, jen jsem odpočívala a byl klid.
Evi tak držím pěsti a doufám že se přidáš.
Mějte se krásně a dobrou noc.
Ahoj holky,tak já se taky pomaličku polehoučku přidávám ![]()
Dneska pan doktor viděl na UTZ náznak gestačního váčku,takže jsem určo těhulka
Zítra ráno si budu volat na výsledky krve a v pondělí jdu opět na krev.Zatím mi neřekl v jakém týdnu jsem,ale podle poslední MS(který byla na krásný den 31.12. jsem dneska přesně v 5.týdnu,ale nevím,jak podle UTZ,je to ještě brzo)
Jinak já se cítím zatím v pohodě,akorát někdy trošku špiním a někdy mi trochu pobolívá podbřišek,jinak zatím dobrý,snad se mi zvracení a jiné nevolnosti vyhnou,ségra je v 6měsíci a zvracela jen 1×.
Jdu spinkat,zítra zas mezi vás nakouknu.
Jana a malý mrňousek v bříšku ![]()
Jinak metřík si udělám,až bude mrňouskovi bít srdíčko,dřív radši ne,i když bych strašně ráda,ale radši ještě chvíli počkám.
Dobré ranko,
Jenny tak tě tu mezi náma vítám pěkně přibýváme. Držím pěsti ať je vše v pořádku, já taky nezvracím a nezvracela jsem ani u malé, tak to se mě vyhybá zase jen už není ten klid jak jsme psala. ![]()
TRIXINKO,a jo ted koukám,že Eli měla včera narozeninky..ta kdodatečně všechno nejlepší,hlavně zdravíčko,lásku,štěstí a spoustu kamaádů a málo nemoci ![]()
no teda holky,vy mi děláte radost jak se tu pěkně rozrůstáte
![]()
Ahoj Evi a Jenny,
gratulu k // a držím pěstičky aby nám to všem dobře dopadlo. Taky si dám mětřík až po příští kontrole, teď ani nevím, co bych tam měla nastavit ![]()
Trixinko s tou pohodou máš teda recht,..já tahám věčně 10 kg …
snad to ta naše „druhodítka“ zvládnou…
Simiki díky
Jaruš no to je právě ten prblém taky se modlím ať se prcek kvalitně drží
snad jsou dost odolní a my taky.